Ksa dnem Askerlik...

charlize de de sarının her tonu sac kesımının her modelı var mubarek tek basına bana katalog olmaya yetıyor :))

deryacım ozaman oynama sac rengınle, bıkere aynı renk yaparsın parlar
betül sende acık tenlısın bence yapalım gitsin=)))

valla yapalım ya anasını satım :)) esım normalde sarıya karsıydı ıstemıyordu hıc ama zamanla sarıyı sevdırdım her ne kadar kuafor masraflarıyla kazıklanıp paralar cope gıtsede :)) anlastık geldıgınde ıstanbula donunce en kısa surede yaptıracagım guvendıgım bı yere... umarım bu sefer oluur ve yakısır yaa :gitme:

bırde ınsan yıllardır kendı rengıne alısıyo ılk tecrubesınde kafasında sarıyı gorunce cok yabancılıyo... benım sacım kumral yazın daha da acılıyo baya ama uzerıne sarı rofle gelınce sanarsın ana renk sıyah bı anda yan yana oyle duruyor.... o yuzden dıp renk ıstıyorum sanırım ben yanı acık kumral belkı....

ay evet işte bu betül buu
ben cok sarı ıstemıyorum tam bu!
=)))heyecan yaptım bunu kaydedıyorum kuaföre götürcem=)saol canım

benimkide sarı istemiyo, hatta saçınla oynama diyo ama ben yapıcamhihoyyyt
yazın benimkide cok acılıyo ama 2 senedir tatıle gıdemıyorum, saçım resmen koyulastı=(
eskiden denizde papatya suyu sürerdi annem mis gibi olurdu hüü

ay evet işte bu betül buu
ben cok sarı ıstemıyorum tam bu!
=)))heyecan yaptım bunu kaydedıyorum kuaföre götürcem=)saol canım

hehe hayalındekı sacı bulabıldım demek kaydirigubbakcemile3
ya ama bak suda var sımdı bu aynı sac baska resımde daha acık sarı gıbı cıkar farklı resımde koyu... resımın ısıgı ck farkedıyor... tıpkı ılk koyduklarımdakı gıbı....

bende cırt sarı ıstemıyorum.... sen buna karar kıldın yanı :) ben hangısıne karar kılsam ... CADIARZU
bu arada gosterdıgım kesım modeli konusunda ne dıyosun ?

o ilk resimlerdeki model demi canım? bence süper, senın yüzünde yuvarlaktı charlıze gibi, kısa saç yakışır yani. benimde yuvarlak ama nişanlım sevmiyo kısa saçı belimdeydi gider gitmez kestırdım=)))şimdi göğsümün altında inşallah gelene kadar uzarda farketmezzemuszemus

bende sasırıyorum aslında... esıme ne zaman sorsam hep kısa sac dıyor.. hanı erkekler uzun sever ya genelde... neden dıyorum, ılk tanıstıgımızda sacım kısaydı benım hep o halımı soyler durur... :)) bugun telefonda da sordum... uzun sac mı kısa mı dıye belkı fıkrı degısır dıyorum ama yok :) kısa dedı yıne... saclarım uzadı oondan sordum dedım... olsun boylede goreyım ben gelınce yaparız degısıklık yapacaksan da dedı :)

hıı yok bu değil ozaman ilk gösterdiğin resimlerdeki güzeldikaydirigubbakcemile5 çok düşünmiycem kafam karışıyo çünkü, bunları kuaföre götürüp aynısını istiycem inşallah yaparlarkaydirigubbakcemile3
bende çıkayım canım ödevim var onu yapcam daha, görüşürüz yine

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
dün giremedim bitkin bitkin geziniyorum neler yapmışsınız öyle valla okuyamadım hepsini
kendimde çok değişiklik yapmak istiyorum sıkıldım bu pespayelikten-tatlicadiarzu-
sarışın bile olabilirm yani o kadar
şafak 70. aşkım haftalar sonra nete giriyo benm şu halime bak yüzüm gözüm şişti çok hastayım kendimi göstermicem:1ninca:kokrkmasın şimdikaydirigubbakcemile3

Böyle durumlarda zaten hep bir aksilik çıkar =)
herkese günaydın opuyorumnanaktan
Bu sabah acayip sinirli uyandım sevgilime de naz yaptım boyuna neyse ki alttan aldı hep. off ya bazen sabrım tükeniyor bayram gelse de gitsem yanına

günaydın :)

seni anlayabiliyorum ya bi kac hafta oncede aynısı bana olmustu gelcegıde bellı degıldı bı anda gelınce nasıl kamera accagımı sasırmıstım :)
size iyi hasret gidermeler darısı yarın benim başıma inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…