- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.141
deryacım ozaman oynama sac rengınle, bıkere aynı renk yaparsın parlar
betül sende acık tenlısın bence yapalım gitsin=)))
ay evet işte bu betül buu
ben cok sarı ıstemıyorum tam bu!
=)))heyecan yaptım bunu kaydedıyorum kuaföre götürcem=)saol canım
o ilk resimlerdeki model demi canım? bence süper, senın yüzünde yuvarlaktı charlıze gibi, kısa saç yakışır yani. benimde yuvarlak ama nişanlım sevmiyo kısa saçı belimdeydi gider gitmez kestırdım=)))şimdi göğsümün altında inşallah gelene kadar uzarda farketmezzemuszemus
şafak attı :) 77 yalova ya selamlar.. herkese iyi geceler..
Böyle durumlarda zaten hep bir aksilik çıkar =)günaydın kızlaropuyorumnanaktan
dün giremedim bitkin bitkin geziniyorum neler yapmışsınız öyle valla okuyamadım hepsini
kendimde çok değişiklik yapmak istiyorum sıkıldım bu pespayelikten-tatlicadiarzu-
sarışın bile olabilirm yani o kadar
şafak 70. aşkım haftalar sonra nete giriyo benm şu halime bak yüzüm gözüm şişti çok hastayım kendimi göstermicem:1ninca:kokrkmasın şimdikaydirigubbakcemile3
canım senin sevgilin nerde yapıyor askerliğini?şafak attı :) 77 yalova ya selamlar.. herkese iyi geceler..
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
dün giremedim bitkin bitkin geziniyorum neler yapmışsınız öyle valla okuyamadım hepsini
kendimde çok değişiklik yapmak istiyorum sıkıldım bu pespayelikten-tatlicadiarzu-
sarışın bile olabilirm yani o kadar
şafak 70. aşkım haftalar sonra nete giriyo benm şu halime bak yüzüm gözüm şişti çok hastayım kendimi göstermicem:1ninca:kokrkmasın şimdikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?