Ksa dnem Askerlik...

avatar yine çok tatlı ya kaydirigubbakcemile3 senin avatarlara baktıkça gülüyorum hep =)
hihi bende çok seviyom=)
ilahiyatta okuyorum.. siz ne ogretmenısınız? burcu denız ya sen?
mühendisim canım ben, yükseğini okuyorum şimdi
burcucum burdaysan sana bir link göndereceğim. saçımı açmak istiyorum diyordun ya. benim takip ettiğim bir sitede bir kız saçının rengini açmış. çok da ii olmuş.
yemekteydim şimdi bakabildim canım, buda çok güzel olmuş ama bu biraz daha sarı.. şeytan diyo böyle yap üf.. kuafördeki ruh halime göre olcak saçım sanırım hatta siyah yapabilitem bilenem vardelikafadulden

" siyah yapabilitem bile var" :roflol: Çok güldüm buna. sana gönderdiğim site çok güzel. orada saç renkleri konusunda örnekler var. ben charm'ın en son gönderdiği rengi çok beğendim. kıvırcık saçlı olanı. off ya daha var nasılsa buluruz elbette bişey. ama şu da var ben bayramda yanına gideğim yaptırsam mı acaba şimdi :uhm:

hımm sen yaptırailirsin evet...=)
dibi düşsün aklı sende kalsın süper gönderelim seni,benim gitme ihtimalim olsa valla olmadık işler yaparım şu 2 ayda benden başka bişi düşünemesin diye, napmayı düşünüyosun saçını peki?
omuzlarındamıydı saçların

galiba beyaz tenlıyım demıstın demi? bence koyu sac daha guzel oluyor roflede fena durmuyor bende beyaz tenlıyım denemıstım ama koyu yınede daha hos duruyor.

yaa! bize konuyu saptırmaktan ceza vermesinler! askerlikle alakalı buda sonuçta, sakın sakın nolur bi kodes daha istemiyorum üff=sinifsinif:

:) oyle bı durumun varlıgından heberdar deıldım :))
hehe senin için demiyorum canım, biz son sayfaları kuaför katologuna cevirdikte=))))
buaralar editörler bol ceza veriyo arkadasla konusurken aklıma geldi, ondan dedim=)
gerçi bize vermezler bz alakası zbişi yazmıyoruz demi songül ablaaa korkulu rüyam oldu yaf bu iş:roflol:

tabıkıde canım geldıklerı zaman nasıl gorunmemızle alakalı bunlar yanı yıne askerlerle ılgılı :)) oof benım ders calısmam lazım ya bugun okumam gereken 200 sayfam var

neyse burcucum ben tanıstıgıma cok memnun oldum ismim asiye sonra tekrar gorusuruz kendine iyi bak bende bıraz ders calısayım :)

ya ben size akşam fotoğrafımı ekleyeyim profilime de siz yazın bari. off ya sen böyle yazınca acayip stres yaptım.
galiba beyaz tenlıyım demıstın demi? bence koyu sac daha guzel oluyor roflede fena durmuyor bende beyaz tenlıyım denemıstım ama koyu yınede daha hos duruyor.

ben de beyaz tenliyim canım =) bir kere sarı yaptırdım ama tam bir faciaydı. askeriyenin kuaföründe yaptırmıştım. birkaç hafta falan kullandım sonra koyu kestaneye boyatmıştım. çook garip bir sarı olmuştu =)

:roflol:

neyse burcucum ben tanıstıgıma cok memnun oldum ismim asiye sonra tekrar gorusuruz kendine iyi bak bende bıraz ders calısayım :)
peki memnun oldum görüşürüz yinea.s.

ozaman karamel gibi bişey düşün canım, ya stres olcak bişi yok saçın makyajın bide şık giyininmi tamam=)) ama heyecan yaptım ben bile ayy ne güzel ya... biz biraz daha iyiyiz buarada canım düzeliyoruz sanki:kedi:

ayy bilmiyorumki canım bugün işyerinde bi arkadaşta sana kızıl çok yakışır yeşil gözlüsün filan dedi kafamı karıstırdı:bbo: ama ben kızıl pek sevmem sarı istiyorum

ee bu arada ne dıyorsunuz pekı kızlar ama yakısır yada yakısmaz demedınız kı bana ? :gitme: kaydirigubbakcemile3

cnm resimde qördüqümüz kadarıyla beyaztenli ve siyah saclısın eklediqn resimlerde ki model ve renk cok yakısır bencede karar senin

buara 2 kez fotmu koydum sen qörmedin ..... insalalh baska sefer qösteririm ok cnm sıra sizlerde sacları yaptıran ve kestrien qelsin bakalım buraya heheh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…