- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.181
ne güzel ya bitsede okul bizde öğretmen olsak :)
hihi bende çok seviyom=)avatar yine çok tatlı ya kaydirigubbakcemile3 senin avatarlara baktıkça gülüyorum hep =)
mühendisim canım ben, yükseğini okuyorum şimdiilahiyatta okuyorum.. siz ne ogretmenısınız? burcu denız ya sen?
yemekteydim şimdi bakabildim canım, buda çok güzel olmuş ama bu biraz daha sarı.. şeytan diyo böyle yap üf.. kuafördeki ruh halime göre olcak saçım sanırım hatta siyah yapabilitem bilenem vardelikafaduldenburcucum burdaysan sana bir link göndereceğim. saçımı açmak istiyorum diyordun ya. benim takip ettiğim bir sitede bir kız saçının rengini açmış. çok da ii olmuş.
inşallah canım. kaçıncı sınıftasın? Sevgilin öğrenci değil herhalde?
hehe senin için demiyorum canım, biz son sayfaları kuaför katologuna cevirdikte=)))):) oyle bı durumun varlıgından heberdar deıldım :))
ya ben size akşam fotoğrafımı ekleyeyim profilime de siz yazın bari. off ya sen böyle yazınca acayip stres yaptım.hımm sen yaptırailirsin evet...=)
dibi düşsün aklı sende kalsın süper gönderelim seni,benim gitme ihtimalim olsa valla olmadık işler yaparım şu 2 ayda benden başka bişi düşünemesin diye, napmayı düşünüyosun saçını peki?
omuzlarındamıydı saçların
galiba beyaz tenlıyım demıstın demi? bence koyu sac daha guzel oluyorroflede fena durmuyor bende beyaz tenlıyım denemıstım ama koyu yınede daha hos duruyor.
hehe senin için demiyorum canım, biz son sayfaları kuaför katologuna cevirdikte=))))
buaralar editörler bol ceza veriyo arkadasla konusurken aklıma geldi, ondan dedim=)
gerçi bize vermezler bz alakası zbişi yazmıyoruz demi songül ablaaakorkulu rüyam oldu yaf bu iş:roflol:
peki memnun oldum görüşürüz yinea.s.neyse burcucum ben tanıstıgıma cok memnun oldum ismim asiye sonra tekrar gorusuruzkendine iyi bak bende bıraz ders calısayım :)
ozaman karamel gibi bişey düşün canım, ya stres olcak bişi yok saçın makyajın bide şık giyininmi tamam=)) ama heyecan yaptım ben bile ayy ne güzel ya... biz biraz daha iyiyiz buarada canım düzeliyoruz sanki:kedi:ya ben size akşam fotoğrafımı ekleyeyim profilime de siz yazın bari. off ya sen böyle yazınca acayip stres yaptım.
ben de beyaz tenliyim canım =) bir kere sarı yaptırdım ama tam bir faciaydı. askeriyenin kuaföründe yaptırmıştım. birkaç hafta falan kullandım sonra koyu kestaneye boyatmıştım. çook garip bir sarı olmuştu =)
deryacım ozaman oynama sac rengınle, bıkere aynı renk yaparsın parlar
betül sende acık tenlısın bence yapalım gitsin=)))
ee bu arada ne dıyorsunuz pekı kızlar ama yakısır yada yakısmaz demedınız kı bana ? :gitme: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?