- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.201
ayy bilmiyorumki canım bugün işyerinde bi arkadaşta sana kızıl çok yakışır yeşil gözlüsün filan dedi kafamı karıstırdı:bbo: ama ben kızıl pek sevmem sarı istiyorum
benim yaptırmama 1 aydan fazla var, aralık sonu gibi yaptırıyım diyorum.ocak 18de gelse rengi oturmus olurmu canım?
evet hiç boyamadım saçımı! cok açık yaparsam yadırgarım bencede. organik boyadan vazgectim tutmuyomus rengi hiç, bi cesaretle hücum etmek lazım allahallah allah diyerek=)))yani cnm olur ama birde su var .....ilk defa yaptıracaksan yani simdiye kadar sarı yaptırmadıysan yabancılık cekiyorsun belki kendine yakıstırama biliyorun onun için düsün derim
Böyle durumlarda zaten hep bir aksilik çıkar =)
herkese günaydın opuyorumnanaktan
Bu sabah acayip sinirli uyandım sevgilime de naz yaptım boyuna neyse ki alttan aldı hep. off ya bazen sabrım tükeniyor bayram gelse de gitsem yanına
günaydın :)
seni anlayabiliyorum ya bi kac hafta oncede aynısı bana olmustu gelcegıde bellı degıldı bı anda gelınce nasıl kamera accagımı sasırmıstım :)
size iyi hasret gidermeler darısı yarın benim başıma inşallah :)
siyah ben desewiyorum aslında ama esmer olduqmdan da ben korkuyorum acayip olurmu diyeeeben baskasında begenıyorum ama kendme yakıştıramıyorum..sanki çok abartılı durcak gıbı geliyo, gözlerimle sırıtır diye korkuyorum bide saçımı açık renk görmeye alışkınım kırmızı garip gelir=)cesaret edemem..
ama bigün, yani ilerde siyah yapmayı düşünüyorum çok merak ediyorum nasıl olur diye
evet hiç boyamadım saçımı! cok açık yaparsam yadırgarım bencede. organik boyadan vazgectim tutmuyomus rengi hiç, bi cesaretle hücum etmek lazım allahallah allah diyerek=)))
kızlar şimdi kapattık msn yi.benmki değişiklik istiyodelikafaduldenanladım ben söylemese de.ne renk yapsam off -tatlicadiarzu-
ozaman karamel gibi bişey düşün canım, ya stres olcak bişi yok saçın makyajın bide şık giyininmi tamam=)) ama heyecan yaptım ben bile ayy ne güzel ya... biz biraz daha iyiyiz buarada canım düzeliyoruz sanki:kedi:
evet canım insan kendinden bile sıklıyo bazen ben tam o moddayımsengözlerimebaksanab
galiba balyaj attırcam ama çok sarı yapamam sonuçta ten rengim soluk,yakışmaz heralde
O kadar saatlik yolculuktan sonra gözlerim şişmiş bir vaziyette karşısına çıkarım ben onun =))
Ben zaten sizin ayrılacağınıza hiçbir zaman inanmadım.Bunu da sürekli söyledim sana.Sen ne kadar kızsan da ona ona duyduğun sevgi hep daha ağır basacaktı.Ki onun da seni sevdiği ortadaydı =)
Bizim düğün tarihi belli olmak üzere hihoyyyt Ablamın eşi 20 Mayısa izin yazdırmış. 20günlük izinleri var sadece. 21 Mayıs ile 8 Haziran arasında bir tarihte olacak delikafadulden
Gelince salonu tutalım sonra bulamayız dedi acayip heyecanlandım.Hala rüya gibi geliyor hala evleneceğime inanamıyorum. rüyadayım ve uyanacakmışım gibi geliyor :kedi:
Kendi evim kendi ailem olsun çok istiyorum.Çok şeyler umut ediyorum inşallah hepsi olur.
ayy cok guzel yaa :) sımdedın Allah hayırlı etsin :1hug:
bu geldıklerınde degısık gorme meselesınde kapalı oldugum ıcın sac acısından rahatım :) ama bıraz daha zayıfl görmek istiycegınden eminim. oda yarın nete gelcek bakalım neler dıycek :asigim:
tabıkıdee hersey once kendımızı ıyı hıssetmek ıcın :)
evlenınce evdekı durumda farklı olur mutlaka kendıme bakmayı sevıyorum zaten :) bol bol sahıt olur ımaj degısıklıklerıme :) o günler inşallah gelirde hayırlısıyla
İnşallah canım =)ayy cok guzel yaa :) sımdedın Allah hayırlı etsin :1hug:
bu geldıklerınde degısık gorme meselesınde kapalı oldugum ıcın sac acısından rahatım :) ama bıraz daha zayıfl görmek istiycegınden eminim. oda yarın nete gelcek bakalım neler dıycek :asigim:
İnşallah canım =)
daisybaby saol caım. şimdiden böle heyecan yaptım düğün günü ne olacak acaba kaydirigubbakcemile3
ayyy canım ya hadi inşallah=)))O kadar saatlik yolculuktan sonra gözlerim şişmiş bir vaziyette karşısına çıkarım ben onun =))
Ben zaten sizin ayrılacağınıza hiçbir zaman inanmadım.Bunu da sürekli söyledim sana.Sen ne kadar kızsan da ona ona duyduğun sevgi hep daha ağır basacaktı.Ki onun da seni sevdiği ortadaydı =)
Bizim düğün tarihi belli olmak üzere hihoyyyt Ablamın eşi 20 Mayısa izin yazdırmış. 20günlük izinleri var sadece. 21 Mayıs ile 8 Haziran arasında bir tarihte olacak delikafadulden
Gelince salonu tutalım sonra bulamayız dedi acayip heyecanlandım.Hala rüya gibi geliyor hala evleneceğime inanamıyorum. rüyadayım ve uyanacakmışım gibi geliyor :kedi:
Kendi evim kendi ailem olsun çok istiyorum.Çok şeyler umut ediyorum inşallah hepsi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?