Ksa dnem Askerlik...

ayy bilmiyorumki canım bugün işyerinde bi arkadaşta sana kızıl çok yakışır yeşil gözlüsün filan dedi kafamı karıstırdı:bbo: ama ben kızıl pek sevmem sarı istiyorum

cnm karar senin bende hiç sewmm kızıl renqi tabiki herkese sewdiqi farklıdır ben sarı kestane sewiyorum karar senin cnm
yaksıır sana bence

benim yaptırmama 1 aydan fazla var, aralık sonu gibi yaptırıyım diyorum.ocak 18de gelse rengi oturmus olurmu canım?

yani cnm olur ama birde su var .....ilk defa yaptıracaksan yani simdiye kadar sarı yaptırmadıysan yabancılık cekiyorsun belki kendine yakıstırama biliyorun onun için düsün derim

ben baskasında begenıyorum ama kendme yakıştıramıyorum..sanki çok abartılı durcak gıbı geliyo, gözlerimle sırıtır diye korkuyorum bide saçımı açık renk görmeye alışkınım kırmızı garip gelir=)cesaret edemem..
ama bigün, yani ilerde siyah yapmayı düşünüyorum çok merak ediyorum nasıl olur diye

yani cnm olur ama birde su var .....ilk defa yaptıracaksan yani simdiye kadar sarı yaptırmadıysan yabancılık cekiyorsun belki kendine yakıstırama biliyorun onun için düsün derim
evet hiç boyamadım saçımı! cok açık yaparsam yadırgarım bencede. organik boyadan vazgectim tutmuyomus rengi hiç, bi cesaretle hücum etmek lazım allahallah allah diyerek=)))

ya sinir oldumm bukadar olur kamera bozuldu sonra o hasta uçuklu halimle makyaj yapıp netkafeye gittim adam kepenkleri kapatmış kötükedihüso zaten süre kısıtlı,geri döndüm :gitme:

kızlar şimdi kapattık msn yi.benmki değişiklik istiyodelikafaduldenanladım ben söylemese de.ne renk yapsam off -tatlicadiarzu-

siyah ben desewiyorum aslında ama esmer olduqmdan da ben korkuyorum acayip olurmu diyeee birde belki biliyorsun yinede söylüyüm cnm siyah boayttıqımzda sarıya ceviremiyormusuz baska renkede sadece siyahların üzerine kzılı yapabilirmişiz :)))

evet hiç boyamadım saçımı! cok açık yaparsam yadırgarım bencede. organik boyadan vazgectim tutmuyomus rengi hiç, bi cesaretle hücum etmek lazım allahallah allah diyerek=)))

hehehe insalalh cnm amam bence yakısır ii koafer bulursan yardımcı olur .... koaferlerde dikkat et cnm cünkü onlarda boza biliyor .....

ben antalya da oturduqum semte koafer armamk için qüzvenli 3,5 ayımı verdim qitmedim sonunda ii koafer buldumda kestiridm ben saclarımdan memnunu deqilim yaaa alısamdım ((( tekrar kestirsem diyorummm buseferde kısalcak

evet canım insan kendinden bile sıklıyo bazen ben tam o moddayımsengözlerimebaksanab
galiba balyaj attırcam ama çok sarı yapamam sonuçta ten rengim soluk,yakışmaz heralde

O kadar saatlik yolculuktan sonra gözlerim şişmiş bir vaziyette karşısına çıkarım ben onun =))
Ben zaten sizin ayrılacağınıza hiçbir zaman inanmadım.Bunu da sürekli söyledim sana.Sen ne kadar kızsan da ona ona duyduğun sevgi hep daha ağır basacaktı.Ki onun da seni sevdiği ortadaydı =)

Bizim düğün tarihi belli olmak üzere hihoyyyt Ablamın eşi 20 Mayısa izin yazdırmış. 20günlük izinleri var sadece. 21 Mayıs ile 8 Haziran arasında bir tarihte olacak delikafadulden
Gelince salonu tutalım sonra bulamayız dedi acayip heyecanlandım.Hala rüya gibi geliyor hala evleneceğime inanamıyorum. rüyadayım ve uyanacakmışım gibi geliyor :kedi:
Kendi evim kendi ailem olsun çok istiyorum.Çok şeyler umut ediyorum inşallah hepsi olur.

ayy cok guzel yaa :) sımdedın Allah hayırlı etsin :1hug:

bu geldıklerınde degısık gorme meselesınde kapalı oldugum ıcın sac acısından rahatım :) ama bıraz daha zayıfl görmek istiycegınden eminim. oda yarın nete gelcek bakalım neler dıycek :asigim:

evet canım insan kendinden bile sıklıyo bazen ben tam o moddayımsengözlerimebaksanab
galiba balyaj attırcam ama çok sarı yapamam sonuçta ten rengim soluk,yakışmaz heralde

yaksıır cnm bence :)

ooo masalllah cnm bnm coook sewindm yaaa..
cok heyecanlı oluryaa ..... alalh daima mutlu v ehyecanlı yasayın cnm..... simdiden hayırlı olsun .....

sende kapalı imajalrı veririsn cnm kaplı sın diye esini yanında sonucat acık olacaksın demi ama cnm karar senin cnm deqişiklk yaparkende sırf onlar için deqil kendimiz içinde nasıl qüzel qörmek istyorsak kendimizi demi kızalr yerimseniben

tabıkıdee hersey once kendımızı ıyı hıssetmek ıcın :)
evlenınce evdekı durumda farklı olur mutlaka kendıme bakmayı sevıyorum zaten :) bol bol sahıt olur ımaj degısıklıklerıme :) o günler inşallah gelirde hayırlısıyla

ayy cnmmm pardon ben ewli sandım ya kusura bakam lütfen

İnşallah canım =)
daisybaby saol caım. şimdiden böle heyecan yaptım düğün günü ne olacak acaba kaydirigubbakcemile3

ayyy canım ya hadi inşallah=)))
çok sevindim, herseyine tanık olcaz ne güzel ya,allah tamamına erdirsin bian önce.. önden sen yap bakalım banada yol gösterirsin:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…