Ksa dnem Askerlik...

benimki yarında çalışcakmıs geceleri çalışıyomus çok uzun zamandır.
o nerden çıktı neden gece çalışıyosun diye sordugumda tabii görüşmeyeli uzun zaman oldu haberin yok diye dalga gecti bide=)))gıcık

yarın ararsın canım bişey değildir de merakın geçsin telde konuşuyomuşsunuz nasılsa,komutan izin vermiş napsın vakit öldürüyodur.ama çok vermiş
inşallah birşey çıkmaz bunun altından!

=)) ee yalan da değil hani

yazıcı onbaşı herişe bakıyomuş canım nöbetçi takip ediyo,evrakları pc ye işliyo,telefonlara bakıyo şubede koşturuyo,yapmadığın bişey kaldımı dedim ,yok kalmamış:roflol:yazık bizeee:gitme:

şuanda o kadar gıcığım ki nişanlıma tonlarca ağırlıkta yük taşıtsalar acımam herhalde kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
kendi evinin ailenin olması süperr bişi zaman kaybetme gelir gelmez nikah dairesine koş kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

kaçır benceee delikafadulden

evleneceksin ulennn benimleee de :mymeka:
geçir torbayı kafasına al sırtına dooğru nikah dairesine kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
Bohçamı alayım derse sert sert bakarım ona gerek yok. herşey var evde derim =)))
Ben çalıştırmam da onu. Malum dışarda çok pis kızlar var =)) Bakarım ben ona kaydirigubbakcemile3

dayanamadım yine geldimmirmirmirmir
vakit geçmiyo,çok özledim diye diye kafayı yicem bu gidişle ama durduramıyorum kendimilaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3
Bohçamı alayım derse sert sert bakarım ona gerek yok. herşey var evde derim =)))
Ben çalıştırmam da onu. Malum dışarda çok pis kızlar var =)) Bakarım ben ona kaydirigubbakcemile3

ayy sorma bazen diom o evde otursa da benmi işe gitsem

bi kadının ona baktığını düşününce deliriyorum şimdi kızlarda azmış
evli mevlide dinlemiyolar evliler daha çekici geliyor :mymeka:

dayanamadım yine geldimmirmirmirmir
vakit geçmiyo,çok özledim diye diye kafayı yicem bu gidişle ama durduramıyorum kendimilaelaelaelaelae

ayy canımm bende de oluo bi anda bazen öyle bi özlüyorumki sığamıyorum hiç biryere
hatta bazen içimdeki bu özlemi o bile kesemiyeckmiş gibi düşünüyorum çok seviyorum çok özlüyorum zamn çabuk geçsin inş. çok zor Rabbim sabır versin

kara sevdam avatarını sevdim

teşekkürler canım
bende aynı onun gibi yapıyom

:teselli:
kendi kendime ikide bir çok özledim diye söyleniyorum.
evet canım amin.:a015:geldikten sonraki psikolojisini çok merak ediyorum bide:ecrin_bebek:

bazen gec gırıs alabiliyorlarmış o yuzden 21 olabılır

ayrıca cok sınır oldum o duruma yaa ne kötü birşey vatan borcu dıye gıdıp yaptıkları işe bak.. ben güvendıgımız ınsanların yapmıycagına ınanıyorum ama cunku en nıhayetınde her yerde her turlu ınsan olabılıyor. bızımkıler ıyı olanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…