- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.241
çok çalışıyo acıların çocuğu sevgilimmafoldumben
inşallah birşey çıkmaz bunun altından!yarın ararsın canım bişey değildir de merakın geçsin telde konuşuyomuşsunuz nasılsa,komutan izin vermiş napsın vakit öldürüyodur.ama çok vermiş
=)) ee yalan da değil hanibenimki yarında çalışcakmıs geceleri çalışıyomus çok uzun zamandır.
o nerden çıktı neden gece çalışıyosun diye sordugumda tabii görüşmeyeli uzun zaman oldu haberin yok diye dalga gecti bide=)))gıcık
benimki yarında çalışcakmıs geceleri çalışıyomus çok uzun zamandır.
o nerden çıktı neden gece çalışıyosun diye sordugumda tabii görüşmeyeli uzun zaman oldu haberin yok diye dalga gecti bide=)))gıcık
yazıcı onbaşı herişe bakıyomuş canım nöbetçi takip ediyo,evrakları pc ye işliyo,telefonlara bakıyo şubede koşturuyo,yapmadığın bişey kaldımı dedim ,yok kalmamış:roflol:yazık bizeee:gitme:
kızlar öpüyorum biraz hasta nazı yapiyim evdekilere iyigeceler şimdiden
O kadar saatlik yolculuktan sonra gözlerim şişmiş bir vaziyette karşısına çıkarım ben onun =))
Ben zaten sizin ayrılacağınıza hiçbir zaman inanmadım.Bunu da sürekli söyledim sana.Sen ne kadar kızsan da ona ona duyduğun sevgi hep daha ağır basacaktı.Ki onun da seni sevdiği ortadaydı =)
Bizim düğün tarihi belli olmak üzere hihoyyyt Ablamın eşi 20 Mayısa izin yazdırmış. 20günlük izinleri var sadece. 21 Mayıs ile 8 Haziran arasında bir tarihte olacak delikafadulden
Gelince salonu tutalım sonra bulamayız dedi acayip heyecanlandım.Hala rüya gibi geliyor hala evleneceğime inanamıyorum. rüyadayım ve uyanacakmışım gibi geliyor :kedi:
Kendi evim kendi ailem olsun çok istiyorum.Çok şeyler umut ediyorum inşallah hepsi olur.
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
kendi evinin ailenin olması süperr bişi zaman kaybetme gelir gelmez nikah dairesine koş kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
silah zoruyla götüreceğim ben onu kaydirigubbakcemile
kaçır benceee delikafadulden
evleneceksin ulennn benimleee de :mymeka:
geçir torbayı kafasına al sırtına dooğru nikah dairesine kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Bohçamı alayım derse sert sert bakarım ona gerek yok. herşey var evde derim =)))
Ben çalıştırmam da onu. Malum dışarda çok pis kızlar var =)) Bakarım ben ona kaydirigubbakcemile3
dayanamadım yine geldimmirmirmirmir
vakit geçmiyo,çok özledim diye diye kafayı yicem bu gidişle ama durduramıyorum kendimilaelaelaelaelae
kara sevdam avatarını sevdim
:teselli:
kendi kendime ikide bir çok özledim diye söyleniyorum.
evet canım amin.:a015:geldikten sonraki psikolojisini çok merak ediyorum bide:ecrin_bebek:
ben yarıladık ama hala çözmüş değilim, çarşı izni yok dendi gayette fink atıyolar ortalıkta.
21.00 da abartı canım ne o öyle!!!
buarada kızlar bugün öğlen arası yemege giderken askerler çarşı iznine çıkmışlardı karsıdan bı grup gelıyodu ve bana laf atıp üstüme üstüme yürüdüler!!!!
bizimkilerde öyle değildir demi ya?? yemin ederim sinirimden aglıycaktım kaldırıma oturup cok koydu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?