Ksa dnem Askerlik...

idare eder canım,grip oldum pek keyfim yok benim de.dersaneye yazılamadım hala bu yaştan sonra zor geliyo bide-tatlicadiarzu-ama derslere dokunmadım bile evde test kitapları yığılı bana bakıyo:1closedeyes:
neden çalışamıyosun canım yoğunluktan mı

alahtan hazırana var daha demi=) ama bence sıkı tut canım boşlama
canım istemıyo ya haftaya pazar ales var sonrada kpds var.
şimdi kalkcam inşallah calışcam üfff...

yusum noldu sana merak içindeyiz:çok üzgünüm:yok canım geçmişte ne yazıcakki belki başka topik demi var acaba nebileyim bende bi tek burdayım pek bilgim yok diğer başlıklar hakkında,noldu acaba merak ettimCADIARZU

alahtan hazırana var daha demi=) ama bence sıkı tut canım boşlama
canım istemıyo ya haftaya pazar ales var sonrada kpds var.
şimdi kalkcam inşallah calışcam üfff...

benm vaktim var hehe:icecream:
1 haftan kalmış canım kusura bakma ama ne diye buralarda dolanırsın,bence de hemen başlarsan çok iyi olur arada mola verince bizi unutma yanlız ona göre:smiley-cool:

bugun askerımle nette konuscaktık annem kabusa cevırdı resmen odaya gır cık uff uf gecsın artık zaman mafoldumben

Kara_Sevdam depresyonun belirtileri huzursuzluk, sürekli sinirlilik hali, saplantılar vs vs...

Aman Allah korusun depresyona girildinde çıkmak bazen yıllar alabiliyormuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…