Ksa dnem Askerlik...

canım çok geçmiş olsun
evci izni çıkartabildin mi canım?
bende gidicem kısmetse...

opuyorumnanaktan ohh be nihayet sorun çözüldü.
kızlar mailimi falan kapatmıştım. garip garip şeyler oluyordu. galiba şifremi kırmıştı biri.
Neyse ben de yeni bir adres almamıştım ve dolayısıyla kk bana e-mail ile ulaşamamış bundan kapatmışlar hesabımı. şimdi hallettik neyse ki sorunu =)
umarım hepiniz iyisinizdir.
akşama görüşürüz artık.
opuyorumnanaktan

ya bende noldu diyorum merak ettim
kızlar ben geldim. istanbula gitmiştim. hastalandım geldim.
geçmiş olsun canım, eşinle görüştün demi

kızlar neler yaptınız haftasonu?
Pazar günü sürekli telefonda konuştuk biz. izinleri saat 6ya kadardı =) 9a kadar izin veren subay cumartesi günü nöbetçiymiş,çok üzüldüm ben de =))
Nişanlım sınava girmiş ama bana hiç söylemedi. Sonucu kötü olur diye korktum ondan sonuçlanmadan sana söylemedim dedi =) Onbaşı olmuş inşallah biraz daha rahat etmesini sağlar bu durum.
butterfly geçmiş olsun canım. eşini de görebildin mi bari?
burcucum sizin sorun yok değil mi ?
kara-sevdam depresyon belirtilerini sormuşsun. hayırdır bir sorun mu var?

canım yok bi sorun iyiyiz, o konuyu konusmuyoruz gelince yüzyüze konusucam tekrar, kapandı sanma hep aklımın kenarında dedim.
buarada nişanlımda bel fıtığı çıkmış kızlar! kaç gündür karnım agrıyo dıyodu sanırım böbreklerindede sorun vrmıs tahlil yapılcakmıs, 3 gün rapor vermiş doktor. çalışma sakın dedim ben yapmazsam kim yapcak işleri bi ben varım yetişmesi lazım diyo çok üzüldüm ya

tesisatlar varmış yetişmesi gereken, komutanları gelcekmiş mecburmuş yapmaya..
noluyo bunlara anlamadım ya askere giden hastalığa boğuluyo

qecmiş olsn cnmmm esimde de var bel fıtıqı oraya qiden hasta oluyor yaaa allah yardım etsin ..... nediyelim

benim esim birliqe qitti demiştim ya istanbula qöndermişler qeri .(((

eger ilaçla düzelmezse ameliyat olabilirmiş, ağır taşımaktan bide çok ayakta durmaktan olmuş:gitme:

Allah Allaahh herkeste bırseyler cıkmaya basladı senınkıde mı fıtık olmus ya cok gecmıs olsun..... sag salım yapıp gelseler artık valla....

Kara_Sevdam depresyonun belirtileri huzursuzluk, sürekli sinirlilik hali, saplantılar vs vs...

Aman Allah korusun depresyona girildinde çıkmak bazen yıllar alabiliyormuş canım.
cevap için teşekkürler ve de hoşgeldin a.s.

geçmiş olsun canım merak ettik seni benimkide bugun çavuş oldu

ya garip şeyler oluo kendimi kontrol edemiyorum eşime durduk yere etmediğimi bırakmıyorum bian telefonu msni suratına kapatasım gelio aramadğı zmn (elinde olsa sürekli arayacağını bile bile) çıldırıyorum aradığında çok büyük bi hata yapmış gibi bağırıp çağırıyorum o beni saknleştirmeye çalışıo sonra bianda değişi veriyorum gülmeye baslıyorum onu çok sevdiğimi söylüyorum evdekilere biraz daha mesafeli duruyorum ama bian tutamıyorum kendimi ufacık bişeyde bağırıyorum durup durup ağlıyorum ne bilim işte bunun gibi şeyler ondan merak ettim yada sizlerde de varmı böle durum yoksa benim gidişatmı kötü mafoldumben

qecmiş olsn cnmmm esimde de var bel fıtıqı oraya qiden hasta oluyor yaaa allah yardım etsin ..... nediyelim
benim esim birliqe qitti demiştim ya istanbula qöndermişler qeri .(((
saol canım, yoktu yeni çıktı şaşırdım zaten taşmı taşıtıyolar anlamadımki! istanbulda ablası var demiştin ama demi bakarlar için rahat olur yalnız kalmaktan iyidir

Allah Allaahh herkeste bırseyler cıkmaya basladı senınkıde mı fıtık olmus ya cok gecmıs olsun..... sag salım yapıp gelseler artık valla....

saol canım, bide böbrekleri kum döküyo sanırım söylemıyo ama anladım, sular cok soguk üşüttüm filan diye geçiştiriyo. kanında protein çıkmış...
valla sağsalim gelseler rahatlıycaz ya hastalık kapıp duruyolar

Canım senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyoruz biz de. İnan sanki ben askerlik yapıyormuşum gibi,sürekli alttan alıyor teselli etmek zorunda kalıyor. Haftada bir ağlama krizi geçiyorum telefonda özledim ben seni gel artık diye.Neden daha önce yapmadın bu askerliği diye bağırıyorum yazık o da bişey diyemiyor. Kimseyle konuşmak istemiyorum okulda doğru düzgün.Hatta bu sebepten dolayı, bu yıl çok havalı olduğumu bile söylüyor öğretmen arkadaşlar :mymeka: Yüzümde yanardağ gibi sivilceler fışkırdı ki ben de çok olmazdı bu.... Bir sürü şey işte. Rahat ol birçoğumuz için sıkıntılı bir süreç. İnşallah atlatacağız canım.

burcucum cok gecmis olsun. aranz duzeldi galiba ben yine bicok seyi kaciemisim.
daisy esin istanbulun neresinde?

ya canım hepimizde var, hele geçen hafta berbattım. dönem dönem gel gitler oluyo, sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…