- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.301
hihi çokkomikmiş velisi gibi elinden tutup götürmek lazım bide=) kaydirigubbakcemile
bazen sinirlendirince devletin malı sen sus diyorum cok gıcık oluyo=))
saol canım, kandırdı yine=)burcucum cok gecmis olsun. aranz duzeldi galiba ben yine bicok seyi kaciemisim.
daisy esin istanbulun neresinde?
evet canim ben gidiyorum imzami atip aliyorum kocisimi :)
Canım senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyoruz biz de. İnan sanki ben askerlik yapıyormuşum gibi,sürekli alttan alıyor teselli etmek zorunda kalıyor. Haftada bir ağlama krizi geçiyorum telefonda özledim ben seni gel artık diye.Neden daha önce yapmadın bu askerliği diye bağırıyorum yazık o da bişey diyemiyor. Kimseyle konuşmak istemiyorum okulda doğru düzgün.Hatta bu sebepten dolayı, bu yıl çok havalı olduğumu bile söylüyor öğretmen arkadaşlar Yüzümde yanardağ gibi sivilceler fışkırdı ki ben de çok olmazdı bu.... Bir sürü şey işte. Rahat ol birçoğumuz için sıkıntılı bir süreç. İnşallah atlatacağız canım.
dirimcim kisa donemlerde evci izni 2 kez oluyormus. biz 1 tanesini kullanmistik o yuzden son hakkida hemen kullanmak istemedik. aslinda cok isterdim.
canim cuma saat 17.00 de cikartiyoruz. pazar gunu 17.00 de teslim oluyor. tabi bulundugu sehirde kalmak zorunda. bence git hasret gider kocanla :)
canım bende cuma çıkartıyorum,pazar 17:00 de teslim oluyorbiseyi soylemeyi unutmusum esinin komutanlarina 1 gun oncesinden senin gelecegini haber vermesi gerekiyormus. yanina kimligini ve evlilik cuzdanini al. birerde fotokopi cektir.
saol canım, evet cok bakımsızlar ya ben ona kıyıpta esya bile taşıtmıyodum çocukta 2 ayda fıtık çıktı! gelsinler bian önce artık üffmiskokulu şirinopuyorumnanaktanevet geldi sayılır aralık celbi.iyiki gitmiş bizimkiler.valla şu askerlik bitsin benmki anlatır durur gelince artık mecburen dinlicez=))
geçmiş olsun canım sanada...kızlar benim eşimde aynı ya
belinden rahatsız
askerde noluyosa bunlara
ya ben bile bukadar sinire ragmen çok özledim, sizi düşünemiyorum canım, hele bide evlilikle dahada zor eminim. inşallah havalar hep böyle ılık gider ya busene soguk olsun istemiyorum çok soğukmuş tunceli üşüyüp hasta oluyolarmafoldumben:kedi::kedi:
iyiki gitmişler canım ya
ne zormuş beklemek
çok özledim eşimi :gitme:
şakacııkaydirigubbakcemile3 iyiyiz canım sen nasılsın haberler sende valla biz hala aynı popomuzun üzerine oturduk bekliyoz:roflol:merhaba şekerler nasılsınız bakalım:)) şafaklar bitti mi yoksa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?