Ksa dnem Askerlik...

evet canim ben gidiyorum imzami atip aliyorum kocisimi :)

ya biraz daha ayrıntı lütfen ne kadar kalabilio yanında saat mi gün mü heyecan yaptım yahu benim nie haberim yok bundan yaa

ya rahatladım geçici bişi olmasına ama hepimiz adınada üzüldüm sıkntılı bi durum bende kimseyle konuşamıyorum eskiden sıkılınca birilerini arardım telefonu elime alıp 3 tur atıom rehberde ıı kimse kesmez bu sıkıntıyı deyip kapatıyorum:1no2:
bide bazen içimdeki özlem o kadar byüyorki onun bile bunu kesmeyeceğini düşünüyorum
bu halde oluomu sizde :bbo:mafoldumben bu duygu beni çok üzüyoo

canim cuma saat 17.00 de cikartiyoruz. pazar gunu 17.00 de teslim oluyor. tabi bulundugu sehirde kalmak zorunda. bence git hasret gider kocanla :)

biseyi soylemeyi unutmusum esinin komutanlarina 1 gun oncesinden senin gelecegini haber vermesi gerekiyormus. yanina kimligini ve evlilik cuzdanini al. birerde fotokopi cektir.

dirimcim kisa donemlerde evci izni 2 kez oluyormus. biz 1 tanesini kullanmistik o yuzden son hakkida hemen kullanmak istemedik. aslinda cok isterdim.

canim cuma saat 17.00 de cikartiyoruz. pazar gunu 17.00 de teslim oluyor. tabi bulundugu sehirde kalmak zorunda. bence git hasret gider kocanla :)

biseyi soylemeyi unutmusum esinin komutanlarina 1 gun oncesinden senin gelecegini haber vermesi gerekiyormus. yanina kimligini ve evlilik cuzdanini al. birerde fotokopi cektir.
canım bende cuma çıkartıyorum,pazar 17:00 de teslim oluyor
bu evci izni olmuyor mu zaten
aslında yönetmelikte 2 kez verilir diye bişey yazmıyormuş
ama komutana bağlı işte

günaydın kızlar şafak 67 zonguldakturkbayragi

günaydın
evet az kaldı ama
geçen trt 1 de aralık celbi ile ilgili duyurular vardı
içim kıpır kıpır oldu:kedi:

miskokulu şirinopuyorumnanaktanevet geldi sayılır aralık celbi.iyiki gitmiş bizimkiler.valla şu askerlik bitsin benmki anlatır durur gelince artık mecburen dinlicez=))

miskokulu şirinopuyorumnanaktanevet geldi sayılır aralık celbi.iyiki gitmiş bizimkiler.valla şu askerlik bitsin benmki anlatır durur gelince artık mecburen dinlicez=))
saol canım, evet cok bakımsızlar ya ben ona kıyıpta esya bile taşıtmıyodum çocukta 2 ayda fıtık çıktı! gelsinler bian önce artık üff
kızlar benim eşimde aynı ya
belinden rahatsız
askerde noluyosa bunlara
geçmiş olsun canım sanada...
kıxlar benim içim bugün kıpır kıpır sanki yarın gelcekmiş gibi
azalıyomu ne=))

:kedi::kedi:
iyiki gitmişler canım ya
ne zormuş beklemek
çok özledim eşimi :gitme:

burcucuğum azalıyor gerçekten haftaya 50 liler
rüyamı görüyorum ben ya :bbo:
gerçekten azalıyor dimi :bbo:

:kedi::kedi:
iyiki gitmişler canım ya
ne zormuş beklemek
çok özledim eşimi :gitme:
ya ben bile bukadar sinire ragmen çok özledim, sizi düşünemiyorum canım, hele bide evlilikle dahada zor eminim. inşallah havalar hep böyle ılık gider ya busene soguk olsun istemiyorum çok soğukmuş tunceli üşüyüp hasta oluyolarmafoldumben
bide ocak 17sinde kar yağar diye korkuyorum yolda kalmasınlar bide

kızlar içinizde ankarada askerde olan nişanlısına koca bir paket erzak gönderenn var mııı ? o burada mıı ? bizimki kıskanmışş lütfen kıskandıracak şeyler yapmayalımm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…