Ksa dnem Askerlik...

kızlar benim esimde daha yapmadı askerliğini. Ama sürekli sehir dısında görevi var. Alıstım yokluguna
(((

kızlar benim esimde daha yapmadı askerliğini. Ama sürekli sehir dısında görevi var. Alıstım yokluguna
(((

gözünüzü korkutmus gıbı olmıyayım ama askerde olmaları cok daha farklı bı durum oluyor bizde erkek arkadasımda farklı sehırlerdeydık ama askerlık araya gırınce sankı dıbımde oturuyormusta gıtmıs gıbı oldu akannehir

evet dogrudur canım. gitse gelse bir an önce

selam opuyorumnanaktan
şafaklar düşüyor ne güzel ya =))
Ben şimdiden askerlik biitince herbirimiz neler yaşayacak hayatımızda neler değişecek diye merak eder oldum.

selam opuyorumnanaktan
şafaklar düşüyor ne güzel ya =))
Ben şimdiden askerlik biitince herbirimiz neler yaşayacak hayatımızda neler değişecek diye merak eder oldum.
ayy ben çok heyecan yaptım ya çizme aldım azönce balköpüğü rengi çok beğenerek aldım makinem olsa resmini koycam ama yokki:çok üzgünüm: alışveriş yapıp duruyorum, geldiğinde cok güzel değişmiş bulsun istiyorum buarada kızlar egzersizler çok iyi gidiyo bacaklarım sertlesti iyice sizde yapın taş gibi olsun bacaklarımızhihoyyyt

günaydın şekerlerrrrr,bitirdinizz şafağıııı :))))
canıımm hoşgeldiin=) seni görünce mutlu oluyorum valla şafağın bitebileceğinin ispatısın çünküopuyorumnanaktan

pır pır ediyor yine kalbim opuyorumnanaktan
kızlar heycanlandımayım dedim
ama bugünden itibaren 2 ayı yemeye başlıyoruz cokacimcoook

evet=))) çok heyecanıyım ben ya
hayırlı olsun çizmelerin canım opuyorumnanaktan

ben de bugün geliceği günü hayal ettim hep
ben de bayramın hayalini kuruyordum kiiiii grip oldum mafoldumben off ya ben grip olunca 1aya yakın sürüyor kurtulamıyorum =(

pır pır ediyor yine kalbim opuyorumnanaktan
kızlar heycanlandımayım dedim
ama bugünden itibaren 2 ayı yemeye başlıyoruz cokacimcoook
:sm_cool: delikafadulden hihoyyyt

bayrama daha var canım busefer fazla sürmesin deakannehir beslenmene falan dikkat edrsen geçer inş.10 gün sonra nişanlın asıl bayram edicekkaydirigubbakcemile2

bayrama daha var canım busefer fazla sürmesin deakannehir beslenmene falan dikkat edrsen geçer inş.10 gün sonra nişanlın asıl bayram edicekkaydirigubbakcemile2
dün burnumda tütüyorsun diyor
ayy ben asıl geldikten sonra daha heyecanlı olurum. düğün hazırlıkları olacak :sm_cool: hihoyyyt delikafadulden düğün deyince bile ağzım kulaklarıma varıyor =)

dün burnumda tütüyorsun diyor
ayy ben asıl geldikten sonra daha heyecanlı olurum. düğün hazırlıkları olacak :sm_cool: hihoyyyt delikafadulden düğün deyince bile ağzım kulaklarıma varıyor =)
oyoyoy sen benden önce gidicen zaten o belli oldu, artık tüyo verirsin =)) ayakkabının altına İLK BENİ YAAAZ=)))) nolur nolur nolur

hihoyyythihoyyythihoyyyt

ben mini etek alıyorum bu akşam nişanlım topuklarıma sıkıcak ama napıyım ona süsleniyorum valla çizmemle çok seksü olcam saçıma da boya :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…