- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.581
günaydın şekerlerrrrr,bitirdinizz şafağıııı :))))
kızlar benim esimde daha yapmadı askerliğini. Ama sürekli sehir dısında görevi var. Alıstım yokluguna
(((
gözünüzü korkutmus gıbı olmıyayım ama askerde olmaları cok daha farklı bı durum oluyor bizde erkek arkadasımda farklı sehırlerdeydık ama askerlık araya gırınce sankı dıbımde oturuyormusta gıtmıs gıbı oldu akannehir
ayy ben çok heyecan yaptım ya çizme aldım azönce balköpüğü rengi çok beğenerek aldım makinem olsa resmini koycam ama yokki:çok üzgünüm: alışveriş yapıp duruyorum, geldiğinde cok güzel değişmiş bulsun istiyorum buarada kızlar egzersizler çok iyi gidiyo bacaklarım sertlesti iyice sizde yapın taş gibi olsun bacaklarımızhihoyyytselam opuyorumnanaktan
şafaklar düşüyor ne güzel ya =))
Ben şimdiden askerlik biitince herbirimiz neler yaşayacak hayatımızda neler değişecek diye merak eder oldum.
canıımm hoşgeldiin=) seni görünce mutlu oluyorum valla şafağın bitebileceğinin ispatısın çünküopuyorumnanaktangünaydın şekerlerrrrr,bitirdinizz şafağıııı :))))
nezaman gidicek eşin canım?denizin safagı bitti ama onun için uzun bi safak daha baslayacak yanlıs hatırlamıyorsam
nezaman gidicek eşin canım?
inşallah bian önce gider gelir sağsalim kafanızdan atarsınız şu askerliği ne zormuş ya...
evet=))) çok heyecanıyım ben yakızlar az kaldı
2 gün sonra 60 larda bitiyor:))))
hayırlı olsun çizmelerin canım opuyorumnanaktanevet=))) çok heyecanıyım ben ya
ben de bayramın hayalini kuruyordum kiiiii grip oldum mafoldumben off ya ben grip olunca 1aya yakın sürüyor kurtulamıyorum =(ben de bugün geliceği günü hayal ettim hep
:sm_cool: delikafadulden hihoyyytpır pır ediyor yine kalbim opuyorumnanaktan
kızlar heycanlandımayım dedim
ama bugünden itibaren 2 ayı yemeye başlıyoruz cokacimcoook
dün burnumda tütüyorsun diyorbayrama daha var canım busefer fazla sürmesin deakannehir beslenmene falan dikkat edrsen geçer inş.10 gün sonra nişanlın asıl bayram edicekkaydirigubbakcemile2
oyoyoy sen benden önce gidicen zaten o belli oldu, artık tüyo verirsin =)) ayakkabının altına İLK BENİ YAAAZ=)))) nolur nolur nolurdün burnumda tütüyorsun diyor
ayy ben asıl geldikten sonra daha heyecanlı olurum. düğün hazırlıkları olacak :sm_cool: hihoyyyt delikafadulden düğün deyince bile ağzım kulaklarıma varıyor =)
hihoyyythihoyyythihoyyytsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?