Ksa dnem Askerlik...

günaydınnn
canım ben kızılaydan aldım. İzmir caddesinde kendi imalatlarıymıs.
gri süet.

birde kot görünümlü tayt aldım. (resimde soldaki)
kırmızı ceketimle ikisinin resmini ekleyim

günaydın şafak 45 Manisa'ya selamlar opuyorumnanaktan

bugün nedense çok uykum var işte uyumasam iyidir. :bbo:
günaydın cnm benimde gözlerim kapanıyor
safak 44 olması gerekmiyor mu? senin niye 45. izin mi kullandı

KIZLAR BISEY SORUCAM YA BENIM SOZLUM KISADONEM YAOCAK AMA TEK DERSDEN UZATTI YAA ((( 2010 KASIMDA ASKER KISMETSE KISA DONEM KALKARMII:s:s
bizde uzun dönem cıkmasından kortugumuz için evlenir evlenmez askere gitti. suan söylentiler yasanın cıkacagına yönelik malesef. iş yerinden bi cok arkadasım aralıkta gidiyor o yüzden.

butterfly benim eşim 17 ocakta geliyor eşim öyle dedi
sorma canım öyle uykum var ki uyku düzenim tamamen değişti bayramdan sonra kendimi zor adapte ediyorum :bbo:

off offf benımkı okulu bıtırmedı :S:So yuzden gıdemıyoo

canım benim eşimde askerlik uzun döneme çıkacak diye hemen gitti inşallah ocakta dönecek askerliğin uzaması ile ilgili daha net bir şey yok galiba inşallah hemen yapar askerliğini de böyle bir probleminiz olmaz eğer uzun dönem askerlik tam bizimkiler askerdeyken gelirse onların da askerliği de uzayabilir bir an önce zamanın geçmesini bekliyoruz biz de bu yüzden izin kullanmayı düşünmüyor eşim

canım çok güzelmiş güle güle kullan
ceketin rengi süper :)))

anladım canım
iş yerim değiştiğinden beri
kızılaya eskisi gibi çok inemiyorum

günaydınnn
canım ben kızılaydan aldım. İzmir caddesinde kendi imalatlarıymıs.
gri süet.

birde kot görünümlü tayt aldım. (resimde soldaki)
kırmızı ceketimle ikisinin resmini ekleyim

aldıklarını güle güle kullan canım eşinin yanına gidreken bunları mı giyeceksin yanılmıyorsam yarın gidecektin dimi

kızlar KK e sorun var galiba ben bugün o kadar denedim giremedim. belkide diğer arkadaslarda bu yüzden girememiştir.

günaydın kızlar
dün bende giremedim

şafak 43 turkbayragi
kütahyaya selamlar...

nasılsınız opuyorumnanaktan
özledim yahu sizi kkdaki sorundan dolayı giremiyordum burcucum.
burcucum elbiseler çok güzel. ben de almak istiyorum ama cesaret edemiyorum =(
butterfly açamıyorum resimleri kkdaki sorunlardan dolayı ama kırmızı ceketi ve botunu çok merak ettim =)
buarada bugün nişanlımdan gül geldi bana. bir arkadaşına söylemiş. zil çaldı sana paket var hocam dedi, bir baktım ki güller =))

ya ben sizden bir gün geri geliyorum senağlama
sizin askerlerinizin geleceği tarih belli oldu mu?
benim eşimin belli olmuş 17 Ocakta geliyor zorunlu izin kullandırma falan da yokmuş

benim eşimin belli olmuş 17 Ocakta geliyor zorunlu izin kullandırma falan da yokmuş
mafoldumben en son benim nişanlım gelecek izin kullandığı için
24 ocakta inşallah yola çıkacak hihoyyyt

canım hepimizin 17 ocakta gelio izin kullananlar hariç ama kısa dönemlerden sadece yusum kullandı sanırım
gelecekleri gün belli şafakta herkes farklımı hesaplıo ne anlamadık neyse ya erken olursa son günleri atlarız daha güzel olur ama beklediğimizin aksine olursa hayal kırıklığıı olur
dert etme geleceği gün belli nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…