- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.141
canım benim de eşim gitmeden bir gün önce küçük bir tartışma yaşamıştık huysuzdu ama askere gidince son gün yaşattığı huzursuzluk yüzünden ilerleyen zamanlarda o benden özür diledi askerdeyken çok iyi anlıyorlar bazı şeyleri bana askere gitmeden önce alışveriş yaparken çok yorulduğunu söylerdi istemezdi ama şimdi keşke senin yanında olsam alışveriş yapsak da nöbet tutmasaydım diyor
ben rüyamda mardin merkeze gördüm umarım tersı çıkarda batıya gider
:roflol::roflol::roflol:
ohhh olsun onalra :):):)
ya gitmeden bir gün önce bizde tartıştık ve gece soluğu acilde aldım ben sebep neydi dersen hatırlamıyorum bile :):):):) ama stresten çocuğu düşüreceğim sandım yani
neyse sonraki zamanalrda o benim hamile ben onun asker olduğpuu anladık :):)::)
valla canım senin çocuk 9 canlı o kadar gezmeye dayanıyorsa düşmez o çocuk bişiycik olmaz :roflol:
kız maşşallah de kızz kızıma zemuszemus
:roflol:anlar anlar elbette anlayacak kıymetinizi ama birliktelik bu nolcak ki gelecek bir senye kalamdan gene aynı tas aynı hama oalcağız :):): gene bizler kapris onlar kalaslık etmeye devam edecekelr :) :)::):):)
muck sana ozaman=)ŞenizAz kaldı güzeller, biraz daha sabır..
Sizinleyim bırakıp gittim sanmayın sakınyerimseniben
yok canım ya yasak değil arar sen canını sıkmaamiiiinnnn tesekkür ederim kizlarŞeniz
nasil gececek bende bilmiyorum, simdiden zorlaniyorum, birde acemi birliginde 20 gün felan görüsme yasakmis ooooof offffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
allah rahmet eylesin çok üzüldüm içim sızladı vicdansızlar!mafoldumben Onların da bizler gibi şafak sayan sevdikleri vardı belki de. Ne büyük bir acıdır kim bilir. Allahtan rahmet diliyorum şehit askerlerimiz için.
Başımız sağolsun......
hoşbulduk elvincimgünaydın herkesee..
_cilek_ ve sensible merhabalar. bende asker yolu bekliycem. paylaşımlara devam edelim ben forumu uzun süredir takip ediyorum ..paylaştıkça rahatlıyor insan.
9 aralıkta bazen akşam 8 gibi açıklandığıda oluyormuş ama farketmez ben zaten heyecandan bakamıcam. günlerdir uykularım huzursuz heyecandan.
günaydın kızlar
şafak 40 turkbayragi
sensible ve çilek hoşgeldiniz kızlar
inşallah güzel yerlere çıkar
merhaba kızlar nasılsınız
ben karmaşık bi durumdayım
içimi ferah tutmaya çalışıyorum bu defada haberler canımı sıkıyo
şehitlerimizin annelerine,babalarına sevdiklerine rabbim sabır versin
158 gün canım :)
158 gün
kızlar aslında kıymetimizi anlıyorlar. Bi yöndende iyi oldu ama keske biz etkilenmeseydik
merhaba kızlar nasılsınız
ben karmaşık bi durumdayım
içimi ferah tutmaya çalışıyorum bu defada haberler canımı sıkıyo
şehitlerimizin annelerine,babalarına sevdiklerine rabbim sabır versin
Sensıble sen de ayın 10 unu beklıyorsun demı yerının bellı olması ıcın.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?