Ksa dnem Askerlik...

:roflol::roflol::roflol:

ohhh olsun onalra :):):)

ya gitmeden bir gün önce bizde tartıştık ve gece soluğu acilde aldım ben sebep neydi dersen hatırlamıyorum bile :):):):) ama stresten çocuğu düşüreceğim sandım yani

neyse sonraki zamanalrda o benim hamile ben onun asker olduğpuu anladık :):)::)

ben rüyamda mardin merkeze gördüm umarım tersı çıkarda batıya gider

hakkınızda hayırlısı olsun canım eşinin kütüğü nereye kayıtlı ise genelde tam tersi oluyor ama istisnalar da var mesela benim eşim annesinin yanına düştü kaydirigubbakcemile2

valla canım senin çocuk 9 canlı o kadar gezmeye dayanıyorsa düşmez o çocuk bişiycik olmaz :roflol:

Kızlar ben kendımı Çokta hırpalamamaya karar verdım altı ustu 5,5 ay o gelene kadar kendımle ılgılenmeyı planlıyorum.ıstersenız aksamları onlıne okey masası kurup zaman geÇırırız sızlerle
dıĞer taraftan bakarsanız her kadın bekarlık gunlerını Özler bence ıı bı fırsat .eslerımız gelene kadar psıkolojık bunalım yerıne kendımızle ılgılenıp daha pozıtıf esler olalım okkk :)

anlar anlar elbette anlayacak kıymetinizi ama birliktelik bu nolcak ki gelecek bir senye kalamdan gene aynı tas aynı hama oalcağız :):): gene bizler kapris onlar kalaslık etmeye devam edecekelr :) :)::):):)
:roflol:
sahi oda var
bir aya kalmaz eski hallerine dönerler :dilcikar:

mafoldumben Onların da bizler gibi şafak sayan sevdikleri vardı belki de. Ne büyük bir acıdır kim bilir. Allahtan rahmet diliyorum şehit askerlerimiz için.
Başımız sağolsun......

Az kaldı güzeller, biraz daha sabır..
Sizinleyim bırakıp gittim sanmayın sakınyerimseniben
muck sana ozaman=)Şeniz

amiiiinnnn tesekkür ederim kizlarŞeniz
nasil gececek bende bilmiyorum, simdiden zorlaniyorum, birde acemi birliginde 20 gün felan görüsme yasakmis ooooof offffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yok canım ya yasak değil arar sen canını sıkma

mafoldumben Onların da bizler gibi şafak sayan sevdikleri vardı belki de. Ne büyük bir acıdır kim bilir. Allahtan rahmet diliyorum şehit askerlerimiz için.
Başımız sağolsun......
allah rahmet eylesin çok üzüldüm içim sızladı vicdansızlar!
ne pisliklermiş senelerdir kurumadı şu kinleri

mafoldumbenAllah rahmet eğlesin askerlerimize.Allahım sevdiklerimizi bize ailelerinebağışla.mafoldumben
altüst oldum offmafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız
ben karmaşık bi durumdayım
içimi ferah tutmaya çalışıyorum bu defada haberler canımı sıkıyo
şehitlerimizin annelerine,babalarına sevdiklerine rabbim sabır versin

hoşbulduk elvincim
hayırlı teskereler :Saruboceq:
inan ki bnmde bakmaya cesaretim yok o yüzden aday numarasınıda sormadım :gitme:

günaydın kızlar
şafak 40 turkbayragi

sensible ve çilek hoşgeldiniz kızlar
inşallah güzel yerlere çıkar

hoşbulduk cnm hayırlısı teskereler
herşeyin hayırlısı :Saruboceq:

Şehitlerimiz var yine.......
Tokatta 7 şehit verdik bugün.. Rabbim sabır versın, rahmet eylesin..
Ne desek boş, yanan yanıyor şimdi...

Canım sende mı gonderdın askerını.. artık bızımle bırlıkte gun sayıcaksın demek..
Hosgeldın canım, Allah kavustursun sag salım ınsallah.. Nerede suan acemı bırlıgı ?

Ben bu haberlerı ookudukca gordukce o aılelerı dusunmeden edemıyorum.. Icımı koca bır karanlık kaplıyor..
O kadar zor ki.. ne zaman bıtecek bu artık ne zaman.... Allah sonumuzu hayır etsın...

Ben unutmusum kafam dalgın yenı kısa donemler gıdıyor... yenı arkadaslar gelmıs halıyle..
Hepınız hosgeldınız, Allah kavustursun, hayırlı teskereler olsun... Bu ara cok yogunum su evı bı tasıyalım tekrar gunlerı beraber dusurucez ınsallahh..
Yenılerı de eskılerı de opuyorum canlar..

158 gün canım :)

Azmis yakaydirigubbakcemile3 Kisa dönem cabuk gecerde iste insanin akli kaliyor, yeri rahat olsa sorun olmaz.

kızlar aslında kıymetimizi anlıyorlar. Bi yöndende iyi oldu ama keske biz etkilenmeseydik

Canim gercekten askerlik adami adam ediyormus. Benim arkadasim yeni evlendi, esi 15 ay askerlik yapmis, askerlik bambaska birsey, insan sevdiklerinin degerini kiymetini orda anliyor diyor. Erkeklerin olgunlasmasi icin sart diyor askerlik.

Merhaba canim,
Elinden geldigince o haberleri izlememeye calis. Son dönemlerde bir sinema filmi cikti, filmin adini hatirlamiyorum ama askerlerimizle ilgili, mutlaka görmüssündür.
Bizimki link atti gecen gün izle diye, biraz izledim kapattim hemen.
O haberleri izledikce insanin sabrida gücüde azaliyor.
Allah askerlerimizi korusun, sehit ailelerinede Allah'tan sabir diliyorum, kimseye yasatmasin bunu Rabbim AMIN AMIN AMIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…