Ksa dnem Askerlik...

acemilikde görüşme var kızlar.tabi kısıtlı bikaç dk.yla sıra,kuyruk oluyo malum=)
dağıtım da oldu bizim çevre illere veya ilçelere dediler 4 saat uzaklıkda bir ile düştü,

merhaba arkadaşlar

eşini sevgilisini nişanlısını yavuklusunu askere gönderecek yeni kader arkadaşalrımıza merhaba

sizleri ara ara okuyorum da bi kaç şey söylemek istedim

benim eşimde kısa dönem asker 38 günü kaldı 17 ocakta yanımızda inşallah bir kızımız olacak mart 15 te kısmetse askerlik kararını aldırdıktan bir hafta sonra öğrendik hamileliimi süpriz oldu bizede . eşim çanakkalede görev yapıyor göndeririken çok ağladım üzüldüm çantasını hazırlamak alışverişini yapmak bile bana her an gidişini hatırlatıp zehir oluyordu . zaman çok hızlı geçiyor ve zorda geçiyor ne yalan söyliyim size hazırlıklı ve dayanıklı olun . bi defa herşey gittiği yere göre değişiyor o yüzden aklınıza gelen herşeyden çantasına birer tane mutlaka atın diş macunu diş fırçası terlik havlu pijama mont atkı boyunluk yeşil renk alın herşeyini

arayıp görüşmelere gelince de yerine göre ve sevdiğinizin size olan ilgisine göre değişir :):)

bol bol sabırlı olun bu dönemde çünki kaldıkalrı yer ortam değişikliği hiç emir almamış beyfendiler bide bunalr ve ufacık çocukalrdan onların değimi ile emir alıyorlar felan çok stresli oluyorlar akılları sizde oluyor :):): analyışı olun saçmaladıkalrı bile olabiliyor boşverin he diyin geçin bazı şeylere :):) örneğin bizimki dışarı yanlız çıkma bayılırsın felan diye takmıştı bi kez yanlız yakaladığında da kıymeti koprmıştı :):):

bizimki o kadr çok aradı ki çok şükür beni hiç merakta bırkamadı komutanalrıdnan birliğinden ve arkadaşalrından da alalh razı olsun imkan sağladıalr hep. birde biz tüm askerlik boyunca bi kez yemin törenine kadar görüş olmadığı için bir kez de komutanının azizliğine uğradığımız için iki kez dört hafta yüz yüze görüşmeden gün saydık onun dışında 3 kez hamile halime rağmen ben gittim 4 kez de eşim geldi çok şükür iyi geçti en son kurban bayramında görüştük ve çok şükür bir şekilde geçti işte

çok uzun yazdım ama hani belki bi faydam olur mevlaya dua edin bol bol inşallah benimkinden çok çok daha rahat bir dönem sizi bekliyordur.
ben annemde kaldım 5 ay boyunca evimide çok özledim mevlam hepinize sabır versin inşallah...

acemilikte çok sık görüşemiyorduk,eğitim ve sıradan dolayı
ama usta birliğinde çok rahat konuşuyoruz kızlar:))

kÜtahya / havacı / kısa dÖnem :))))

kardeşiminde kütahya

kızlar gene olarak ii yerler
şırnak biraz can sıkıcı
ağrıda sıkıntılı değil die biliyorum
tuzlada pek ii değilmiş
erzurum da rahat sadece soğuk var
elazığ rahat
sakaryayıda bilmiyom herhangi bi vukuatı yok
bide karaman mı vardı orayı bilmiyom ama rahattır oranında herhangi bi vukuatı yokkaydirigubbakcemile3
:lepi:

Son düzenleme:

Gözün aydın canım.. .. eşinin sıkıntısı sana yetiyordu zaten Çok şükür kardeşin rahat yere çıkmış en azından aklın birde onda kalmaz. dağıtım olsa bile yüzde 90 eskişehir olur heralde..

evet bebeğim karamamanın koyunu sonra çıkar oyunuukaydirigubbakcemile3

kara sevdam bencede güzel olmuş
en azından kardeşin iyi yerde
bizimkilerede az kaldı çok şükür ya
şu aralık bitseydi bir((

9'uncu kor. Hv. Svn. Tb. K.lıĞı susuzharmanlar erzurum
süper=) göüzn aydın canım erzurum çok güzelmiş

kızlaaaarrrr nişanlım hatay iskenderuna kısa dönem er olarak yapacakmışşş
hayırlı olsun canım benim

bizimde askerliğimizde 1'ıNCı MOT. P. TUG. K.LIĞI ADAPAZARI SAKARYA kısa dönem olarak çıktı piyade er olarak.Allah'ım hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin hepimizinkileri
hayırlı olsun canım benim gözün aydın

kızlarr Kısa dönem Karamannnnnnn:))))))))))))))))))))
çok güzel canım hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5

maşallah ne güzel yerler kızlar ya
allah hepinize sabır versin sağ salim gidip gelsinler inşallah...

benim canımdan çok sevdiğim çocukluk arkadaşım biricik kardeşiminde LÜLEBURGAZ=))):teytey:
çok sevinçliyim allah gönlümüze göre verdi bukez şükürki..
nişanlımda üzüldüm ama canım arkadaşıma çooook sevindimzemuszemus

seda MANıSA kısa dönem.

elvin06 hatay iskenderun kısa dönem.

tuce istanbul-tuzla kısa dönem.

gamiş ankara mamak uzun dönem

guz_1 ağrı doğubeyazıt Kısa dönem

horizon Kütahya Kısa dönem

ilarzu Karaman Kısa dönem

Sensible erzurum Kısa Dönem

erenece sivas Kısa dönem

_CiLek_ erzurum susuzharmanlar

elfcn Adapazarı Kısa dönem

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler
gamiş senin süper bayıldım madem evlisin nie gitmiosun ki yanına her akşam eve glir
keşke biizmki öle olsaydı

Son düzenleme:

dağıtım yok tatlım olduğu yerde kalır en fazla ilçesine gönderirler

karasevdam dağıtım yok derken balım anlamadım
orda mı kalacak benimki de usta birliğinde

eniştemle amcam kalmıştı aynı yerinde ama

ağrı doğubeyazıta çıkan arkadaşım kısa dönem usta birlik ığdır olmuştu

sagol canim bizimki cok uzuluyo annemlerden de izin aldim yanina gidip gelmem izin verdiler.. sevin iste diyorum elazig ya 6 ay hapis hyati diyo.. nasil teselli etsem bilemedim sabahtan beri ya..

canım söle Elazığda arkadas var giidip gelio ii bi yer çarşı izni var ya bizimki gibi 6 ay orda tıkılı kalsalardı şükretsin

canım kara sevdamınki saten askerde
dağıtım derkenn :uhm:

canım artık dağııtm olmuo askerie bunu zman kaybı olarak görüo senin bahsettiğin arkadasın ne zmn gitti yani bu düzene sokulmaya çalışan bi uygulama ama bence taamıyle öle oldu belki ihtiyaç için gönderilmiştir arkadsın ama dağıtım genel olarak yok kısa dönemlr için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…