- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.901
canım artık dağııtm olmuo askerie bunu zman kaybı olarak görüo senin bahsettiğin arkadasın ne zmn gitti yani bu düzene sokulmaya çalışan bi uygulama ama bence taamıyle öle oldu belki ihtiyaç için gönderilmiştir arkadsın ama dağıtım genel olarak yok kısa dönemlr için
Bu arada ilarzucum bak ben sana demiştim kısa çıkıcak die
Karaman kötü bi yer değil bildiim kadarıyla
çok sevndim senn adına yerimseniben
çiçeklerim ben kaçtım mesai bitti yarın görüşürüz iyi akşamlar herkese sevgi pötürcükleri
içimizi ferah tutalım
Selam asker bekleyen güzeller:)))
Acaba Erzurum'dan baska yere gönderirler mi, bu konuda bilgisi olanlar var mi? Erzurumun ILICA ilcesinde yapacak askerligini insAllah.
Kizla benimde cikmam lazim simdi, aksama görüsürüz
canım büyük ihtimalle olmaz çünkü genelde oraya giden orda kalıyor. benim kuzenim ordaydı çok rahattı, birini daha biliyorum oraya gidip orda kalan..
görüşürüzz :sm_cool:
bnm erkek arkadşaimin da kısmeti iskenderun kısa donem oldu. bahriyeli yarim var artık:)
karam sevdam bebeğim bi dönem önce gitti o dediğim kişi ocak 17 de gelecek hata
canım erzuurmdan çıkmaz erzurumun içinde gidilecek baska yer varsa oraya gönderirlerSelam asker bekleyen güzeller:)))
Acaba Erzurum'dan baska yere gönderirler mi, bu konuda bilgisi olanlar var mi? Erzurumun ILICA ilcesinde yapacak askerligini insAllah.
benimde eşim 17 ocakta gitti
abim yapalı 3 yıl falan oldu onunda değişmemişti yani dedim ya ihtiyaç varsa baska yere gönderirler oda çok nadir
canım erzuurmdan çıkmaz erzurumun içinde gidilecek baska yer varsa oraya gönderirler
bnm erkek arkadşaimin da kısmeti iskenderun kısa donem oldu. bahriyeli yarim var artık:)
Iyi bu habere sevindim canim. Tabi rahat olursa, ki insAllah öyle olur.
Nasilsin canim?Esinle görüstün mü nasilmis? InsAllah cok iyidir:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?