Ksa dnem Askerlik...

Bugün morelin daha iyi sanki canimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Süper, hep böyle ol iste.:lepi:
Ahh o kadar soguk ha..mafoldumben
Ben burdan ici tüylü müylü birseyler göndersem iyi olur.

Bugün morelin daha iyi sanki canimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Süper, hep böyle ol iste.:lepi:
Ahh o kadar soguk ha..mafoldumben
Ben burdan ici tüylü müylü birseyler göndersem iyi olur.

evet cnım çok şüür daha iyiyim eşimin sesini duyunca rahatlıyorum
içlik alsın canım eldiven bere yeşil alsın bide ayakkabıları genelde büyük veriolar mesh alsın giysin ayakabının içine sıcak tutar benim eşim alcaktı namaz için kkolay olsn die ama kalmamış

bnm erkek arkadşaimin da kısmeti iskenderun kısa donem oldu. bahriyeli yarim var artık:)

ay canım hayırlı olsun oncelıkle.. benımde erkek arkadasım orada yapmıstı acemılıgı. bahryelı olarak. sımdı tuzlada. inşallah senın arkadasın oradan memnun kalır bı sekılde ıcerı yemek sokmaya calıssın :))) kosturmuyorlarmıs hıc orada bı kere kosmus onuda abarta abarta anlatıyor her an :) bahrıyelı olmak rahat yanı kısaca ama iskenderuna gıden memnun deıl umarım sonrası cok rahat olur

ne düşünebiliyorum ne konuşabiliyorum ne yapılan tesellileri beynim kabul ediyor yok durdu bünyem resmen gitmesin istemiyorum :gitme:

inan cok iyi anlıyorum.. ama hersey onlar yerlerıne alısana kadar ondan sonra bı kac kez daha ne dıye gıttın sankı denıyor ama gelıp gecıyor :) hem daha cok baglıyor ıkı ınsanı bu gıbı ayrılıklar yerimseniben

Sakarya hakkında bilgisi olan yok mu.abim merkeze çıktı.belki abece kurslarına verilebilirmiş okuma-yazması olamayan askerler öğretmen olduğu için.hayırlısı olsun.çoğumuz yerleri çok güzel çıkmış inş. hayırlısyla dönüşlerinide yazarız burayaopuyorumnanaktan
bide kısa dönemlerde ustabirliğide aynı yerle oluyomuş diye biliyorum

yok canım acemı bırlıgınden sonra degısıyor benım bıldıgın yerleri.. hayrlı olsun abınınde..
benım bide ıkı kuzenım gıdıyor. bırı ıst. bırı manısa..

yok canım acemı bırlıgınden sonra degısıyor benım bıldıgın yerleri.. hayrlı olsun abınınde..
benım bide ıkı kuzenım gıdıyor. bırı ıst. bırı manısa..

teşekkür edeirm inş. onlarda hayırlısıyla gider ve gelirler teşekkür ederim
:Saruboceq:

çok teşekkürler canımmm

allahhh bize çıksaydı keşkem yaaaa

gerçi evci çıkaramadıktan sonra farketmiyor ama yine de aniden çıkışlarında pat giderdim 2 saat yol
karaman da çok güzel..size de hayırlı uğurlu olsun inşallah..kütahya da bana çook uzak, ben trabzondayım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…