- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.921
canım eşimle konuştum senin için Erzurum rahat dedi sadece soğuğu var malesef donarak ölenler olmuş yıllar önce inşaallah öle bişi olmaz ki seninki kısa dönem olduğu için devriye nöbeti olur ancak 2 saat
eşimde idare eder işte nasıl olsun sağ salim gelsinde bunlar geçecek inşaallah
Bugün morelin daha iyi sanki canimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Süper, hep böyle ol iste.:lepi:
Ahh o kadar soguk ha..mafoldumben
Ben burdan ici tüylü müylü birseyler göndersem iyi olur.
bnm erkek arkadşaimin da kısmeti iskenderun kısa donem oldu. bahriyeli yarim var artık:)
Gitme askerim :gitme:
boyle dersen toplu aglarız sıteyı seller alır :ecrin_bebek: o yuzden hep bırlıkte atlatcaz baska yolu yok kaydirigubbakcemile5
ne düşünebiliyorum ne konuşabiliyorum ne yapılan tesellileri beynim kabul ediyor yok durdu bünyem resmen gitmesin istemiyorum :gitme:
inan cok iyi anlıyorum.. ama hersey onlar yerlerıne alısana kadar ondan sonra bı kac kez daha ne dıye gıttın sankı denıyor ama gelıp gecıyor :) hem daha cok baglıyor ıkı ınsanı bu gıbı ayrılıklar yerimseniben
yapsın gelsin askerliğini işte canım.Gitme askerim :gitme:
yapsın gelsin askerliğini işte canım.
alışırsın kısa sürede üzülme.
sevgilin mi gitti askere?
sözlüm gidiyor :gitme:
askerde canım daha gelmedı 46 gunumuz var..seninkide askerde mi yoksa geldi mi
kizlar elaziga gitmis olan tanidigi olan var mi? nasilmis acaba bilen var mi?
Sakarya hakkında bilgisi olan yok mu.abim merkeze çıktı.belki abece kurslarına verilebilirmiş okuma-yazması olamayan askerler öğretmen olduğu için.hayırlısı olsun.çoğumuz yerleri çok güzel çıkmış inş. hayırlısyla dönüşlerinide yazarız burayaopuyorumnanaktan
bide kısa dönemlerde ustabirliğide aynı yerle oluyomuş diye biliyorum
yok canım acemı bırlıgınden sonra degısıyor benım bıldıgın yerleri.. hayrlı olsun abınınde..
benım bide ıkı kuzenım gıdıyor. bırı ıst. bırı manısa..
çok teşekkürler..hepimize hayırlı olur inşallah :))canım senin de gözün aydın gamyoncuiremsu
canım ii bi yer eşim hastaneye gittiğinde orda kaldı ii diyo
karaman da çok güzel..size de hayırlı uğurlu olsun inşallah..kütahya da bana çook uzak, ben trabzondayımçok teşekkürler canımmm
allahhh bize çıksaydı keşkem yaaaa
gerçi evci çıkaramadıktan sonra farketmiyor ama yine de aniden çıkışlarında pat giderdim 2 saat yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?