- 15 Şubat 2008
- 682
- 213
- 648
- 37
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.941
kızlar ya çok mal bişi oldu :tomato: benim nişanlım polis. polislerin askerliği 2 aya düşecekmiş sanırım o da çalıştığı yerde günlük 4 saatlik bir eğitim şeklinde olacakmışklava:
benim bir arkadaşım ağustosta manisaya çıktı,,acemilikten sonra kıbrıs'a gitti..kıbrıs uzak ama rahat askerlik yapıyor,meraklanma..sadece su sıkıntısı varmış kıbrısta okadar..onun dışında gayet rahat..nette araştırdık biraz manisadan sonra kıbrısa yada doğu ya komando olarak yolluyolrmış benimki kısa dönem yinede yer değişikliği olur mu acaba. kıbrısa giderse çok sıkıntı olur. doğuya da yollarlar diye korkuyorum şimdi zaten benimki polis hazır silah tutan yetişmiş eleman sonuçta onu komando olarak yollarlar mı acaba doğuya
benim bir arkadaşım ağustosta manisaya çıktı,,acemilikten sonra kıbrıs'a gitti..kıbrıs uzak ama rahat askerlik yapıyor,meraklanma..sadece su sıkıntısı varmış kıbrısta okadar..onun dışında gayet rahat..
kısa dönem canımcanım arkadaşının ki uzun dönem mi kısa dönem miydi
benim eşime havacı çıktığı için mavi kamuflaj giyecekmiş..yarın ilk iş aldığımız bütün yeşil don-fanila ne varsa mavisiyle değiştireceğiz..sonra akşam 20:50 uçağı ile yola çıkıyor((
hayırlısı neyse o olsun..ama inşallah gitmez canım..ayy gitmez inşallah kıbrısa çok üzülürüm gerçekten
ayy gitmez inşallah kıbrısa çok üzülürüm gerçekten
kızlar ya çok mal bişi oldu :tomato: benim nişanlım polis. polislerin askerliği 2 aya düşecekmiş sanırım o da çalıştığı yerde günlük 4 saatlik bir eğitim şeklinde olacakmışklava:
Hem gururluyum, hem buruk..
Askerlik, sanki bir sonsuzluk..
Koskoca 158 gün gecer mi?
17 Mayis carcabucak gelir mi?
Bekletme fazla beni askerim..
Gel, sag saglim, gel hemen evlenelimkaydirigubbakcemile3
biter canım bir gün ne zaman bitirdk ya diyeceksin
InsAllah canim, o günler gelsin hemen Allah'in izniyle:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?