Ksa dnem Askerlik...

kızlar ya çok mal bişi oldu :tomato: benim nişanlım polis. polislerin askerliği 2 aya düşecekmiş sanırım o da çalıştığı yerde günlük 4 saatlik bir eğitim şeklinde olacakmış klava:

kızlar ya çok mal bişi oldu :tomato: benim nişanlım polis. polislerin askerliği 2 aya düşecekmiş sanırım o da çalıştığı yerde günlük 4 saatlik bir eğitim şeklinde olacakmış klava:

gecen bunun muhabbetı yapılmıstı... ama bırsey bellı deıl galıba tam olarak ya. siz askerınızı nereye yolluyırsunuz?

benim bir arkadaşım ağustosta manisaya çıktı,,acemilikten sonra kıbrıs'a gitti..kıbrıs uzak ama rahat askerlik yapıyor,meraklanma..sadece su sıkıntısı varmış kıbrısta okadar..onun dışında gayet rahat..

canım arkadaşının ki uzun dönem mi kısa dönem miydi

benim eşime havacı çıktığı için mavi kamuflaj giyecekmiş..yarın ilk iş aldığımız bütün yeşil don-fanila ne varsa mavisiyle değiştireceğiz..sonra akşam 20:50 uçağı ile yola çıkıyor ((

Allah sabırlar versin canım.. sag salim hepimiz bitiririz inşallah bizde de denizci cıkınca degıstırmek zorunda kalmıstk :))

ayy gitmez inşallah kıbrısa çok üzülürüm gerçekten

canım bence bol bol dua et.. o ılk zamanlar bıde gorusme ımkanıda pek olmuyor genelde gece uykularımdan uyandıgımda bıle ona dua ederdım mafoldumben şükür şimdi hersey rahat.. hayırlısını iste hep.. yerimseniben

mart ayında çıkacağı söyleniyor. belki nişanlını erken gönderebilirler bu yüzden.
Keşke benim nişanlım da geç gitseydi de bu haktan yararlanabilseydi offffff :gitme:
Ama şu da var bir söylentiye göre de polisler 2ay askerlik yapacaklar normal şekilde. sonra da 4 ay doğuda bir yere göreve gönderilecekmiş. 4ay sonunda da eski çalışma yerine gideceklermiş.

oh ya eşim bugün akşam aradı eşimin sesini duyunca içim çok rahatladı :icecream:
dün bir tanem dediğim gibi ıspartadan izmire döndüğü için yorulmuş arayamamışa.s

benim işyerimde çalışan bir bey var askerliğini kıbrısta yapmış çok rahattık bana nöbet bile tutturmamışlar çok fazla gibi şeyler söylüyordu

Hem gururluyum, hem buruk..
Askerlik, sanki bir sonsuzluk..
Koskoca 158 gün gecer mi?
17 Mayis carcabucak gelir mi?

Bekletme fazla beni askerim..
Gel sag saglim..gelde hemen evlenelimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…