- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.101
evet canım şanssızdır normalde kendisi ama iyi yere çıktığına sevindim özellikle
kısa dönem olmasına yoksam nişanlılıkta çookktaan seni geçerdim:)))
manyak nişanlım yemin törenine gelirken makyaj yapma kesinlikle
saçını yapma kapalı giyin dikkat çekecek renkler şeyler giyme......
kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benim nişanlım nasıl dönecek ordan? ucak bileti alsak o gün geleceği kesin değilki ktmlerde bekleme oluyomus cogu zaman 1 - 2 hafta
sizinkiler naıl gelicek? otobüs çekilmez kışın ortasında 24 saat ya =(((
:1hug: Şenizdokunsalar ağlayacak haldeyim aslında senağlamaama yinede gülelim hep gülelim:Saruboceq:
ay benimkide buaralar maşallah diyim acayip iyi:roflol:
yok canım biz şimdi kavga aşamasındayız
tostta mostta gözü yok beyfendinin :dilcikar:
sende tost mesajı at iki tane kıskançlık mıskançlık kalmaz kedi olur kedikaydirigubbakcemile3tabiki de
çok şükür sağlıklıyız ya bugünlerde geçicek
hayatı cehenneme çevirmeye gerek yok
denizciğim trip yapıyor ya kıskançlık dizboyu
askerlik iyice arttırdı ya akannehir
ay canım seninki yine iyiymiş benimki 4 aydır oje bile sürdürmedi bana, rujlarımın rengini unuttum etek metek hakgetire zaten! pantolona izin veriyoda üstüme bişey geçirebiliyorum allahtankaydirigubbakcemile3allahhh öyle olursa düşünemiyorum yaa
manyak nişanlım yemin törenine gelirken makyaj yapma kesinlikle
saçını yapma kapalı giyin dikkat çekecek renkler şeyler giyme......
:
canım mesela bugünkü konumuz
ben flash belleği kimden almışım kafamçokkarıştı
bayanmı erkekmiymiş
neyse geçicidir umarım
bayanmı erkekmiymiş
neyse geçicidir umarım
canım ya oralar olaganüstühal oldugundan hemen çıkarmıyolarmış en güvenli zamanı kollayıp gönderiyolarmıs, yani allaha kalmış dönecekleri gün ben o yüzden şafak saymak istemıyorum artık su gün gelecek diye bişey yok çünkü birlikten çıkıp haftalarca ktm de de kalabilir malesef=((canım otobüsle zor evet.1-2 hafta çok değilmi işallah bekletmezler o kadar.son günlere doğru alsa kalırmı yer acabafisfisfisolmassa öyle yaparsınız
bbenmkinin bileytini almışannesi açıkta kalmamak için.yine uçak 22 saat sürüyo yol çünkü.
ay az kaldı aslında:icecream:
:bbo:aaa zor ya senin durumda bnmki gibi
biz laptop almıştık
neyse çocuklar windows kurdu 1-2 belgesel attı v.s.
sonunda laptopu kucakladı bende çocuklarla tşk amaçlı tokalaştım
anam tokalaşan sen misin burnumdan getirdikafamçokkarıştı
geçer dirimcim:teselli: canlarının sıkıntısından yapıyorlarÇok üzgünüm çoook.çektiriyorlar işte bize, dünyaya bunun için gelmişler çektirmek için
törene giderken ne güzel süslenmiştim 9 saat yol gittim bide yağmur yedimakannehir 4 saat ayakta tören saatini bekledim:bbo: en çirkin bendim yani o kadar kokoş vardiki:roflol:
burcu canım terhis tarihi belli değil mi?
o kadar yol otobüsle çekilmez
uçak biletide kalır zaten
kışın yoğun olmuyor
kaydirigubbakcemile2yok arzucum sen bende önce gidersinvereliniortakkaydirigubbakcemile
bayanmı erkekmiymiş
neyse geçicidir umarım
törene giderken ne güzel süslenmiştim 9 saat yol gittim bide yağmur yedimakannehir 4 saat ayakta tören saatini bekledim:bbo: en çirkin bendim yani o kadar kokoş vardiki:roflol:
:1hug: Şeniz
ay benimkide buaralar maşallah diyim acayip iyi
tam tersi oldu bizde, askerliğin ilk zamanları eziyet etti şimdide huri melek kesildi anlamadım ne işkaydirigubbakcemile3
sende tost mesajı at iki tane kıskançlık mıskançlık kalmaz kedi olur kedikaydirigubbakcemile3
ay canım seninki yine iyiymiş benimki 4 aydır oje bile sürdürmedi bana, rujlarımın rengini unuttum etek metek hakgetire zaten! pantolona izin veriyoda üstüme bişey geçirebiliyorum allahtankaydirigubbakcemile3
atlas jet gibi firmalarda oluyor canım
neyse kızlar ben okuluma gideyim
senağlamasenağlama
hihihihi yap kız yap zaten hamilelikte yaptıgın yanına kar kalıyodeme yaa valla ben de bekliyorum böyle şeyler
bana dedi sen de benimle askerlik yapacaksın dışarı çıkmayacaksın gezmek yok
dedim sen de benimle doğum yapacak mısın
söz dedi yapacam hadi bakalım dedim
kandırıyor mu bilmem g
gecenin bi yarısı çocuk ağlar ben dürterim aşkitom kal benle annelik yap çocuğu doyur altını al ben senle askerlik yaptım hadi bakalım
başbaş :gitme:atlas jet gibi firmalarda oluyor canım
neyse kızlar ben okuluma gideyim
senağlamasenağlama
canım ya oralar olaganüstühal oldugundan hemen çıkarmıyolarmış en güvenli zamanı kollayıp gönderiyolarmıs, yani allaha kalmış dönecekleri gün ben o yüzden şafak saymak istemıyorum artık su gün gelecek diye bişey yok çünkü birlikten çıkıp haftalarca ktm de de kalabilir malesef=((
dönmesi dert oldu şimdi bana uff geçse şu stresli günler artık hayırlısıyla...
sen naıslsın tatlım askerin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?