- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.061
evet çok hoş avatar tam konuya uygun burcucumkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
bu şafak ilerlemiyomu ne:mymeka:takıldı sanki töbeee
bakalım bizim dönüş işi var bide yine gelme derse havaalına bu sefer cıngar çıkacak haberi yok şimdilik
kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benim nişanlım nasıl dönecek ordan? ucak bileti alsak o gün geleceği kesin değilki ktmlerde bekleme oluyomus cogu zaman 1 - 2 hafta
sizinkiler naıl gelicek? otobüs çekilmez kışın ortasında 24 saat ya =(((
ahhh ahh arzucum tam iş bulduk başlayacak derken ataması şırnağa geldi sevinemedim hiçne zaman evleneceğiz biz arzucum :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benim nişanlım nasıl dönecek ordan? ucak bileti alsak o gün geleceği kesin değilki ktmlerde bekleme oluyomus cogu zaman 1 - 2 hafta
sizinkiler naıl gelicek? otobüs çekilmez kışın ortasında 24 saat ya =(((
geldim canım geldim
evet canım memur gümrükte
bi o kadar bekledik ki şekerparem en güzelinden evlenecez merak etme bş sürü zamanınımz var gelinlik bakmak için hazırlanmak için düşün:))
peki ne zamn dönecek bir daha atamasını 6 ay sonra yaparlar galiba ya da bir sene sonra
camekanlara bakmaktan aşındıracam yakında arzucumkaydirigubbakcemile3.ama haklısın durup durup turnayı gözünden vuracağız..kaydirigubbakcemile3 burda turna ne oluyorki bi fikrin var mı acaba sırnaşık şey
delüüüükaydirigubbakcemile3camekanlara bakmaktan aşındıracam yakında arzucumkaydirigubbakcemile3.ama haklısın durup durup turnayı gözünden vuracağız..kaydirigubbakcemile3 burda turna ne oluyorki bi fikrin var mı acaba sırnaşık şey
bizde 1 sene bakıstık 4 sene çıktık 6 aydır nişanlıyız tak etti yemin ederim=))bi o kadar bekledik ki şekerparem en güzelinden evlenecez merak etme bş sürü zamanınımz var gelinlik bakmak için hazırlanmak için düşün:))
ooyyyy balım benim gidişler bitti dönüşler başlamışş
allah bize de göstersin şekerparemmmm
açık bilet işi kafama yatıyo ama yer bulabilirmiyiz o an onu düşünüyorumşimdi almak istiyorsan açık bilet alsan canım nasıl olur?
belli olduğu anda uçak bileti de bulunabilir belki ama o da biraz pahalı olur canım yaa..
canım daha 2 ay oldu başlayalı 1,5 yıl adaylağı kalkacak mafoldumben
bizde 1 sene bakıstık 4 sene çıktık 6 aydır nişanlıyız tak etti yemin ederim=))
ama evlilik korkutuyo yinede çok zor geliyofisfisfis
allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasib etsin inşallah tatlım
hmmmmm burda turnaa son model görülmemiş bir gelinlik yadaaaaaa
ateşli bir gerdek gecesi olabilir çiçeğim:jeyyar:
:terbiyesizüyesimil:
hmm anladım canım yeni memur
olsun canım işi olsun da
sen çalışıyor musun peki canım
biz de 3 sene çıktık 1 senedir nişanlıyız
en uzun nişanlı kalmada rekor kıracam:)))))))))
burcudenizcim görmemiştim memur yazıyormuş zaten
oh oh ne güzel ikiniz de memur
benimde habire falımda 3 vakte kadar çıkıyo 3 aya evlenemıyceğime göre 3 sene bu:mymeka:biz de 3 sene çıktık 1 senedir nişanlıyız
en uzun nişanlı kalmada rekor kıracam:)))))))))
bu kk alışkanlık yapmasında kızkaydirigubbakcemile3 göreceğiz bakalım neymiş:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?