Ksa dnem Askerlik...

aşkım beni seviyorsan 3 öpücük gönder yazdım:1rolleyes: seni çok seviyorum yazdı:bbo: baştan savma yapmışsın yine dedim:umursamaz: 3 kere nasıl öpücük göndereyim burdan der şakkıdı mesajın detayı öpücük mü detay metay hakgetire bunlaraakannehir

geçecek canım sayılı gün çabuk geçermişkafamçokkarıştı

selam kızlar askere yollayan oldu mu hiç
benimki yrn sabah 7 uçağıyla gidiyo erzuruma
ktm ye gitmeyecekmiş

canım benimki gece 12 de binecek yarına bilet kalmamış. iskenderun denizcilerin tek acemi yeri olduğu için oraya giden asker sayısı çok fazla.

şafak kaç çilekcim sen takvimi koymuşsun geliş tarihine ne yazdın?

bence de vurmasınlar yan etkisi falan olur geleceğimizi karartmayalım yerimseniben

benimki de tekneden inerken arkamdaydı bana yol verdi kaptan da önde durmuş bayanların elinden tutuyordu. inen herkesin elinden tutup yardım ediodu. benimki de salaklık aslında ama bir an korktum tahta çok inceydi düşerim die boş bulundum adamın elinden tuttum uzatınca.. çok kızmıştı..

evet canım ya eşim de aşı oldu ama tetanos gibi bi şeydir herhalde

evet ya menenjit ya da tetenosmuş. alerjin varmı falan die de soruolarmış..

bence de ya daha anne olacaz biz

ay aşı mı benimkinin herşeye alerjisi vardır kız mahvedecekler çocuğumu :hulya:

aman değişmesin canım
bizde buaralar iyiyiz, çok fırtınalı bi ay geçirdik ama hee:roflol:
sınavlarım bitti finaller başlıycak onun stresi var
senin kpss ne alemde kız ben başlıycam finallerden sonra kapışcaktık unutma bak:dance:

kızlar beni de alın kapışmaya bende gircem kpss' ye... hem asker yolu beklerken ders çalışacak vaktim çok olur çalışarak değerlendiririm haftasonlarını falan.

kızlar beni de alın kapışmaya bende gircem kpss' ye... hem asker yolu beklerken ders çalışacak vaktim çok olur çalışarak değerlendiririm haftasonlarını falan.
gel canım gel hatta siz başlayın ben yetişirimgamyoncuiremsu
alesi bekliyodum 80i geçicem diye şartlamıştım 78 de kaldım ya:mymeka:
kpssye de bi el atıcam girmedik sınav bırakmadım hoho=)

gerçekten mi?akannehir
iğne vurduklarını söyledi ama bundan olduğunu söylemedi belki o da bilmiyodurCADIARZU
valla cnm bi asker arkadaşı söylemiş ona o aşıyıda vuruyolar die
doğruluk payını hiç bilmim
tetenoz aşısı vuruyolar doğru

cnm ben 18 mayıs diye ayarladım 158 güne :sinifsinif:

artık bugün bizim son günümüz
gecede mesajlaşıyoduk biliyo musun diyo kimseye söylemedim ama çok buruk içim dedi
çok üzüldüm :gitme:
az önce aradı gel dedi yemek yiyelim benimde işim vardı gidemedim
akşam artık vedalaşıcaz kızlar Şeniz
akşamda bize gelir annemleri görür o kadar işte sonra 5 ay yok :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…