- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.121
kızlar hani askerleriniz öyle diyo ya askerdeyken e iğne vuruyolarmış şey olmasın diye
işte anlarsınız ya hani
muahhaha :roflol:
gerçekten mi?akannehir
iğne vurduklarını söyledi ama bundan olduğunu söylemedi belki o da bilmiyodurCADIARZU
şekerler ne kıskandım sizi:kedi:...kısacık askerliğiniz var:çok üzgünüm:...ya bizim 350 den sonrasını saymadım bile:çok üzgünüm:....şşööle azalsın az bişi başlarım yine çok kötüü çokkkk allahhtan benimki ööle sorunlu biri değil..
selam kızlar askere yollayan oldu mu hiç
benimki yrn sabah 7 uçağıyla gidiyo erzuruma
ktm ye gitmeyecekmiş
gerçekten mi?akannehir
iğne vurduklarını söyledi ama bundan olduğunu söylemedi belki o da bilmiyodurCADIARZU
ayy vurmasınlar bişey yaaaa:jeyyar:
evet canım şanssızdır normalde kendisi ama iyi yere çıktığına sevindim özellikle
kısa dönem olmasına yoksam nişanlılıkta çookktaan seni geçerdim:)))
aaa zor ya senin durumda bnmki gibi
biz laptop almıştık
neyse çocuklar windows kurdu 1-2 belgesel attı v.s.
sonunda laptopu kucakladı bende çocuklarla tşk amaçlı tokalaştım
anam tokalaşan sen misin burnumdan getirdikafamçokkarıştı
evet canım ya eşim de aşı oldu ama tetanos gibi bi şeydir herhalde
bence de vurmasınlar yan etkisi falan olur geleceğimizi karartmayalım yerimseniben
benimki de tekneden inerken arkamdaydı bana yol verdi kaptan da önde durmuş bayanların elinden tutuyordu. inen herkesin elinden tutup yardım ediodu. benimki de salaklık aslında ama bir an korktum tahta çok inceydi düşerim die boş bulundum adamın elinden tuttum uzatınca.. çok kızmıştı..
evet ya menenjit ya da tetenosmuş. alerjin varmı falan die de soruolarmış..
denizkoydumadını
canısım nickini çok beğeniyorum o şarkıyı da çok severim:)
aman değişmesin canımgüvenli bir günde çıksınlarda napalım bikaçgün gecikme olursa olsun artık.
iyiym hayatım moralim falan düzgün çalışıyorum şimdilik.askerim stresli geçmiyo saatler uyku yok bana öldüm bittim delircem diyip duruyo ben arayıp güldürüyorum ona şebeklik yapıyorum arada napiyim gelince lazım o bana:kedi:
bana karşı hiç değişmedi işallah gelincede aynı kalırolmassa psikoloğa götürcem ben onu açıl bana yavrucum derdini anlat diyorum=)) boşver bi kurtulayım gelince bol bol anılarımı dinlersin zaten diyokaydirigubbakcemile5
kıskançlık hiç yoktu ilk zamanlarda şimdi dışardan arıyorum bazen tek başına niye çıktın dışarı diyosositososito ben bişey anlamadım bu işten
sizde iyisiniz dimi canım çok şükür herşey yolunda:kedi:gözüküyo
aman değişmesin canım
bizde buaralar iyiyiz, çok fırtınalı bi ay geçirdik ama hee:roflol:
sınavlarım bitti finaller başlıycak onun stresi var
senin kpss ne alemde kız ben başlıycam finallerden sonra kapışcaktık unutma bak:dance:
gel canım gel hatta siz başlayın ben yetişirimgamyoncuiremsukızlar beni de alın kapışmaya bende gircem kpss' ye... hem asker yolu beklerken ders çalışacak vaktim çok olur çalışarak değerlendiririm haftasonlarını falan.
bende çok severimopuyorumnanaktan sende çok tatlısın arzucum nişanlın gamzelerini düşünmekten tırnaklarını yer artık askerde kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
valla cnm bi asker arkadaşı söylemiş ona o aşıyıda vuruyolar diegerçekten mi?akannehir
canım benimki gece 12 de binecek yarına bilet kalmamış. iskenderun denizcilerin tek acemi yeri olduğu için oraya giden asker sayısı çok fazla.
şafak kaç çilekcim sen takvimi koymuşsun geliş tarihine ne yazdın?
minik bi şişeye giderken parfümünü koy canım benimki istemişti, elinin üzerine sürüp kokluyomuş hep, sarhoş oluyorum kokladıkça diyo:asigim:artık görecez neresini yiyecek yada neremi düşünecek oralarda eskerim:roflol::roflol:
minik bi şişeye giderken parfümünü koy canım benimki istemişti, elinin üzerine sürüp kokluyomuş hep, sarhoş oluyorum kokladıkça diyo:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?