Ksa dnem Askerlik...

ahhhhhhh aahhhhhhhhhh:jeyyar: sabahta mesaj atmış tostumu yedim bekliyorum diye. kaydirigubbakcemile3 ne yazayım şimdi :kedi:

bu kk alışkanlık yapmasında kız
neymiş ne değilmiş anlayınca solugu burda almayalım bidekaydirigubbakcemile3
oyyy coştukmu ne bugün bide cuma ya töbe yarabbim günaha sokacaklar benüüü:roflol:

burcucum sabah masam evrak dolu nasıl yapacağım bu işleri derken bi mesaj geldi tostmu yedim bekliyorum diyekaydirigubbakcemile3 aklım fikrim masamdaki evraklardaydı yanişutarafagitti..mesajı görünce o andan itibaren tost yiyesim geldi sırnaşık şey

:roflol: rekorların hepsi bende 28.07.2002 de aşk başladı opuyorumnanaktan 07.07.2008 de nişanlandık valla 10 yılı devirmeden evlenmem :roflol:

sevgili kalmada kırmışsın emme nişan konusunda bişey diyemicem ekim 2008 nişan benim de bakalım kim önce gidecek:))) turnayı gözünden vurrmaya:jeyyar:

benimde habire falımda 3 vakte kadar çıkıyo 3 aya evlenemıyceğime göre 3 sene bu:mymeka:
seni sollarım bu gidişle ozaman canım uzun nişanlı kalmadakaydirigubbakcemile3

aaanaaamm fala kalsaydık bana da hemeenn heemeenn evlilik aşkitoma da geçen mart ayında işin hazrı diyorlardı falcılar emme işsizlikten gidiyor askerekaydirigubbakcemile3

bu kk alışkanlık yapmasında kız
neymiş ne değilmiş anlayınca solugu burda almayalım bidekaydirigubbakcemile3
oyyy coştukmu ne bugün bide cuma ya töbe yarabbim günaha sokacaklar benüüü:roflol:

olabilir canım insan rahatlıyor biraz kendi kendime kalsam habire tuvalete kaçıp ağlayacak heralde

selam kızlar askere yollayan oldu mu hiç
benimki yrn sabah 7 uçağıyla gidiyo erzuruma
ktm ye gitmeyecekmiş

olamadı canım ailesi ile gidiyor beyefendikötükedihüso

ahhhhhhh aahhhhhhhhhh:jeyyar: sabahta mesaj atmış tostumu yedim bekliyorum diye. kaydirigubbakcemile3 ne yazayım şimdi :kedi:

:roflol::roflol::roflol:ay öldüm gülmekten:))))))

benimki de ne yiyecek bilmem artık oralarda

ay gülüyorum ağlanacak halimize

şaka bir tarafta zor ya
askerliği bekliyosun
bu seferde iş olayı çıkıyor
canım inşallah biran önce kavuşursun nişanlına :teselli:

gülelim canım gülelim güzel geçirelim bu günlerimizi de

her dönemin ayrı bir duygusu güzelliği vardır

kendimize cehenneme çevireceğimize kendimize acıyıp ağlayacağımıza

bugünlere dair anı bırakmaya çalışalım ki kavga ettiğimiz zaman terapistimiz onlar olsun dimi?

kızlar hani askerleriniz öyle diyo ya askerdeyken e iğne vuruyolarmış şey olmasın diye
işte anlarsınız ya hani
muahhaha :roflol:

haklısın arzucum :lepi: nişanlında iyi yere düşmüş karamana.1 saat konyaya. sositososito karamanın koyunu sonra çıkar oyunu derler delikafadulden

tabiki de
çok şükür sağlıklıyız ya bugünlerde geçicek
hayatı cehenneme çevirmeye gerek yok

denizciğim trip yapıyor ya kıskançlık dizboyu
askerlik iyice arttırdı ya akannehir

kızlar hani askerleriniz öyle diyo ya askerdeyken e iğne vuruyolarmış şey olmasın diye
işte anlarsınız ya hani

çilekcim iğne filan duymadım ama benimkinin o iğneyi alıp saplayası vardı yani.faydasız kaydirigubbakcemile3 ya da akşam 8 den sonra etkisini kaybediyordu sabahları daha uysaldısırnaşık şey

işte anlarsınız ya hani

ayy vurmasınlar bişey yaaaa:jeyyar:

haklısın arzucum :lepi: nişanlında iyi yere düşmüş karamana.1 saat konyaya. sositososito karamanın koyunu sonra çıkar oyunu derler delikafadulden

evet canım şanssızdır normalde kendisi ama iyi yere çıktığına sevindim özellikle

kısa dönem olmasına yoksam nişanlılıkta çookktaan seni geçerdim:)))

tabiki de

evet canım kıskançlık daha bi artıyor nerdesin derdi.dışardayım, ne giydin derdikaydirigubbakcemile3.hele birgün bi gömlek giymiştim arkadaşımın nişanında o fotoyu görmüştü ille bu gömleği ne zaman aldın rengi niye böyle oysa hep vardı yani kaydirigubbakcemile3

tabiki de

allahhh öyle olursa düşünemiyorum yaa

manyak nişanlım yemin törenine gelirken makyaj yapma kesinlikle
saçını yapma kapalı giyin dikkat çekecek renkler şeyler giyme......

çilekcim iğne filan duymadım ama benimkinin o iğneyi alıp saplayası vardı yani.faydasız kaydirigubbakcemile3 ya da akşam 8 den sonra etkisini kaybediyordu sabahları daha uysaldısırnaşık şey

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…