- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.161
Merhaba kizlar.
Bugün sevdicegim, caniminici biricik nisanlim yola cikti.
Sabah uyandim, arayayim dedim, aksam 16'da otobüse binecegim demisti, bende kendi kendime öglen ararim dedim.
Öglen aradim telefonu kapali. Öyle üzüldüm ki:gitme:
Sonra görümcemle konustum, saat 13.00'da evden cikti, hareme gitti dedi, hattini yanina aldi, seni arayacak dedi. Ben onlara teselli olacagim yere onlar bana teselli oldular.
Aglamaktan icim disim cikti, cok zormus asker yolcu etmek.
Ama Allah'ima cok sükür yeri güzel, sadece biraz soguk. Tek tesellimde yerinin iyi olmasi zaten.
Allah'im sag saglim gidip gelmesini nasip eyle.. Bütün askerlerimize:Saruboceq:
hemşom allah kavuştursun canım bnm üzülme hep dua et
seninki erzincana mı gitti toplama merkezine yoksa direk erzuruma mı gidiyo
benim nişanlımda yarın sabah 7 de uçakla erzuruma inecek :a015:
zaten hava alanında etrafıona aval aval bakan ve asker traşı olmuş birini gördüklerinde inzibatlar gel bakim sen şöyle diyip birliğine götürüyolar.
oysa akşam saat 17 ye kadar teslim olabilirlermiş
hb canım opuyorumnanaktanhoşgeldin yusumcuğum
akşam olmuş bile:))
süper ya zemuszemuskaydirigubbakcemile3hb canım opuyorumnanaktan
günler ne kadar hızlı geçiyor değil mi? İki haftadır cuma günleri afallıyorum ne oluyor böyle dünya daha mı hızlı dönmeye başladı diyorum kaydirigubbakcemile3
Çok az kaldı ya acayip heyecanlanıyorum =) Bir de bizim nikah işi kesinleşti. Nişanlım geldikten sonra birkaç gün içinde nikah işlemlerine başlayıp aynı evde yaşayacağız :dance: Ailelerle de konuştuk herkes onay verdi :lepi: ayrı evler tutmayın en iisi bu olur dediler =)
birkaç ay sonra salon tutarız inş. ozaman kesinleşir tarih ama mayısın son haftası olacak kesin =)süper ya zemuszemuskaydirigubbakcemile3
eh başlarsın artık güzel güzel yemeklere :icecream::icecream:
düğün nezan yapıcaksınız canım yaza heralde
her gün böle geçsin çabucak
az kaldı artık hazırlıklara yavaştan başlamak gerekiyor :sm_cool: Kilo almak istiyordum aldım biraz onu hallettim, o gelince bol kalorili şeyler yiyince daha da alırım zaten bu kadarı yeter diyor annem de =) Biraz alışveriş yaparsam süper olur. Onun için de tatili bekliyorumcanım çok sevindim
ya aynı evi paylaşmak birlikte bişeyler yapmak o kadar zevkli oluyor ki:)))
birlikte kahvaltı yapmak,plan yapmak,alışveriş yapmak:))
özledim ya
çabucak bitse artık(
tamam ben başlıyım hergun yazıcam sana su kadar soru cözdm diye seker=))sevindim canımopuyorumnanaktan
sayfa bakmadım bende tık yok canım:teytey: yarın bi tanıdıktan matematik dersi alıcam bugünden bakiyim de rezil olmayım.şutarafagitti kız beni gaza getirin hiç çalışasım gelmiy.aşkımı özledim.motivasyonum sıfır bugün:dilcikar:
hb canım opuyorumnanaktan
günler ne kadar hızlı geçiyor değil mi? İki haftadır cuma günleri afallıyorum ne oluyor böyle dünya daha mı hızlı dönmeye başladı diyorum kaydirigubbakcemile3
Çok az kaldı ya acayip heyecanlanıyorum =) Bir de bizim nikah işi kesinleşti. Nişanlım geldikten sonra birkaç gün içinde nikah işlemlerine başlayıp aynı evde yaşayacağız :dance: Ailelerle de konuştuk herkes onay verdi :lepi: ayrı evler tutmayın en iisi bu olur dediler =)
az kaldı artık hazırlıklara yavaştan başlamak gerekiyor :sm_cool: Kilo almak istiyordum aldım biraz onu hallettim, o gelince bol kalorili şeyler yiyince daha da alırım zaten bu kadarı yeter diyor annem de =) Biraz alışveriş yaparsam süper olur. Onun için de tatili bekliyorum
Sizler neler yapıyorsunuz kızlar, nasıl karşılayacaksınız askerlerinizi.
kııızzz ne diyosuuunn:1shok:
askerden dönünce hemen nikahmı yapıcaksınız???
vayy be yusum gelin oluyooooooohihoyyythihoyyyt
e düğün kaç ay sonra olcak?esyanız tammı nerde oturcaksınız onun evindemi seninkindemi ay cok soru sordum hadi hemen cevap ver=))
aaaa çok fena =)))kızlar dtp kapatıldı!=)
canım o giderken evini boşaltmıştı. benim evime gelecek yani. benim evimde her türlü eşya var ama işte bekar evi ne kadar ii olabilir ki =( düğüne kadar bütün eşyaları alırız. düğün de mayısın son haftası olacak. vakit var yani. ama birkaç ay içinde bu evden çıkacağız sonuçta bu ev bekar için uygun ama eşyalar gelince olmaz burası.bir de bulabilirsek kaloriferli bir ev tutacağız. Aslında eşyaları hemen alabiliriz burcucum ama bu evden taşındıktan sonra almak daha mantıklı gibi geliyor bana. Taşınma işi de mart nisan gibi olur.Birkaç güne kar yağmaya başlar buraya bu kışta taşınmak çok zor olur.
Böyle işte tatlım. aklıma geldikçe yazarım ben yine.
hııı buarada dün dedi ki gölcükte araba buldum alayım mı? yok dedim ben de. eşyalarımızı peşin alırız sonra araba nasılsa alınır değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?