- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.201
Askere gitti canımoohhh ii olur ona boşversene =) Unuttun mu neler yaşamıştık :mymeka:
BUaralar daha fazla üzerime titremeye başladı. O kadar çok şımartıyor ki beni ayaklarım yerden kesiliyor adeta sırnaşık şey Biri beni yere indirsin :roflol:
Ya burcu sen de evlen ama beni yalnız bırakma kaydirigubbakcemile3
=) KKya girmekten çalışmıyor musunuz yoksa canım
nereye gitti canım?
Allah kavuştursun
hoşgeldin Allah kavuştursun canımKIZLAR öncelikle bekleyen herkesi allah kavuştrsn inş.
eşimi yarın yolcu ediorm bende kısa donem çoktı şansımıza istanbula gidior.. artık bende burdaym sanrm :)
nereye yolladın denise?
bende az önce buluşup vedalaştım yrn sabah erkenden gidecek
bende bu gün asker yolladım :gitme:
ben şimdiden özledim mafoldumbenaskerlerini göndermişsiniz bayanlar hemen dönerler inşallah ilk bir ay insana gerçekten zor geliyor ama sonradan alışıyorsunuz ama o ilk gidiş....
ben daha önceden eşimden bir gün bile ayrı kalmamıştım
bu dtp nın kapatılmasından dolayı carsı ızınlerını de ıptal edebılırlermısdemın konustukda yarın cıkamayabılırım dedi ya uuuf uf
canım ya öyle güvende olacaklarsa çıkmasınlar tabi üzülme
geçicek bu günlerde inşallah en yakın zamandabu dtp nın kapatılmasından dolayı carsı ızınlerını de ıptal edebılırlermısdemın konustukda yarın cıkamayabılırım dedi ya uuuf uf
ben şimdiden özledim mafoldumben
geçicek bu günlerde inşallah en yakın zamanda
canım askerdeyken her zaman arayabılıyorlarmı? yada nasıl oluyor tatlım?
geçicek bu günlerde inşallah en yakın zamanda
canım askerdeyken her zaman arayabılıyorlarmı? yada nasıl oluyor tatlım?
beni ilk aylar gidişin acısı çok zorlamıştı ama zamanla hasretlik artıyor özlem dağ gibi oluyor özlemi ilk planda hissetmemiştim ayrılık sancısı vardı
evet canım hergün arayabilirler
biz eşimle her gün görüşüyoz ama çok uzun konuşursan diğer askerler kızıyor onlar da yakınlarıyla konuşmak istiyor çünkü
eşimin birliğinde nişanlı bir çift varmış çok uzun konuşuyorlarmış askerler yakınlarıyla konuşamıyorlarmış bu sefer de kız birliği aradığında adama nişanlın aradı diye söylemiyorlarmış notu siliyorlar notun üstünü karalıyorlarmış
ben de uzunca konuşmak istiyom ama bana da böyle yaparlarsa hiç görüşemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?