Ksa dnem Askerlik...

Askere gitti canım

KIZLAR öncelikle bekleyen herkesi allah kavuştrsn inş.
eşimi yarın yolcu ediorm bende kısa donem çoktı şansımıza istanbula gidior.. artık bende burdaym sanrm :)
hoşgeldin Allah kavuştursun canım

nereye yolladın denise?
bende az önce buluşup vedalaştım yrn sabah erkenden gidecek

Allah kavuştursun sağ salim gidip gelsinler inş.
bende bu gün asker yolladım :gitme:

Allah kavuştursun canım üzülme mecburen gitcek ve yapıp gelcek inş.:1hug:

bende şimdi yolladım kızlar gözlerim şişti ağlamaktan birde giderken ağlarsan ben öleyim dedi bende sen sözünü geri almassan asıl ben öleyim amin dedim. ne yapayım insan ister istemez ağlıyo.cüzdanına uzunca bir kağıt yazmıştım dün gece onu koydum inşallah görüp okur. bu arada DTP kapatıldı yine ortalık karışacak bi kurtulamadık şu köpeklerden..Allah ım inşallah herkez sağ salim sevdiklerine kavuşur.

Allah kavuştursun canım mafoldumben
benimde aklım hep DTP de ortalık fena karışacak bence. Bide elazığa gitti doğu tarafı sonuçta biraz daha tehlikeli bölge oluyor buraya göre :çok üzgünüm:
senin nereye gitti sedacım ?

benim ki manisa ya gitti üzüldüm gerçekten senin adına ama şu son tokat ta olan olay kimsenin aklına gelmezdi artık doğu batı farketmeyecek gibi görünüyo olacak her yerde olur falan diyerek kendimizi rahatlatmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok

askerlerini göndermişsiniz bayanlar hemen dönerler inşallah ilk bir ay insana gerçekten zor geliyor ama sonradan alışıyorsunuz ama o ilk gidiş....
ben daha önceden eşimden bir gün bile ayrı kalmamıştım

bı olay cıkmadan bıtırıp gelebılırler ınsallah kızlar ya.. ortalıgın krısmasından cok korkuyorum ben de asker haberlerını hıc ızlemıyorum..

bu dtp nın kapatılmasından dolayı carsı ızınlerını de ıptal edebılırlermıs demın konustukda yarın cıkamayabılırım dedi ya uuuf uf

birde ben 1 ay önceden ağlamaya başlamıştım nişanlım kızdı bana ne varda o kadar ağlıyosun Allah kınar bizi bak bu yüzden başımıza bişey gelir dedi. sonra şöyle düşünmeye başladım Allah ım ona bişey olmasın tek uzunda kısa da olsa sonunda biter ben beklemeye razıyım onu özlemeye herşeye razıyım fakat sonun da onu yeniden görmek nasip olsun dedim inşallh Allah ım o günlere hepimize gösterir

bu dtp nın kapatılmasından dolayı carsı ızınlerını de ıptal edebılırlermıs demın konustukda yarın cıkamayabılırım dedi ya uuuf uf
geçicek bu günlerde inşallah en yakın zamanda
canım askerdeyken her zaman arayabılıyorlarmı? yada nasıl oluyor tatlım?

çok şanslısın tatlım, senin adına çok sevindim :)
inşallah benimkide arayacak fırsatını en kısa zamanda bulur...

geçicek bu günlerde inşallah en yakın zamanda
canım askerdeyken her zaman arayabılıyorlarmı? yada nasıl oluyor tatlım?

evet canım hergün arayabilirler
biz eşimle her gün görüşüyoz ama çok uzun konuşursan diğer askerler kızıyor onlar da yakınlarıyla konuşmak istiyor çünkü
eşimin birliğinde nişanlı bir çift varmış çok uzun konuşuyorlarmış askerler yakınlarıyla konuşamıyorlarmış bu sefer de kız birliği aradığında adama nişanlın aradı diye söylemiyorlarmış notu siliyorlar notun üstünü karalıyorlarmış
ben de uzunca konuşmak istiyom ama bana da böyle yaparlarsa hiç görüşemem

bızde sukur hıc sorun olmuyor yaa.. bazen 2 saat konustugumuz bıle oluyor :) her gunde mutlaka konusuyoruz cok sukur Rabbıme yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…