Ksa dnem Askerlik...

Evet ya onu azıcık sorun ediyorum zaten. nikah yapılacak ama ben hala bekar evimde kalacağım. Azönce annem de benzer bişey söyledi. bak nikah yapalım dedin ama içine batmasın sonra bekar evinde oturmak dedi =(
Aman ne yapayım ya birkaç ay idare edeceğim artık.
Anladım ben onu ama düğün olmadan istemem ben ya :kedi: Düğün olmadan olursa kendimi kötü hissederim çünkü. Gelinliğimi giymeden aslaaaaaaaaa:roflol: :roflol:

ay evet kurdeleni baglatmak kadar güzel bişey yoktur ama karı koca aynı evde yaşamıycakmısınız? zor olcak enişteye bu düğüne kadarki zaman benceeekaydirigubbakcemile3

kizlar artik is yerinde Kadinlar kulubune giremiyorum ( is yerinde bircok seyi yasakliyorlar budayasaklanmis bazen aciyor bazen acmiyor

ay evet kurdeleni baglatmak kadar güzel bişey yoktur ama karı koca aynı evde yaşamıycakmısınız? zor olcak enişteye bu düğüne kadarki zaman benceeekaydirigubbakcemile3
oohhh ii olur ona boşversene =) Unuttun mu neler yaşamıştık :mymeka:
BUaralar daha fazla üzerime titremeye başladı. O kadar çok şımartıyor ki beni ayaklarım yerden kesiliyor adeta sırnaşık şey Biri beni yere indirsin :roflol:
Ya burcu sen de evlen ama beni yalnız bırakma kaydirigubbakcemile3

kizlar artik is yerinde Kadinlar kulubune giremiyorum ( is yerinde bircok seyi yasakliyorlar budayasaklanmis bazen aciyor bazen acmiyor
=) KKya girmekten çalışmıyor musunuz yoksa canım

kardeşim askere gitti bugun
beni çok kırdı ama yinede içim sızlıomafoldumben
nereye gitti canım?
Allah kavuştursun

KIZLAR öncelikle bekleyen herkesi allah kavuştrsn inş.
eşimi yarın yolcu ediorm bende kısa donem çoktı şansımıza istanbula gidior.. artık bende burdaym sanrm :)

KIZLAR öncelikle bekleyen herkesi allah kavuştrsn inş.
eşimi yarın yolcu ediorm bende kısa donem çoktı şansımıza istanbula gidior.. artık bende burdaym sanrm :)

çok sağol cnm sizide allah kavuştursun
ne güzel bzm buraya geliyo sen neredesin?
ben erzuruma yolluyorum nişanlımı kısa dönem

nereye yolladın denise?
Bende az önce buluşup vedalaştım yrn sabah erkenden gidecek

elazığ jandarma kısa donem :çok üzgünüm: yarın 5 e kadar teslım olması gerekıyor o yuzden bu gun yola cıktı...
sen nereye yolladın?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar Allah yardımcınız olsun.. bugunlerı atlatınca hersey daha kolay oluyor.. kuzenlerım gıttı bugun benımde sızlerı falan da bılınce benımde ustume bı huzun coktu ıkı gundur.. inşallah sağ salim donerler...

Bankada haber ve mailllere bakmak disinda zarali icerik oldugunu dusundugu bicok siteye yasak getirdiler. KK yide yasakli sitelere almslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…