- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.181
Evet ya onu azıcık sorun ediyorum zaten. nikah yapılacak ama ben hala bekar evimde kalacağım. Azönce annem de benzer bişey söyledi. bak nikah yapalım dedin ama içine batmasın sonra bekar evinde oturmak dedi =(ay yusum cok sevındııımmm süper ya kıyamam kız çaktırmadan evlenıyo suna bak ya=))
allah tamamına erdırsın mınıkte bi bebişin olsun herseyin güzeline layıksın canım ay çok güzel bigün bugüünnn:dance:
bencede esyaları yeni evınıze cıkınca alın oraya tasıyın, esya tasınınca esiyo ıster istemez
hem ev değiştirirsen daha ıyı olur evlendiğini anlarsın cok heyecanlııııııdelikafadulden
e senin hazırlık yapman lazııımm!!!
anladın sen =)))))))))))))))))
Evet ya onu azıcık sorun ediyorum zaten. nikah yapılacak ama ben hala bekar evimde kalacağım. Azönce annem de benzer bişey söyledi. bak nikah yapalım dedin ama içine batmasın sonra bekar evinde oturmak dedi =(
Aman ne yapayım ya birkaç ay idare edeceğim artık.
Anladım ben onu ama düğün olmadan istemem ben ya :kedi: Düğün olmadan olursa kendimi kötü hissederim çünkü. Gelinliğimi giymeden aslaaaaaaaaa:roflol: :roflol:
oohhh ii olur ona boşversene =) Unuttun mu neler yaşamıştık :mymeka:ay evet kurdeleni baglatmak kadar güzel bişey yoktur ama karı koca aynı evde yaşamıycakmısınız? zor olcak enişteye bu düğüne kadarki zaman benceeekaydirigubbakcemile3
=) KKya girmekten çalışmıyor musunuz yoksa canımkizlar artik is yerinde Kadinlar kulubune giremiyorum( is yerinde bircok seyi yasakliyorlar budayasaklanmis bazen aciyor bazen acmiyor
nereye gitti canım?kardeşim askere gitti bugun
beni çok kırdı ama yinede içim sızlıomafoldumben
KIZLAR öncelikle bekleyen herkesi allah kavuştrsn inş.
eşimi yarın yolcu ediorm bende kısa donem çoktı şansımıza istanbula gidior.. artık bende burdaym sanrm :)
nereye yolladın denise?
Bende az önce buluşup vedalaştım yrn sabah erkenden gidecek
elazığ jandarma kısa donem :çok üzgünüm: yarın 5 e kadar teslım olması gerekıyor o yuzden bu gun yola cıktı...
sen nereye yolladın?
elazığ jandarma kısa donem :çok üzgünüm: yarın 5 e kadar teslım olması gerekıyor o yuzden bu gun yola cıktı...
sen nereye yolladın?
jandarmamı? ne zman gitti seninki?benimki de elazig kisa donem canim bakarsin arkadas bile olurlar :))
amin canım :Saruboceq:kızlar Allah yardımcınız olsun.. bugunlerı atlatınca hersey daha kolay oluyor.. kuzenlerım gıttı bugun benımde sızlerı falan da bılınce benımde ustume bı huzun coktu ıkı gundur.. inşallah sağ salim donerler...
jandarmamı? ne zman gitti seninki?
Bankada haber ve mailllere bakmak disinda zarali icerik oldugunu dusundugu bicok siteye yasak getirdiler. KK yide yasakli sitelere almslaroohhh ii olur ona boşversene =) Unuttun mu neler yaşamıştık :mymeka:
BUaralar daha fazla üzerime titremeye başladı. O kadar çok şımartıyor ki beni ayaklarım yerden kesiliyor adeta sırnaşık şey Biri beni yere indirsin :roflol:
Ya burcu sen de evlen ama beni yalnız bırakma kaydirigubbakcemile3
=) KKya girmekten çalışmıyor musunuz yoksa canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?