Ksa dnem Askerlik...

bilgilendirdiğin için saol canım benim opuyorumnanaktan
bizde az konuşup, bide güzel güzel mektuplaşırız artık

evet ya buna kesınlıkle katılıyorum.... yerimseniben

yaşayan anlar canım bir de gelişin heyecanını yaşayabilsek bir an evvel o nasıl acaba şimdiden böyle kalbim kıpır kıpır ise o zaman kalbim yerinden çıkar herhalde
özlem aşkı pekiştiriyor
eşimle yeniden evlenecekmişim gibi hissediyorum :asigim:

benımde kalbım gum gum yaa =) bide ben onu almaya gıtmeyı dusunuyorum donusu bırlıkte yapcaz inşallah ne kadar heycanlandıgımı anlatamam :kedi:

Iyi geceler kizlar,

Benimki suan yolda, Allah'im korusun onu sag saglim gitsin birligine sag saglim dönsün eve insAllah.

Ne durumdasiniz?

Ben cok kötüyüm, durup durup agliyorum.

Askerin ardindan bu kadar aglamak iyi degildir, kendimi toparlayamiyorum ama, cok üzgünüm.

bızde sukur hıc sorun olmuyor yaa.. bazen 2 saat konustugumuz bıle oluyor :) her gunde mutlaka konusuyoruz cok sukur Rabbıme yaa

erkek arkadaşın santralde çalıştığı için olabilir canım
bizimki de telefon kapma yarışına girmiş
bazen ben çaldırıyom telefona getirtiyom bu şekilde konuşabiliyoz

canına bişey gelmesin de boşver canım. sonuçta az kaldı gelmelerine.
:teselli:

tabı canım ya onun bırazcık bıle canı yansın ıstemem o rahat olsunda guvende olsunda

bu arada mektuplar okunuyor ben bu yüzden yazamadım eşim yazma dedi ama mektup askerlerin çok hoşuna gidiyor

bende acemılıkteyken yazmıstım ona ama usta bırlıgınde arkadasıymıs o okumakla gorevlı olanlar o yuzden yollama dedı =) ama oda bende gunluk yarzı defter tutuyoruz gelsınde bı yazdıklarını okuyayım :)) benımkıler buyuk boy defterde 17 sayfayı gectı tamamını okurken cok sıkılcaktır heralde kaydirigubbakcemile3

Birkaç hafta sürer bu durum canım. Acemi birliği bittikten sonra rahatlarsınız ikinizde.
Ben 50li günlere gelene kadar arada bir ağlama krizine giriyordum. o kadar çok ağlıyordum ki artık benimki dalga geçmeye başlamıştı, gözünün yanında düğme var ona basıp ağlıyorsun hemen diyordu =)

benımkide şu an halla yolda baya uzun yolu var...
zor tabiikide ama kendini toparlamaya çalış tatlım alışmamız lazım bu duruma

inşallah canım benım yaa sag salım onlarda dıger askerlerde doner ınsallah..

bu gunlukte olsa ıcınden geldıgı gıbı davran ben aglarken duaların daha cok kabul olcagı hıssını tasırım hep o yuzden o sekılde cok dua ederdım Allah orda da iyilerle karsılastırsın inşallah..

evet duanın askerimi rahatlattığına katılıyorum ne zaman içten gelerek dua etsem duaların bana ulaştı diyor rahattım diyor o gün için

ay aynen yaa =) her dk hele aksamları bazen hıckıra hıckıra oda bana derdı ben tatıl yapıyorum sen ağlayıp duruyorsun kaydirigubbakcemile3 bugunde gıdıp ben bı kac ay daha kalmak ıstıyorum desem mı acaba ya dıyor.. dondugunde bı kac hesap sorcam ya ondan kacmaya calısıyor bırazda kaydirigubbakcemile3 amaaan askerlık gonullu hale gelsınde herkes rahatlasın artık..

Canim benim Allah kavustursun.. Nerdeydi senin askerin, ne zaman geliyor? Sanirim ocakta kavusuyorsunuz Allah'in izniyle:Saruboceq:
Bende karsisinda aglamamak icin zor tuttum kendimi bir haftadir. Dün dayanamadim. Gülüyor, seviyorum agliyorsun, kiziyorum agliyorsun, sariliyorum agliyorsun, gidiyorum agliyorsun geliyorum yine agliyorsun diyorkaydirigubbakcemile3
Ama bu bambaska birsey..
Rabbim sabir versin, bazen acaba cok mu nankörlük ediyorum diyorum. Allah'a sükür sagligi yerinde, erzurumda cok kötü bir yer degil, Allah'in actigi kismete sirk kosuyorum gibi hissediyorum aglarken (hasa). Dua sanirim en büyük silahim olacak bu bekleyis sürecinde.

benımkide şu an halla yolda baya uzun yolu var...
zor tabiikide ama kendini toparlamaya çalış tatlım alışmamız lazım bu duruma

Öyle canim, mecburuz alismaya, senin esin nereye gidiyor??

Icimden geldigi gibi davraniyorum canim, ama Yusum'ada dedigim gibi, agladigim icinde Allah'in cizdigi kadere karsi geliyormusum gibi hissediyorum (tövbe hasa).
Böyle düsünerek kendimi toparlamaya calisiyorum.

Allah'im hepimizin yardimcisi olsun, seninki nerde ne kadar kaldi canim?

sensible allah kavuştursun canım:teselli:
aslında zihninde askerliğin büyük bölümü bitmş sayılır çünkü ne zaman gidecek nasıl olacak nasıl yapacak endişeniz kalmdı bak gidiyor işte 5 buçuk ay sonra dönecek

biz şimdi bırakıp geldik ağlıyorum hayla ama gelen yok.devamlı bana baktı ağlıyon mu kız diye ağlayamadımda.gülerek gitti gülerek gelir inş. abimsiz hayatımsız canımsız 5ay 5gün abimmm gel artık özledim seni abimm.herkese Allah kolaylık versin

Ben de çıkma çarşıya hava soğuk gelmene yakın hasta olma diyorum ama nafile. Çok sıkılıyor demek ki orda =(

tabıkıde yaa bı kere ozgurluklerı ellerınden alınmıs gıbı hıssedıyorlar. bugun ozgur oldugum tek gun dıyordu carsıyı tarıf ederken :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…