- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.221
bilgilendirdiğin için saol canım benim opuyorumnanaktanevet canım hergün arayabilirler
biz eşimle her gün görüşüyoz ama çok uzun konuşursan diğer askerler kızıyor onlar da yakınlarıyla konuşmak istiyor çünkü
eşimin birliğinde nişanlı bir çift varmış çok uzun konuşuyorlarmış askerler yakınlarıyla konuşamıyorlarmış bu sefer de kız birliği aradığında adama nişanlın aradı diye söylemiyorlarmış notu siliyorlar notun üstünü karalıyorlarmış
ben de uzunca konuşmak istiyom ama bana da böyle yaparlarsa hiç görüşemem
evet ya buna kesınlıkle katılıyorum.... yerimseniben
canına bişey gelmesin de boşver canım. sonuçta az kaldı gelmelerine.bu dtp nın kapatılmasından dolayı carsı ızınlerını de ıptal edebılırlermısdemın konustukda yarın cıkamayabılırım dedi ya uuuf uf
bilgilendirdiğin için saol canım benim opuyorumnanaktan
bizde az konuşup, bide güzel güzel mektuplaşırız artık
yaşayan anlar canım bir de gelişin heyecanını yaşayabilsek bir an evvel o nasıl acaba şimdiden böyle kalbim kıpır kıpır ise o zaman kalbim yerinden çıkar herhalde
özlem aşkı pekiştiriyor
eşimle yeniden evlenecekmişim gibi hissediyorum :asigim:
bızde sukur hıc sorun olmuyor yaa.. bazen 2 saat konustugumuz bıle oluyor :) her gunde mutlaka konusuyoruz cok sukur Rabbıme yaa
canına bişey gelmesin de boşver canım. sonuçta az kaldı gelmelerine.
:teselli:
bu arada mektuplar okunuyor ben bu yüzden yazamadım eşim yazma dedi ama mektup askerlerin çok hoşuna gidiyor
benımde kalbım gum gum yaa =) bide ben onu almaya gıtmeyı dusunuyorum donusu bırlıkte yapcaz inşallah ne kadar heycanlandıgımı anlatamam :kedi:
Birkaç hafta sürer bu durum canım. Acemi birliği bittikten sonra rahatlarsınız ikinizde.Iyi geceler kizlar,
Benimki suan yolda, Allah'im korusun onu sag saglim gitsin birligine sag saglim dönsün eve insAllah.
Ne durumdasiniz?
Ben cok kötüyüm, durup durup agliyorum.
Askerin ardindan bu kadar aglamak iyi degildir, kendimi toparlayamiyorum ama, cok üzgünüm.
Iyi geceler kizlar,
Benimki suan yolda, Allah'im korusun onu sag saglim gitsin birligine sag saglim dönsün eve insAllah.
Ne durumdasiniz?
Askerin ardindan bu kadar aglamak iyi degildir, kendimi toparlayamiyorum ama, cok üzgünüm.
Iyi geceler kizlar,
Ne durumdasiniz?
Ben de çıkma çarşıya hava soğuk gelmene yakın hasta olma diyorum ama nafile. Çok sıkılıyor demek ki orda =(
tabı canım ya onun bırazcık bıle canı yansın ıstemem o rahat olsunda guvende olsunda
inşallah canım benım yaa sag salım onlarda dıger askerlerde doner ınsallah..
bu gunlukte olsa ıcınden geldıgı gıbı davran ben aglarken duaların daha cok kabul olcagı hıssını tasırım hep o yuzden o sekılde cok dua ederdım Allah orda da iyilerle karsılastırsın inşallah..
Birkaç hafta sürer bu durum canım. Acemi birliği bittikten sonra rahatlarsınız ikinizde.
Ben 50li günlere gelene kadar arada bir ağlama krizine giriyordum. o kadar çok ağlıyordum ki artık benimki dalga geçmeye başlamıştı, gözünün yanında düğme var ona basıp ağlıyorsun hemen diyordu =)
Birkaç hafta sürer bu durum canım. Acemi birliği bittikten sonra rahatlarsınız ikinizde.
Ben 50li günlere gelene kadar arada bir ağlama krizine giriyordum. o kadar çok ağlıyordum ki artık benimki dalga geçmeye başlamıştı, gözünün yanında düğme var ona basıp ağlıyorsun hemen diyordu =)
benımkide şu an halla yoldabaya uzun yolu var...
zor tabiikide ama kendini toparlamaya çalış tatlım alışmamız lazım bu duruma
inşallah canım benım yaa sag salım onlarda dıger askerlerde doner ınsallah..
bu gunlukte olsa ıcınden geldıgı gıbı davran ben aglarken duaların daha cok kabul olcagı hıssını tasırım hep o yuzden o sekılde cok dua ederdım Allah orda da iyilerle karsılastırsın inşallah..
Ben de çıkma çarşıya hava soğuk gelmene yakın hasta olma diyorum ama nafile. Çok sıkılıyor demek ki orda =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?