Ksa dnem Askerlik...

Arar tatlim üzülme.
Acemi birliginde herzaman zor.
Benimkide binbir güclükle aradim dedi.
Yarin belki aramaz, ki acemi birliginde hergün hergün zannetmiyorum.
Her yerin durumu farkli oluyor.
Sen sabret, dua et arar mutlaka.

umarim arar hic arayacakmis gibi gelmiyor.. bugun cok uzgun uyandim.. rahat uyudu mu yerini yadirgadi mi.. off... kotuyum..:sinifsinif:

umarim arar hic arayacakmis gibi gelmiyor.. bugun cok uzgun uyandim.. rahat uyudu mu yerini yadirgadi mi.. off... kotuyum..:sinifsinif:

Oy kiyamam sana ben.
Üzme kendini gülüm, bak dünde ben öyleydim, bugün aradi.
Daha gün bitmediki. Arayabilir, hemen üzülme. Dua et yeri rahat olsun.
Aklima geldikce fatiha suresini okuyup rahatlasin diye ona gönderiyorum.
Rahat olsunlarda nadir arasinlar.
Benimkiyle bile fazla konusamadik en fazla 3 dk, sirada bekleyenler varmis.

Canım benim,, dün bende eşimle konustum. Ağlıyodum aradığında, O kadar zor ki evliylen asker yolu beklemek, bide doğu olunca

Ben simdi cikmak zorundayim.
Asmin canim icin rahat olsun, askerin arar seni.
Dua ediyorum insAllah bugün arar iyi oldugunu söyler.
Geri geldigimde, aradi diye mesajini görmek isterim:)InsAllah.
Hadi öptüm seni

icimden bir ses de armayacak diyor...hadi hayirlisi ya..

saol sensible cim cook saol canim..

turkbayragi Sevgilimin askere gittiği zamanlar geldi aklıma :sinifsinif:
12 aralık 2006 da teslim olmuştu turkbayragi Hatay / İskenderuna gitmişti senağlama

ilk günler hatta ilk ay resmen geçmek bilmemişti senağlama senağlama
2-3 günde bir ancak arayabiliyordu 1 dk dan fazla konuşamıyorduk mafoldumben

Çok zor ama sakın telefonda konuşurken ağlamayın :teselli: onun orada ilk günler morale çok ihtiyacı var onu rahatlatın :teselli:
ben ilk aradığında bi kelime bile fazla konuşsaydık dayanamayabilirdim senağlama ama ona çok güçlü olduğumu hissettirdim tabi telefonu kapatır kapatmaz zırlamaya başladım senağlama

Son düzenleme:
Cok duygulandim.Cok hemde.
Allah kavustursun canim.
Zaman öyle geciyor ki. Carcabucak hemde.
Nerde esin?
canımm eşim istanbulda ..inş geçer

arar canmm .üzülme

kıslar ben kısa donemde dağıtım olmuor sanıordm bir arkadaşımn eşi dün manisaya gti teslim oldu bgn aramş kıbrıs çımış usta brlğ kıbrısta yapacakmş:SS fikri olan var mı

Evet dağıtım oluyor :ecrin_bebek: benim sevgilim ilk önce hataydaydı daha sonra izmir foçaya gitti turkbayragi

Kızlar bi liste hazırladımm

Shining Kars kısa dönem piyade
Songa84 Edirne kısa dönem piyade
Elfcn Sakarya kısa dönem
Tugbahalil Erzincan kısa dönem
_CiLek_ Erzurum kısa dönem
cash06 Bilecik Söğüt
tugcicek Edirne Kıyık
PeSpEmBe
kardelenn35 ıstanbul

insallah bizimkini de guzel bi yere verirler ya.. rahat edecegi bi yere..

İnşallah bütün askerlerimiz artık rahat eder :Saruboceq: turkbayragi

hadi ya hyrlısı ama olmayabiliyormşta dağtm diye blyrm

Aa evet bazen dağıtım olamayabiliyor abimde hatay iskenderundaydı hatay merkeze göndermişlerdi :ecrin_bebek:
Kardelen istanbulun neresinde eşin?

Evet canim isin medya kismi oyle..
Ama biz safak saymaya baslayali kac sehit verdik hemde bi cogu hakkari kimisi cukurca..
Bundan gercegi olamaz malesef.. hepsi anakuzusu ya yada kuzularinin babasi Allah yardim etsin bir dualrimiz var zaten.
Nerede olursak olalim ecel gelecekse ne 1 dk geri nede ileri, fayda yok ama insaniz iste..
Oncesinde sehit haberlerine empati kuruyordum surekli..
insanin kendi cani da orda olunca tahmin edersin iste halimizi.. :)
ama cok sukur gucluyum esime belli etmedim korkumu hic aglamadim uzgun konusmadim telefonda, aklini bende birakmadim. Morali yuksek tuttuk hep.
herseyin bittigi gibi buda bitecek sizinkide bitecek sonrakilerde
sadece sabir, ben cok sabirsizdim onu bile ogrendim elim mahkum :)
tesekkur ederim tatlim amin hepimizi insallah..

Son düzenleme:
denizcilerde oluyomus kısa dönemlere dagıtım, piyadeler il sınır içinde kalıyolarmıs, ama belli de olmuyomus yinede
bende oyle biliorum canım en fazla yakınlara dağılıolrmşşş ama ynede blli olmazzz...

küçükyalı canmm

benim erkek arkadaşimda iskenderunda denizci kısa donem.dağitim olucak mı olursa neresi olcak cok merak ediyorum.

duyduğuma gore golcük muğla izmir ya da gemi ile italya vb gonderme ihtimalleri oluyormuş.inş. yine denizci olur dağitimdan sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…