- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.401
Arar tatlim üzülme.
Acemi birliginde herzaman zor.
Benimkide binbir güclükle aradim dedi.
Yarin belki aramaz, ki acemi birliginde hergün hergün zannetmiyorum.
Her yerin durumu farkli oluyor.
Sen sabret, dua et arar mutlaka.
umarim arar hic arayacakmis gibi gelmiyor.. bugun cok uzgun uyandim.. rahat uyudu mu yerini yadirgadi mi.. off... kotuyum..:sinifsinif:
neyse saol caniim yapcak birsey yok..
kızlar merhaba ..
dün 5 de teslim oldu eşim .. çok zor geldi kabıma sığamadm yastığına sinen kokusunu kokladım hep.. tam diodm ki aşkım bi frsatını blsa hemn arar gece22.30 da aradı ve iimiş yatakları hazrlanıomş çok bekleyen var die fazla konşamadı .. tam o sırada oğlm geldi baba diee diye o daha uyumadı mı dedi ağlayarak kapadı telf o kadar zor kii bebişime de bana da nasıl düşkn ilk dfa ayrı kalıors zor olmayacak sanıodm ama((
charm canım ya hatrlıorm da yazıordn 100 küsurları şimdi grnce şaşrdm 33 die darısı başımıza sağlıklı olsnlar da...
canımm eşim istanbulda ..inş geçerCok duygulandim.Cok hemde.
Allah kavustursun canim.
Zaman öyle geciyor ki. Carcabucak hemde.
Nerde esin?
umarim arar hic arayacakmis gibi gelmiyor.. bugun cok uzgun uyandim.. rahat uyudu mu yerini yadirgadi mi.. off... kotuyum..:sinifsinif:
canımm eşim istanbulda ..inş geçer
arar canmm .üzülme
kıslar ben kısa donemde dağıtım olmuor sanıordm bir arkadaşımn eşi dün manisaya gti teslim oldu bgn aramş kıbrıs çımış usta brlğ kıbrısta yapacakmş:SS fikri olan var mı
denizcilerde oluyomus kısa dönemlere dagıtım, piyadeler il sınır içinde kalıyolarmıs, ama belli de olmuyomus yinedehadi ya hyrlısı ama olmayabiliyormşta dağtm diye blyrm
insallah bizimkini de guzel bi yere verirler ya.. rahat edecegi bi yere..
hadi ya hyrlısı ama olmayabiliyormşta dağtm diye blyrm
Haklisin canim, hak veriyorum sana.
Ama daha öncede dedigim gibi, terör her yerde artik.
Tokatta bile yasaniyorsa bu olay, diyecek baska birsey yok.
Allah korusun sevdiklerimizi, sadece dua ile onlari rahatlatmaya calismali.
Sirnakta, Hakkaride askerlik yapip burnu dahi kanamadan dönen cok insan var.
Darisi basimiza canim, amin:)
Bu arada 1-2 aya medyaciyim, sana sunu söyleyeyim canim, sakin hic bir habere inanma:)
Biri dogruysa 2si yalan. Durumlari oldugundan fazla abartiyorlar. Gerci bunu bilmek icin medyaci olmak gerekmiyor:) Hersey cok bariz ortada..
Dua et sadece, Allah kavustursun canim benim.
denizcilerde oluyomus kısa dönemlere dagıtım, piyadeler il sınır içinde kalıyolarmıs, ama belli de olmuyomus yinede
bende oyle biliorum canım en fazla yakınlara dağılıolrmşşş ama ynede blli olmazzz...denizcilerde oluyomus kısa dönemlere dagıtım, piyadeler il sınır içinde kalıyolarmıs, ama belli de olmuyomus yinede
İnşallah bütün askerlerimiz artık rahat eder :Saruboceq: turkbayragi
aminnn inş. cnmmm aminnnn
Aa evet bazen dağıtım olamayabiliyor abimde hatay iskenderundaydı hatay merkeze göndermişlerdi :ecrin_bebek:
Kardelen istanbulun neresinde eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?