- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.421
küçükyalı canmm
benim erkek arkadaşimda iskenderunda denizci kısa donem.dağitim olucak mı olursa neresi olcak cok merak ediyorum.
duyduğuma gore golcük muğla izmir ya da gemi ile italya vb gonderme ihtimalleri oluyormuş.inş. yine denizci olur dağitimdan sonra da
kucuk yalı cok rahatmıs bi arkadasım yapmıstı orda,,bende oyle biliorum canım en fazla yakınlara dağılıolrmşşş ama ynede blli olmazzz...
küçükyalı canmm
ewet canım kenan ewren kışlası .. benm eşim iktisat mezunu ve orasıda maliye ile ilgilisanrm inş orada kalır ..
yok canım acıklanmamıstır,yalnız bir arkadaş usta birliğinin açıklandığını yazmış.hemen ilk günden açıklanırmı ki ? nişanlım bugün telefon etti kızlar.iyiymiş yalnız çok soğukmuş edirne. tek kötü yanı bu dedi
Ben ilk basta tam anlamamısım kardelen35 in yazdıgını ,, ilk gunden belli olmaz gibime geliyor, acemilikten sonra nereye dusecegi. Ama genelde karacılar orda kalıyor, denizciler yer degistiriyoryok canım acıklanmamıstır,
edirneye herkes cok soguk diyor ya.. erzurumdan gidenler bile usuyormus orda.. kesn yunlu atlet lazim oraya..
Evet canim isin medya kismi oyle..
Ama biz safak saymaya baslayali kac sehit verdik hemde bi cogu hakkari kimisi cukurca..
Bundan gercegi olamaz malesef..hepsi anakuzusu ya yada kuzularinin babasi Allah yardim etsin bir dualrimiz var zaten.
Nerede olursak olalim ecel gelecekse ne 1 dk geri nede ileri, fayda yok ama insaniz iste..
Oncesinde sehit haberlerine empati kuruyordum surekli..
insanin kendi cani da orda olunca tahmin edersin iste halimizi.. :)
ama cok sukur gucluyum esime belli etmedim korkumu hic aglamadim uzgun konusmadim telefonda, aklini bende birakmadim. Morali yuksek tuttuk hep.
herseyin bittigi gibi buda bitecek sizinkide bitecek sonrakilerde
sadece sabir, ben cok sabirsizdim onu bile ogrendim elim mahkum :)
tesekkur ederim tatlim amin hepimizi insallah..
selam kızlar bnm nişanlım bgn hiç aramadı
nişanlım da önce iskenderundaydı denizci olarak. usta birliği gölcük'e çıktı. italyaya falan göndermezler canım. uzun dönem olsa gider ama kısa dönemleri göndermiyorlar.benim erkek arkadaşimda iskenderunda denizci kısa donem.dağitim olucak mı olursa neresi olcak cok merak ediyorum.
duyduğuma gore golcük muğla izmir ya da gemi ile italya vb gonderme ihtimalleri oluyormuş.inş. yine denizci olur dağitimdan sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?