Ksa dnem Askerlik...

en yoğun izmir ve gölcük' e gidiyorlar sevgilimin bütün arkadaşları denizciydi hepsi neredeyse aynı yerde yaptılar :)

Son düzenleme:
yalnız bir arkadaş usta birliğinin açıklandığını yazmış.hemen ilk günden açıklanırmı ki ? nişanlım bugün telefon etti kızlar.iyiymiş yalnız çok soğukmuş edirne. tek kötü yanı bu dedi

edirneye herkes cok soguk diyor ya.. erzurumdan gidenler bile usuyormus orda.. kesn yunlu atlet lazim oraya..

Allah esirgesin. Allah sehitlerimizin ailelerine sabir versin.
Allah bütün askerlerimizin sag saglim yuvalarina kavusmasini, sevdiklerini tekrar kollarina almasini nasip etsin.
Canim güclü olmaliyiz tabiki. Onlarin morale cok ihtiyaclari var.
Sürekli onlari düsündügümüzüde belirtmeliyiz ki, onlari unutmadigimizi, herzaman aklimizda olduklarini bilsinler. Bazen askerler bunuda sorun edebiliyormus. Disarda hayat devam ederken ve en önemlisi degisirken, kendilerinin emir altinda olduklarini kabullenemeyenler oluyormus.
Rabbim onlara rahatlik versin, huzur versin,güc versin en önemliside saglik versin.
Allah hepimizi kavustursun canim.

selam kızlar bnm nişanlım bgn hiç aramadı

Cilekcik hergün aramayabilirler canim benim.
Bugün sabah benimki aradi, binbir güclükle ariyorum ama dayanamadim sesini duyayim dedi. Arayamadigim günler olursa sakin üzülme dedi. Yani herzaman arayamiyorlar Cilekcim. Ama bakarsin arar he? Bak dün bende kayinbabamdan haber aldim, rahatladim, ama sesinide duymak istiyordum, birebir ondan haber almak istiyordum. Bugün 2 haber birden geldi:) Dün meger birligine teslim olmadan önce msne girmis cevridisi mesaj birakmis canim benim. Bu sabahta aradi. Yani umudunu kaybetme, araryacaktir mutlaka, daha geceye cok var. Bugün olmazsa yarin. Bakalim bizimki birdaha ne zaman arayacak:sinifsinif:

benimkisi bugün ev telefonundan aradı beni. şimdi korkuyorum ya dışardayken arar da bulamazsa evde. en iyisimi ev telefonunu dışarı çıkarken cep telime yönlendireyim. siz ne dersiniz ?

kızlar benim ki manisa ya gitmişti ya dün saat onda aradı acemilikten sonra gidecekleri yerlerin kağıtlarını vermişler benim ki kıbrısa gidiyo acemilikten sonra. kısa dönemleri niye yolluyolar anlamadım ama bir yönden sevindim burası çok karışık kıbrıs da oda bende rahat ederiz

sensible çok sağol cnm
ne güzel moral veriyosun
dün ilk günüydü 3 kez aradı ama bgn aramadı işte
pazartesi eğitim başlıyo dedi
eğitimciler kötü davranıyolarmış dedi. demek ki çok disiplinliler :a015:

nişanlım da önce iskenderundaydı denizci olarak. usta birliği gölcük'e çıktı. italyaya falan göndermezler canım. uzun dönem olsa gider ama kısa dönemleri göndermiyorlar.
off ya nişanlım 3tane içlik giyiyorum yine de çok üşüyorum diyor. Grip olmuş yine :sinifsinif: halbuki erzurumda okudu alışık soğuğa ama nöbetlerde donuyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…