Ksa dnem Askerlik...

Canim benimde aklima bu takildi.
Yerin nasil rahatmi dedim.
Cokta rahat sayilmaz ama sen beni merak etme dedimafoldumben.
Egitim bittikten sonra rahatlariz insAllah dedi.
Ama egitim sayili gün cilekcim, sonrasinda rahat edeceklerse biraz sabretmeliyiz.
Hergün arayacak diye kendimizi sartlandirmayalim canim benim. Ben arayamaz diye düsünürken aramasi sürpriz oldu cok mutlu oldum.
Hergün arayabilse ne iyi olurdu, ne mutlu olurdum ama iste imkanlari olmuyor.
Unutma imkani oldugunda arayacaktir, gör ki nasil aklindan cikmiyorsun.
Biraz sabir cilekcim, hepsi gececek. Allah'im yeterki korusun onlari.

KIZLAR SEVGILISI/ESI/NISANLISI SOGUK YERDE OLANLAR..

Hani kayakcilarin alttan giydikleri, altli üstlü incecik birsey varya.. Sordugunuzda bilirler.. Iste o sicacik tutuyor.. Bakmayin cok ince olduguna, kürkten bile sicak tutuyor onlar.. Onlardan alip gönderin, hic üsümezler emin olun.
Ben iki takim alip gönderecem.

Bilmeyenler icin resim ekliyorum.

Eklentiler

• $24877_Presentation.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
burcuuu nerdesin delikafadulden
Nişanlım bugün arkadaşıyla bana pasta göndermiş =) Frambuazlı pastayı görünce aklıma sen geldin hemen kaydirigubbakcemile3 gel de beraber yiyelim =)

canım onun ismi ne peki? Benimkisi donuyormuş. bulursam hemen alırım.

canım onun ismi ne peki? Benimkisi donuyormuş. bulursam hemen alırım.

Gülüm bende bilmiyorum ama kayakci kiyafetleri satilan dükkanlarda mutlaka bulursun.
Alttan giyiliyormus, sicak tutuyormus dersen onlar anlar. Vücutu sariyor bunlar.
Forumdaki sporcularada sorabiliriz, bilirler belki.

Canim benim cok iyi anliyorum seni, senin pasa daha buyuk benimkinin haberi olmadi tabi babanin gittiginden..
İlk gece cok koyuyor insana. Bende esimi gonderdigimin gecesi oglumla yataga basimi koyunca salmistim kendimi koyverdim. O ilk ve sondu ama aglamicam daha dedim. Sende toparlanicaksin canim guclenip sadece gun aticaksin geriye. Eminim. Sizide Allah kavustursun canim..

Gülüm bende bilmiyorum ama kayakci kiyafetleri satilan dükkanlarda mutlaka bulursun.
Alttan giyiliyormus, sicak tutuyormus dersen onlar anlar. Vücutu sariyor bunlar.
Forumdaki sporcularada sorabiliriz, bilirler belki.

ee göndersek eline ulaşır mı ki acaba
çünkü askeriyede çok yer değiştirme oluyomuş
2 takım alsam göndersem ne iyi olur

Yusum canim ögrendim, TERMAL ICLIKmis...

Kalınca katmer katmer giyineceğinize bir kazak altına termal içlik giymeniz üzerinizdeki yükü azaltacağı gibi daha rahat hareket etmenizede yardımcı olacaktır. Termal içlikler ince olmalarına rağmen vücudu sıkıca sarmalarından ve kumaş özelliklerinden dolayı sıcaklığı tutar, fakat teri ve nemi de bırakırlar. Termal içliklerin birçok çeşitleri profesyonel sporcular tarafından da kullanılırlar. Çoğunlukla polyesterden üretilselerde, pamuk yada microfiber alaşımlı da olabilirler.

Eklentiler

• $snowboard-kayak-kiyafetleri_clip_image011.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 41

Canim cok hosmus ya bu :)))
esimi icinde dusundumde :)) gercekten cok sicak tutar bu saol canim koydugun icin
sorayim ihtiyaci varsa yollarim gerci kislik kamuflajlari var ona gore ama bakalim.

ee göndersek eline ulaşır mı ki acaba
çünkü askeriyede çok yer değiştirme oluyomuş
2 takım alsam göndersem ne iyi olur

Canim ben sansimi deneyip gönderecegim, ama simdi degil, acemi birlikten sonra.
Zaten su an elimde adreste yok.
Yeri kesinlessin hemen gönder canim, cok sicak tutuyor bunlar, üsütmüyor hic.

--------------------------------------------------------------------------------

Kizlar tekrar yaziyorum, bunlarin adi TERMAL ICLIK'mis...

Kalınca katmer katmer giyineceğinize bir kazak altına termal içlik giymeniz üzerinizdeki yükü azaltacağı gibi daha rahat hareket etmenizede yardımcı olacaktır. Termal içlikler ince olmalarına rağmen vücudu sıkıca sarmalarından ve kumaş özelliklerinden dolayı sıcaklığı tutar, fakat teri ve nemi de bırakırlar. Termal içliklerin birçok çeşitleri profesyonel sporcular tarafından da kullanılırlar. Çoğunlukla polyesterden üretilselerde, pamuk yada microfiber alaşımlı da olabilirler.

alintidir

Yesil olani varsa onu almanizi tavsiye ederim. Yoksa diger renkleride olur olur.​

Son düzenleme:
Canim ben sansimi deneyip gönderecegim, ama simdi degil, acemi birlikten sonra.
Zaten su an elimde adreste yok.
Yeri kesinlessin hemen gönder canim, cok sicak tutuyor bunlar, üsütmüyor hic.
canım ben netten iice bakayım yılbaşı hediyesi olarak alırım belki kaydirigubbakcemile3 Zaten nişanlıma herzaman gerek böyle şeyler çalışırken de kullanır.
ama bu giyince eminim çok komik olur tombik tombik bacaklar ve göbekle :roflol:

Yusum pasta dedinde aklima geldi bugun benim dogum gunuum :gitme:
canım opuyorumnanaktan doğumgünün kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…