- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.441
sensible çok sağol cnm
ne güzel moral veriyosun
dün ilk günüydü 3 kez aradı ama bgn aramadı işte
pazartesi eğitim başlıyo dedi
eğitimciler kötü davranıyolarmış dedi. demek ki çok disiplinliler :a015:
KIZLAR SEVGILISI/ESI/NISANLISI SOGUK YERDE OLANLAR..
Hani kayakcilarin alttan giydikleri, altli üstlü incecik birsey varya.. Sordugunuzda bilirler.. Iste o sicacik tutuyor.. Bakmayin cok ince olduguna, kürkten bile sicak tutuyor onlar.. Onlardan alip gönderin, hic üsümezler emin olun.
Ben iki takim alip gönderecem.
canım onun ismi ne peki? Benimkisi donuyormuş. bulursam hemen alırım.
kızlar merhaba ..
dün 5 de teslim oldu eşim .. çok zor geldi kabıma sığamadm yastığına sinen kokusunu kokladım hep.. tam diodm ki aşkım bi frsatını blsa hemn arar gece22.30 da aradı ve iimiş yatakları hazrlanıomş çok bekleyen var die fazla konşamadı .. tam o sırada oğlm geldi baba diee diye o daha uyumadı mı dedi ağlayarak kapadı telf o kadar zor kii bebişime de bana da nasıl düşkn ilk dfa ayrı kalıors zor olmayacak sanıodm ama((
charm canım ya hatrlıorm da yazıordn 100 küsurları şimdi grnce şaşrdm 33 die darısı başımıza sağlıklı olsnlar da...
Gülüm bende bilmiyorum ama kayakci kiyafetleri satilan dükkanlarda mutlaka bulursun.
Alttan giyiliyormus, sicak tutuyormus dersen onlar anlar. Vücutu sariyor bunlar.
Forumdaki sporcularada sorabiliriz, bilirler belki.
KIZLAR SEVGILISI/ESI/NISANLISI SOGUK YERDE OLANLAR..
Hani kayakcilarin alttan giydikleri, altli üstlü incecik birsey varya.. Sordugunuzda bilirler.. Iste o sicacik tutuyor.. Bakmayin cok ince olduguna, kürkten bile sicak tutuyor onlar.. Onlardan alip gönderin, hic üsümezler emin olun.
Ben iki takim alip gönderecem.
Bilmeyenler icin resim ekliyorum.
ee göndersek eline ulaşır mı ki acaba
çünkü askeriyede çok yer değiştirme oluyomuş
2 takım alsam göndersem ne iyi olur
Canim cok hosmus ya bu :)))
esimi icinde dusundumde :)) gercekten cok sicak tutar bu saol canim koydugun icin
sorayim ihtiyaci varsa yollarim gerci kislik kamuflajlari var ona gore ama bakalim.
Yusum pasta dedinde aklima geldi bugun benim dogum gunuum :gitme:
canım ben netten iice bakayım yılbaşı hediyesi olarak alırım belki kaydirigubbakcemile3 Zaten nişanlıma herzaman gerek böyle şeyler çalışırken de kullanır.Canim ben sansimi deneyip gönderecegim, ama simdi degil, acemi birlikten sonra.
Zaten su an elimde adreste yok.
Yeri kesinlessin hemen gönder canim, cok sicak tutuyor bunlar, üsütmüyor hic.
canım opuyorumnanaktan doğumgünün kutlu olsun.Yusum pasta dedinde aklima geldi bugun benim dogum gunuum :gitme:
doğum günün kutlu olsun tatlım opuyorumnanaktanYusum pasta dedinde aklima geldi bugun benim dogum gunuum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?