Ksa dnem Askerlik...

ooffff kızlar benimki halla aramadı yaa
sesini duymak istiyoruummmm mafoldumben
ilk günler çok yoğun oluyorlar canım. Birtakım işleri halletmek için sabahtan akşama kadar sıra bekliyorlar. Ondan sonra da askerlerin hepsi telefona sarıldığı için çok yoğunluk oluyor ve arayamıyorlar.

anladım canım saol. benim gibi başka sesini duymayan varmı aranızda :çok üzgünüm: ayın 12 de yani dün teslım olmuştu beninmk? yoksa sadece benmiyim sesini duymayan:a015:

termal içlik bu canım

anladım canım saol. benim gibi başka sesini duymayan varmı aranızda :çok üzgünüm: ayın 12 de yani dün teslım olmuştu beninmk? yoksa sadece benmiyim sesini duymayan:a015:

benım bı arkadasımın erkek arkadasıda edırneye gıttı oda daha arayamamıs.. canını sıkma dedıklerı gıbı cok yogun olurlar ılk gun ve her yer cok kalabalık oluyormus telefon etmek ıcın bı saatten fazla bekledıgı oluyormus oyle dıyordu... sesını duyarsın kısa zamanda

charm doğum günün kutlu olsun cnm
iyi dersler hemşom

Sagolasin hemsom. Ah birde su sinavlar bitse.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
O göbek orda erir tatlim emin ol. Benimkininde cok az göbegi var, sinir oluyordu, onunkide erir istekaydirigubbakcemile3

termal içlik bu canım

Evet canim termal iclikmis, bende internetten baktim az önce. Sagol canimŞeniz

Dün teslim oldu canım eşim ...

Şafak : 155 ... Eşim fakülte mezunu , kısa dönem gitti şükür...

Senin nişanlın nerde , sen nerdesin canım?

Kisa dönemse iyi canim, cabuk gecer, üzülme.
Benim nisanlimda kisa dönem gitti, Erzurum/ILICA'da. Bende yurtdisindayimmafoldumbenEn son yazin 4 hafta beraberdik, agustosta geri döndüm buraya. Temmuzda Allah nasip ederse Istanbuldayim yine insAllah.
Senin esin nerde canim?

Son düzenleme:
saol cnm, inşallah en kısa zamanda fırsatını bulur ve arayabilir beni turkbayragi

Kizlar, kisa dönem askerlik artik 12 ay olacakmis.Ocak ayindan itibaren bu kanun gerceklesecekmis.
Acaba bizimkileri etkiler mi?

bende sesini duyamadım daha halbuki bugun lavoboya bile telefonumla gittim ararda açamazsam diye artık bu saatten sonra ümidim de kalmadı kısmet yarına bir sesin duysam iyi mi değil mi bilsem cok yi gelicek bana ama.şimdi ankesorlu onunde kuyruk vardır

çok teşekkürler arkadaşlar.cevaplarınızı yeni gördüm.cuma gecesi eşimi uğurladım sonrasında 1 gün daha ankarada kaldım ve dün ailemin yanına gelmek için yola çıktım şimdi onların yanındayım.5 ay burda kalacağım artık.eşimle de görüştük iyiymiş.inşallah sizlerin de eşleri sevdiklerri iyidir.yanımda olduğunuz için teşekürrler.yazılardan birinde bir arkadaş(ismini hatırlamıyorum şu an)'ilk günler şu kadar gün geçti diye sayın sonlara doğruda şu kadar gün kaldı diye sayın 'yazmıştı.ben de şu an öle yapıyorum 2 gün geçti bugün.Allah diğer günleri de bizim için ve herkes için çabuk geçirsin inşallah.yeniden görüşmek dileğiyle....

bu arada nerde olduğumu yazmayı unuttum.gerçi bu normal öle değil mi aklım yerinde değilki.ankarada kalıyordum.ama dediğim gibi 5 aylık izmir de olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…