- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.461
Hayirli teskereler canimcim, kac ay gitti esin?
ilk günler çok yoğun oluyorlar canım. Birtakım işleri halletmek için sabahtan akşama kadar sıra bekliyorlar. Ondan sonra da askerlerin hepsi telefona sarıldığı için çok yoğunluk oluyor ve arayamıyorlar.ooffff kızlar benimki halla aramadı yaa
sesini duymak istiyoruummmm mafoldumben
anladım canım saol. benim gibi başka sesini duymayan varmı aranızda :çok üzgünüm: ayın 12 de yani dün teslım olmuştu beninmk? yoksa sadece benmiyim sesini duymayan:a015:ilk günler çok yoğun oluyorlar canım. Birtakım işleri halletmek için sabahtan akşama kadar sıra bekliyorlar. Ondan sonra da askerlerin hepsi telefona sarıldığı için çok yoğunluk oluyor ve arayamıyorlar.
KIZLAR SEVGILISI/ESI/NISANLISI SOGUK YERDE OLANLAR..
Hani kayakcilarin alttan giydikleri, altli üstlü incecik birsey varya.. Sordugunuzda bilirler.. Iste o sicacik tutuyor.. Bakmayin cok ince olduguna, kürkten bile sicak tutuyor onlar.. Onlardan alip gönderin, hic üsümezler emin olun.
Ben iki takim alip gönderecem.
Bilmeyenler icin resim ekliyorum.
anladım canım saol. benim gibi başka sesini duymayan varmı aranızda :çok üzgünüm: ayın 12 de yani dün teslım olmuştu beninmk? yoksa sadece benmiyim sesini duymayan:a015:
Elazığ 'ya gitti canım :gitme:nereye gitti ki?
işlerini halleder halletmez arar, üzülmeee:teselli:
anladım canım saol. benim gibi başka sesini duymayan varmı aranızda :çok üzgünüm: ayın 12 de yani dün teslım olmuştu beninmk? yoksa sadece benmiyim sesini duymayan:a015:
Yusum pasta dedinde aklima geldi bugun benim dogum gunuum :gitme:
charm doğum günün kutlu olsun cnm
iyi dersler hemşom
canım ben netten iice bakayım yılbaşı hediyesi olarak alırım belki kaydirigubbakcemile3 Zaten nişanlıma herzaman gerek böyle şeyler çalışırken de kullanır.
ama bu giyince eminim çok komik olur tombik tombik bacaklar ve göbekle :roflol:
termal içlik bu canım
Dün teslim oldu canım eşim ...
Şafak : 155 ... Eşim fakülte mezunu , kısa dönem gitti şükür...
Senin nişanlın nerde , sen nerdesin canım?
saol cnm, inşallah en kısa zamanda fırsatını bulur ve arayabilir beni turkbayragi
benım bı arkadasımın erkek arkadasıda edırneye gıttı oda daha arayamamıs.. canını sıkma dedıklerı gıbı cok yogun olurlar ılk gun ve her yer cok kalabalık oluyormus telefon etmek ıcın bı saatten fazla bekledıgı oluyormus oyle dıyordu... sesını duyarsın kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?