Ksa dnem Askerlik...

offf benim eşimde aramadı (( bu saatten sonrada aramaz herhalde ((
annesini aramış mı cnm?
o asker olmasaydı ben sorardım ona varya fitil fitil burnundan getirirdim :1closedeyes:
görecek gününü o dua etsin ki asker

annesini arayıp sormadım ama büyük ihtimalle bugün ailesini aramıştır kayınvalidem çok erken uyur aslında içim içimi kemiriyor çok aramak istiyorum

valla cnm bilmiyorum ama
sıraya girip arayabilirdi
bi daha da ağlamıcam :dilcikar:

bak bak cileğimiz nelerde diyormuş hatırlatırım bak sanakaydirigubbakcemile
anlıyorum seni ama yyeni olduğu için ihtiyaaçları olabilir
seni arıyamaz annesini babasını arar
benim kocamda herşey için beni arıo ben yapamıcağım bişi ise ailesini arıom
oda beni kullanıokafamçokkarıştı

neyse karamanın koyunu sonra çıkar oyunu demişler ben de o bana nasıl yaptıysa ben de ona aynını yapacağım 2 dk konuşacağım ve donuk anlasın bakalım nasılmış
öyle deme canım ben bugun eşimi bi güldürebilmek için yapmadığım şey klamadı ama
o kadar çook yorgun ki gülemiyordu bile evde yanımda öle bişi yapsa kızarım küserim ama askerlik bu neler oluo neler
bide evlisiniz neden ailesi sana karşı bişi desin sahiplenmiyorlarmı

çok fena intikam peşindeyim :1ninca:
görür bunun hesabını kötükedihüso
yarın ararsa da ben açmayı düşünmüyom yok yok bir hafta telefonumu da bir güzel kapatırım
şimdi de o sinirinden çatlasın :jeyyar:

bide evlisiniz neden ailesi sana karşı bişi desin sahiplenmiyorlarmı[/QUOTE]

sahiplenmiyor değiller ne de olsa gelinim işte gelinde illa bir kusur oldu mu abartılır bu da kocanın kulağına bilhassa abartılarak götürülür yalnız bunu yapan sadece 1 kişi o da görümcem kayınvalidem ve kayınpederimi çok seviyom zaten allahtan onlar beni koruyor hatta kayınvalidem beni koruyarak görümceme çok kızmıştı bir ara
biraz abartı katarak (karı koca arasında fesatlık yaparsa ) daha çok anne azarı işitir o

ayyy canım yapma öyle kapatma telofonu, yazık ama onların neler yaşadığını bilemiyoruz biz biraz alttan alalım napalım 5 aycık geldikten sonra yap ne yapacaksan.ararsa aç mutlaka ama..

yarın arıyamassa nolcak biliyormusun
Allahım nolursun bidaha öle demicem yeterki arasın
sesini duyayım hatta çağrı yapsın ii olduğunu bileyim yeter beni aramasın baskasını arasın
o telefon çaldığında kapatmak yürek ister seven insanda da o yürek olmaz!

arkadaşlar benim de erkek arkadaşım edirne de hiç konuşamadık daha. bu akşam aradı ilk defa hiç duyamadım sesini telefon çekmedi herhalde, tekrar aramış mesajı geldi. çok sıkıldım bi sesini duyabilseydim. o daha da üzülmüştür o kadar sıra bekledi belki de arayabilmek için :çok üzgünüm:

ayyy canım yapma öyle kapatma telofonu, yazık ama onların neler yaşadığını bilemiyoruz biz biraz alttan alalım napalım 5 aycık geldikten sonra yap ne yapacaksan.ararsa aç mutlaka ama..

belki bir hafta benim için de zor olabilir ama 2 gün bunu yapacağım asker psikolojisi dedim benim psikolojim bozuldu ya o da biraz anlayışlı olmalı bari 2 dk konuşacaksan tatlı şeyler konuş dimi

bende bi gelsin varya feci intikam alıcam kaydirigubbakcemile3
gamiş ara sor kız nolcak bende merak ettim aramış mı die kaydirigubbakcemile3

defalarca yaşamış biri olarak aynen katılıyorum....
bi keresinde bir hafta armadı da düşünmekten stresten 1 kilo vermiştim...gerçi benim için iyi de oldu ama bi daha olmasın....klava:

canım eşin seni bildikten sana inandıktan sonra gerisi boş önem verme sen eşinle ii ol şuan sen ona destek ol oda bugibi duurmlarda ve herzaman sana destek olsun

Son düzenleme:

canım ben kızgınlıkla söylüyom bunları
onda ne şeytan tüyü var allem eder kalem eder ikna eder yine beni
ama her seferinde beni böyle üzmesine sinir oluyom

Son düzenleme:

ay kıyamam yaaa mafoldumben
biz ilk gün konuştuk cnm 3 kez
2.günde 1 kez konuştuk
ama beyefendi bgn beni a-ra-ma-dı :dilcikar:

ay kıyamam yaaa mafoldumben
biz ilk gün konuştuk cnm 3 kez
2.günde 1 kez konuştuk
ama beyefendi bgn beni a-ra-ma-dı :dilcikar:

ya bir kere konuşsam hayatıma biraz daha devam edebilirim gibi geliyo. böyle askıda kaldım hiçbir şey yapamıyorum, içimden gelmiyo, sürekli aklımda. ben dedim aslında yorgun olduğunda telefon sırası bekleme bunaltma kendini, ben arada iyi olduğunu bilsem yeter diye. ama şimdi onu da bilmiyorum :çok üzgünüm:

canım çok iyi anlıyorum seni şimdi aynı bende senin gibiyim:1no2:

belki bir hafta benim için de zor olabilir ama 2 gün bunu yapacağım asker psikolojisi dedim benim psikolojim bozuldu ya o da biraz anlayışlı olmalı bari 2 dk konuşacaksan tatlı şeyler konuş dimi

daha 3.günden pes etmek olurmuya ben 1 ay ağladım kaprislere 3.ayda azbiraz geçtimkaydirigubbakcemile3 3 ay onu hiç üzmedim hep alttan aldım sonra acık bağırdım ama sonu hep tatlı oldu aradığında neden kızdığımı anlattım oda halini bana anlatı tatlıa bağladık hep:asigim:
canım sen herzmn haklı olmanın üstünlüğünü yaşa
sana askerden sonra bişi derse ki demez şuan ona destek olursan gledikten sonra sen askrddeyen seni hiç üzdümmü dersin hep alttan aldım seni üzmemek için kendimi üzdüm derdin
daha öncede demiştim yine diyorum bir erkek maddi durumu bozukken ynında olan kadını
ve askerdeyken yanında olan kadını basına tac yapar en hassas halleri destek olmak lazm

tecrübe konuşuyoooorr kaydirigubbakcemile3

defalarca yaşamış biri olarak aynen katılıyorum....
bi keresinde bir hafta armadı da düşünmekten stresten 1 kilo vermiştim...gerçi benim için iyi de oldu ama bi daha olmasın....klava:

o beni aramıyacak değil ki zaten
arayacak hem de nasıl ama ben cevap vermiyeceğim
gerekirse zten ben haberleri kayınpederimden alırım benden hemen sonra onları arıyor
hem de bu şekilde onu test etmiş olurum bakalım ne kadar merak edip ilgileniyormuş:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…