- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.841
annesini aramış mı cnm?offf benim eşimde aramadı(( bu saatten sonrada aramaz herhalde ((
o asker olmasaydı ben sorardım ona varya fitil fitil burnundan getirirdim :1closedeyes:canım kötü bi durum ama belki kontürü bitmiştir yada ne bileyim zaman bitmiştir,acil bişey olmuştur mutlaka bi sebebi vardır sen kötü düşünme yinede onlar orda ne zorluklar yaşıyolar,hepsi alışkın olduğu düzenden ayrıldı zor şartlar altında yaşıyolar bizim çok anlayş göstermemiz gerekiyo..
ama haklısın yani bende yerinde olsam feci sinir olurdum..
valla cnm bilmiyorum ama
sıraya girip arayabilirdi
bi daha da ağlamıcam :dilcikar:
öyle deme canım ben bugun eşimi bi güldürebilmek için yapmadığım şey klamadı amaneyse karamanın koyunu sonra çıkar oyunu demişler ben de o bana nasıl yaptıysa ben de ona aynını yapacağım 2 dk konuşacağım ve donuk anlasın bakalım nasılmış
çok fena intikam peşindeyim :1ninca:
görür bunun hesabını kötükedihüso
yarın ararsa da ben açmayı düşünmüyom yok yok bir hafta telefonumu da bir güzel kapatırım
şimdi de o sinirinden çatlasın :jeyyar:
yarın ararsa da ben açmayı düşünmüyom yok yok bir hafta telefonumu da bir güzel kapatırım
ayyy canım yapma öyle kapatma telofonu, yazık ama onların neler yaşadığını bilemiyoruz biz biraz alttan alalım napalım 5 aycık geldikten sonra yap ne yapacaksan.ararsa aç mutlaka ama..
yarın arıyamassa nolcak biliyormusun
Allahım nolursun bidaha öle demicem yeterki arasın
sesini duyayım hatta çağrı yapsın ii olduğunu bileyim yeter beni aramasın baskasını arasın
o telefon çaldığında kapatmak yürek ister seven insanda da o yürek olmaz!
Sahiplenmiyor değiller ne de olsa gelinim işte gelinde illa bir kusur oldu mu abartılır bu da kocanın kulağına bilhassa abartılarak götürülür yalnız bunu yapan sadece 1 kişi o da görümcem kayınvalidem ve kayınpederimi çok seviyom zaten allahtan onlar beni koruyor hatta kayınvalidem beni koruyarak görümceme çok kızmıştı bir ara
biraz abartı katarak (karı koca arasında fesatlık yaparsa ) daha çok anne azarı işitir o
yarın arıyamassa nolcak biliyormusun
Allahım nolursun bidaha öle demicem yeterki arasın
sesini duyayım hatta çağrı yapsın ii olduğunu bileyim yeter beni aramasın baskasını arasın
o telefon çaldığında kapatmak yürek ister seven insanda da o yürek olmaz!
arkadaşlar benim de erkek arkadaşım edirne de hiç konuşamadık daha. bu akşam aradı ilk defa hiç duyamadım sesini telefon çekmedi herhalde, tekrar aramış mesajı geldi. çok sıkıldım bi sesini duyabilseydim. o daha da üzülmüştür o kadar sıra bekledi belki de arayabilmek için :çok üzgünüm:
ay kıyamam yaaa mafoldumben
biz ilk gün konuştuk cnm 3 kez
2.günde 1 kez konuştuk
ama beyefendi bgn beni a-ra-ma-dı :dilcikar:
ya bir kere konuşsam hayatıma biraz daha devam edebilirim gibi geliyo. böyle askıda kaldım hiçbir şey yapamıyorum, içimden gelmiyo, sürekli aklımda. ben dedim aslında yorgun olduğunda telefon sırası bekleme bunaltma kendini, ben arada iyi olduğunu bilsem yeter diye. ama şimdi onu da bilmiyorum :çok üzgünüm:
belki bir hafta benim için de zor olabilir ama 2 gün bunu yapacağım asker psikolojisi dedim benim psikolojim bozuldu ya o da biraz anlayışlı olmalı bari 2 dk konuşacaksan tatlı şeyler konuş dimi
defalarca yaşamış biri olarak aynen katılıyorum....
bi keresinde bir hafta armadı da düşünmekten stresten 1 kilo vermiştim...gerçi benim için iyi de oldu ama bi daha olmasın....klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?