Ksa dnem Askerlik...

ben aşkımı askere rahatlıkla yollarım herhalde...
biz ayrı memleketlerde yaşıyorduk..
bi kere 8 ay buyunca hiç görüşmemiştik..
8 ay dayanan 6 ay da dayanır değil mi?

valla canım kötü haber vermek istemem ama hiç de öyle rahat olmaz.evliyken yapmak çok zor.
en önemlisi onsuz kalmak,o olmadan güne başlamak ve yastığa başını tek koymak daha bi dokunuyor insana
eşimle aynı yerde evli ve uzun dönem askerlik yapanlar varmış onlara bakıp avunuyoruz demişti
sen düşün artık
imkanlar elveriyorsa bekarken yapsın kurtulun derim...

eşim az önce aradı ama keyfi bir şeye bozulmuş galiba ben de anlayamadım çok donuk konuşuyordu 2 dk anca konuşabildik çok moralim bozuldu biraz da sinirlendim neden benimle bu şekilde konuştu ki

ben aşkımı askere rahatlıkla yollarım herhalde...
biz ayrı memleketlerde yaşıyorduk..
bi kere 8 ay buyunca hiç görüşmemiştik..
8 ay dayanan 6 ay da dayanır değil mi?
askerdeki yaşantısı sivildeki yaşantısına benzemeyeceği için kıyaslamak doğru olmaz sanırım.

nasılsın dlkltn canım

iyiyim canım bebekle evle uğraşıyorum işte sen nasılsın

ben de iyiyim canım kaç gündür bayağı yoğunum hiç bakamadım gelen maillere bile cvap veremedim uzun zamandır
bebeğin ve senin için az kaldı canım bu arada eşime sordum aynı birlikte değillermiş ama çok yakınlarmış

kayınvalidem aradı akşam 9 gibi
hal hatır sormak için.
neyse murat aradı mı bgn dedim akşama doğru aradı dedi
iyimiymiş dedim iyiymiş kızım ama soğukmuş dedi
bgn beni aramadı beyefendi
bi daha da onun için üzülürsem iki olsun :1closedeyes:

eşim az önce aradı ama keyfi bir şeye bozulmuş galiba ben de anlayamadım çok donuk konuşuyordu 2 dk anca konuşabildik çok moralim bozuldu biraz da sinirlendim neden benimle bu şekilde konuştu ki

bitanem sen şimdiden kızarsan bitiremessin askerliği böyle şeyler çok olur
bazen anlatır yaşadklarını bazen anlatmaz bazen yansıtır bzen yansıtmaz
idare edecen destek olacan onlar bizden daha kötü durumda
anlayış...anlayış...anlayış...

ikikim içinde az kaldı canım senin bizden bir gün az....inşallah bizim de çıkışları 17 sizde olura yaa...
belki süpriz yapar ama ben istemiyorum süpriz yapmasını.
uçak biletini aldık haftasonu kontrol ettim tarihini falan değiştirmiş mi süpriz olsun diye ama yapmamış demek ki 18 inde çıkacak..

oyy canım benim kıyamam sana bi seni bi onları arıyodur belki ii olsun arar sıkma canını :1hug:

sağlık olsun canım
o kadar bekledik 1 günden bir şey olmaz

kara sevdam canım eşimi sesinden hemen anlarım belli ki bir şeyler olmuş bilmiyorum ama ailesiyle konuşmuş gibi geliyor bana hakkımda bir şeyler konuşulmuş olabilir zaten 2 adımlık yol onlar için

neyse karamanın koyunu sonra çıkar oyunu demişler ben de o bana nasıl yaptıysa ben de ona aynını yapacağım 2 dk konuşacağım ve donuk anlasın bakalım nasılmış

canım kötü bi durum ama belki kontürü bitmiştir yada ne bileyim zaman bitmiştir,acil bişey olmuştur mutlaka bi sebebi vardır sen kötü düşünme yinede onlar orda ne zorluklar yaşıyolar,hepsi alışkın olduğu düzenden ayrıldı zor şartlar altında yaşıyolar bizim çok anlayş göstermemiz gerekiyo..
ama haklısın yani bende yerinde olsam feci sinir olurdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…