Kskanmakla sulanyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi meyyade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benı kıskanıorsun dıyen ınsan mutlaka komplekslı bır ınsandır

zor olcak ama duymamazlıga gel ...

Abinin senden çirkin olduğu için sevgilisinden ayrıldığını söylüyorsun. Bence abin, yengene de bu tarz karşılaştırmalar yaptıysa, yengenin sana karşı kendini daha üstün gösterme eğilimi ortaya çıkmış olabilir.
Ayrıca keşke yengen sana seni hizmetçi yapacağım dediğinde; 'benim bir aylık hizmetçilik ücretimi sen kendini satsan ödeyemezsin.' deseydin.
Biliyorum çoğu kişi bu lafımdan dolayı bana kızacak fakat, yengesi bu kadar haddini aşabiliyorsa ben olsam derdim.[/QUOTE

bu benim tarzım değil....düşünce yapıma ve anlayışıma uymaz. ama siz böyle bi tepki verirmişsiniz...bir fikir almak adına saygı duydum.

arkadaşlar tüm mesajları okudum. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....gerçekten ilgilendiniz ve moral verdiğiniz için. umarım böyle dertler sizden uzak olur.....a.s.

Arkadaşım bu durumda gerçekten yapacağın tek şey yaniş ben olsaydım ,onları görmezden gelirdim yani hesaba almaz yok sayardım. Ne yapacaksın konuşmuşsun olmamaış .artık adamlar şartlanmış çünkü onlara göre sen kıskanıyorsun dahada aksine ikna edemezsin sanırım

artık öyle yapıyorum Mehalim.cim.. bir insana verilecek en büyük ceza onu yok sayıp önemsememek galiba...

canim sonucla onlar "sizin" eve geliyor demi..
Sen neden kendi evinde rahatsiz olmak zorunda olasinki
aksamlari yemekten sonra kacarsin odana isiklarida kapatirsin :-)
sonra nete girersin heheh ne bileyim arkadaslarinla telefonlasirsin
onlarin suratini cekmek zorunda degilsin:-)

Ağabeyinizin eşi de olsa kendini bilmez ve kaba bir insana katlanmak zorunda değilsiniz.
Hayatınızdan tamamen çıkaramasanız dahi resmiyetinizi koyun, görüşmemeye, konuşmamaya, aynı ortamda olmamaya çalışın.
Bir daha da "Seni evime hizmetçi yaparım" gibi hakaretamiz laflarla karşılaşırsanız muhakkak ağzının payını verin lütfen.
Herkes haddini bilmeli.

okumakla ne alakası var bunun seninde bir işin yokmu sonuçta sende çalışıyorsun. onun konumu farklı diye prenses muamelesimi görecekmi alla alla. bende abimden fazla kazanıyorum ne yani herkesin kesesi ayrı. eşimle ikimizinde maaşı yüksek ama bizimde ödemelerimiz var. seninkisi kasıntı ukala bir tip demekki bu tip insanlar her durumda aynıdırlar canım maaşıyla alakası yok. hiç karışma tatlımı istedi ben bilemiyorum kendi damak zevkine göre yapda bizde yiyelim de. takma kafana sabret göreceksinki evlenince onlardan daha üstün olacaksın.

takma kafana sabret göreceksinki evlenince onlardan daha üstün olacaksın.[/QUOTE]

inşallah canım ya:1rolleyes:

bir keresindede, şakasına şöyle demişti. seni evlendirmeyip evime hizmetçi yapıcam. annemde sende okusaydın o kadar diyor..senin suçun diyor...

saçini başini yolmam için bu cümle yeter zaten:delphin:
terbiyesiz babasinin evinde de hizmetci varmiymiş:mymeka:

bende maalesef aynı şeyleri yaşadım annem bana derdiki sen bu gelinlerin hizmetcisi olucan öle bir zoruma giderdiki sonunda dediği yaptı ben abimin eşlerinin yıllarca evini temizledim çoçuklarına baktım ben evlendim çoçugum oldu ne bir gün yanımda kaldılar nede bir tabak yemek getirdiler nede bir iş geldiler yediler içtiler çoçuklarınada paket yapıp götürdüler annem onlara hamilelikleri boyunca nasıl bakardı bilemezsiniz hele son 2 ay orda yer içer kalırlardı ama ben talihsizmiyim şansızmı kötümü bilmem ama herşeyi gözümde bıraktılar dogum yaptım hastanede bir ben bir eşim kaldık akşam oldumu döndü annem evine beni bıraktı gitti rahatına baktı lohusayım evde tek başım bıraktılar ruh dengem bozuldu ve daha bir sürü can sıkıcı olay nese canını daha fazla sıkmıyım allah herkese şans versin baht versin para versin bide beyler karılarının koynunda kuzu olurlar o yüzden abine eşinden bahsetme sen kötü olusun okuma imkanın varsa oku meslek sahibi ol yada zengin bir eş bul

kelimesi kelimesine ayni olmasada sevdigim biri cok begendigim sunlari yazmisti ve o konu icin cuk oturmustu bu cümle. bu konuda durum farkli tabi.
cok öpüyorum kendini ve tatli kizini:nazar:yeni resim ekle artik ne ka büyüdü görelim ( cümlenin sahibi arkdasi kasdediyom)

-esim evin reisidir ben arkasinda dururum ama ipleri elimdedir-
olay bundan ibaret...yerimseniben

Onlar geldiginde rahat ol pek umursamamaya calis, kendin ne istiyorsan onu yap, yani kendi arkdaslarinla falan takil nomral hayatini sürüdür.
Sen onlarin maskotu degilsin, canin nasil istiyorsa öle davran, birsey yutma birsey oludmu söle.
Okadarda uzunboylu degil yani fazla para kazniyorlar diye seni bastirmaya haklari yok, hic birsekilde hic kimsenin baskasina baski yapmaya hakki yok.

Back
X