Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında sevgiliside çirkin değildi işin açıkçası.ama biz beraber oturduğumuzda filan bi ona bakardı bi bana. arkasından sürekli burnu şölemi, yürüyüşü böyle mi filan diye sorardı.bana da demişti senin gibi birisi olsun.boy vs. karşılaştırmasının çok yanlış olduğunu annemde söylemişti. ben bunalıma bile girdim. sürekli bi kıyaslamaa bıkmıştım.anlatmaya çalıştım amaa atladığım bi yer varsa tekrar cevaplayabilirim canım
Valla hiç kızmadım tebessüm bile ettim..Abinin senden çirkin olduğu için sevgilisinden ayrıldığını söylüyorsun. Bence abin, yengene de bu tarz karşılaştırmalar yaptıysa, yengenin sana karşı kendini daha üstün gösterme eğilimi ortaya çıkmış olabilir.
Ayrıca keşke yengen sana seni hizmetçi yapacağım dediğinde; 'benim bir aylık hizmetçilik ücretimi sen kendini satsan ödeyemezsin.' deseydin.
Biliyorum çoğu kişi bu lafımdan dolayı bana kızacak fakat, yengesi bu kadar haddini aşabiliyorsa ben olsam derdim.
Valla hiç kızmadım tebessüm bile ettim..