- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Arkadaşlar bugün her zaman gittiğim kuaföre kaş, bıyık aldırdım, eve geldiğimde gördüğüm manzara çok çok fenaydı.
Kadın bıyıklarımı alırken, derimi koparmış adeta, dudağımın iki üstünde de kırmızı kırmızı izler var ve çok acıyor, tahriş etmiş sanırım
Çok kötü görünüyor, sir ağda ile aldırdım bu saat oldu hala geçmiyor, yarın da kuzenimin nikahı var, böyle mi gideceğim ben rezil olcam, lütfen bir çare söyleyin de kurtulayım şu izlerdennn
canım sana tavsiyem buz koy biraz beklet.....sonrada bepantene krem sür.....etkili olacaktır......
Evde bepantene krem yok sanırım canım ya, başka bişey sürsem olur mu acep, buzu hemen deneyeceğim, çok sağol
canım ben genelde buz koyuyorum ve bepanthene sürüyordum....istersen evde yara kremi varsa onuda sürebilirsin.....yüz blgesi olduğu için
korkuyorum da doğrusu......yanlış bişey söylemekten......
Devamlı nemlendirirsen belki biraz ise yarar
Sen de haklısın canım ya çok sağol yinede buz koydum hemen, kadın öyle bi tahriş etmiş ki kızarıklık bu saat oldu hala geçmiyor yarın nikah olmasa problem değil ama böyle gitmek istemiyorum açıkçası
kaçta canım nikah.....öğlden sonra felansa kızarıklık geçer merak etme....:13:
kaçta canım nikah.....öğlden sonra felansa kızarıklık geçer merak etme....:13:
Aynı olay benim basımdanda gecti maalesef,ilk gün kızarık cizikler oldu ve cok yandı 3gun icindede kabuk baglayıp düstü,ben sanmam yarına gececegine egerki benim anlattıgım gibi olduysa
Aynı olay benim basımdanda gecti maalesef,ilk gün kızarık cizikler oldu ve cok yandı 3gun icindede kabuk baglayıp düstü,ben sanmam yarına gececegine egerki benim anlattıgım gibi olduysa
çok geçmiş olsun canım.....yandı o zaman herhalde senin ki....hay Allah umarım bir daha Allah yaşatmasın....ben tenim hassas ne zaman alınsa illa kızarıp tahriş oluyor......ve genelde denediğim yöntemi paylaştım.....umarım arkadaşınki senin ki gibi olmaz canım.....
Benim de aynı böyle oldu canım ya, benim de tenim çok hassas, hemen kabarır, sivilceye meyillidir filan...
Bir bu eksikti yani.. :///
peki yandı mı canım senin de......
çok geçmiş olsun......üzme kendini şuan yapabileceğin en iyi şey buz koymak.....yanık kremide olsa acısınıda alırdı......makyajla fondötenle kamufle edilebilir
belki canını sıkma........
Benim de aynı böyle oldu canım ya, benim de tenim çok hassas, hemen kabarır, sivilceye meyillidir filan...
Bir bu eksikti yani.. :///
Gündüz koruyucu krem sürmelisim yanıysa eger leke kalır,dikkat et canım
kaş bıyık alanlara pek guvenmıyorum
kafalarına göre takılıyorlar bazen
o yuzden kendı işimi hep kendım yaparım. bepanthene iyi gelebılır ama 1 gunde bişi yapmaz. bu saate kadar gecmedıyse yara olacak sanırım orası.
sanırım olacak, çoktan geçmiş olması lazımdıBen böyle konularda pek becerikli değilim o yüzden sürekli kuaföre giderim, ilk kez böyle bir sıkıntıyla karşı karşıyayım.
Ve;
bana da öyle geliyor ki burası yara olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?