- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
sanırım olacak, çoktan geçmiş olması lazımdı
sabah o kızın yanına git, sacını elıne guzelce dola sen
öyle olur zaten. bir de yarın nişan var ya illa bir aksılık olacakBir de yaparken nasıl ağırdan satıyor nasıl ağırdan satıyor sorma gitsin, sanırsın bedavaya iş yaptırıyoruz
Paramla rezil oldum resmen
öyle olur zaten. bir de yarın nişan var ya illa bir aksılık olacakkıza sureklı gıttıgıne göre
belkı sölemıssındı nıkaha gıdecegını. söyledın mı?
Sanırım benim de senin gibi oldu arkadaşım, acaip yanıyor, sir ağdayı kaç kere yapıştırıp yapıştırıp çekti
Böyle bıyıklı gibi dolaşıcam anlaşılan, haftaya da düğün var inşallah o zamana kadar geçer bari
Ben bunu burda gorup yazmadan gecemedim, talk pudrasi cok zararli ve kanserojen, ben de ayni sekilde cildim tahris olmasin diye kullaniyordum, fakat burda gordum hatta dans yazmisti, arastirdim, zararlari korkunc, birak tahris olsun, umarim millette okur, ben direkt gidip cope attim...Ben kendim aliyorum evde. Benim cildimde cok tahris olan cinsten. Once bebe pudrasi suruyorum ondan sonra agda yada agdali yapiskan bir bant koyup aliyorum. O zaman tenin hic tahris olmuyor. Ama yarina faydasi yok tabi bu bilginin. En kotu ihtimal makyajla kapatmaya calisirsin canim.
Ben böyle konularda pek becerikli değilim o yüzden sürekli kuaföre giderim, ilk kez böyle bir sıkıntıyla karşı karşıyayım.
Ve;
bana da öyle geliyor ki burası yara olacak...
Ben bunu burda gorup yazmadan gecemedim, talk pudrasi cok zararli ve kanserojen, ben de ayni sekilde cildim tahris olmasin diye kullaniyordum, fakat burda gordum hatta dans yazmisti, arastirdim, zararlari korkunc, birak tahris olsun, umarim millette okur, ben direkt gidip cope attim...
Dedigim gibi soylemek istedim aman uzak dur arkadasim...
Arkadaşlar bugün her zaman gittiğim kuaföre kaş, bıyık aldırdım, eve geldiğimde gördüğüm manzara çok çok fenaydı.
Kadın bıyıklarımı alırken, derimi koparmış adeta, dudağımın iki üstünde de kırmızı kırmızı izler var ve çok acıyor, tahriş etmiş sanırım
Çok kötü görünüyor, sir ağda ile aldırdım bu saat oldu hala geçmiyor, yarın da kuzenimin nikahı var, böyle mi gideceğim ben rezil olcam, lütfen bir çare söyleyin de kurtulayım şu izlerdennn
Arkadaşlar bugün her zaman gittiğim kuaföre kaş, bıyık aldırdım, eve geldiğimde gördüğüm manzara çok çok fenaydı.
Kadın bıyıklarımı alırken, derimi koparmış adeta, dudağımın iki üstünde de kırmızı kırmızı izler var ve çok acıyor, tahriş etmiş sanırım
Çok kötü görünüyor, sir ağda ile aldırdım bu saat oldu hala geçmiyor, yarın da kuzenimin nikahı var, böyle mi gideceğim ben rezil olcam, lütfen bir çare söyleyin de kurtulayım şu izlerdennn
1buçukta arkadaşım yaa, inşallah geçer bekliyorum ama bakalım
Arkadaşlar önerileriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Bugün nikaha giderken makyajla bilmem neyle kapadım pek gözle görülür bir yanıklık olmadı, ama eve gelip makyajımı temizleyince acı gerçekle yüz yüze geldim yine of...
Daha da kızarıyor sanki günden güne bir de üstü pürüzlü gibi yani, inşallah geçer, bundan sonra da hayatta o kıza gitmem lanet olası şey mahvetti yüzümü
Aynı şey geçen sene benim başıma geldi, geçer diye doktora gitmedim daha beter oldu
Bence bi cildiyeye görün zaten bi krem veriyor ama hemen geçiriyor o kremde, çok geçmiş olsun
canım dün geceden beri merak ediyordum seni......
makyajla kapanmış olması güzel haber tabi........
çok geçmiş olsun.....mutlaka yanık kremi kullan canım.....hem daha çabuk geçer.....hemde leke kalmaz....
bayan olmanın zorlukları işte......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?