• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kuaför Elmas/Balıkesir

hanne54

19.09.2010
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
2.375
2
116
Sakarya
Balıkesirli arkadaşlar ya da Balıkesir'i bilen arkadaşlar,
19 Eylül'de Balıkesir'de düğünüm olacak. Kayınvalidem Kuaför Elmas'tan randevu almış bana,nasıl bir tercih olmuş acaba?

Hannecim yine ben :)) Güzel seçim, için rahat olsun. Buranın en iyi kuaförlerinden biri...Dilerim her şey gönlüne göre olur ...

Ben de orayı söylemiştim hannecim hatırlarsan bence de en iyilerden biri o ekibi de çok iyi bildiğim kadarıyla. Hayırlı olsun. Nerde galada mı evleniyorsun?

ben balikesirliyim.kuoför elmas ilk defa duyoyorum. cok iyi kuaförler var .elmas yer olarak neresi

Hannecim yine ben :)) Güzel seçim, için rahat olsun. Buranın en iyi kuaförlerinden biri...Dilerim her şey gönlüne göre olur ...
Canım ya sana karşı çok mahcubum. Cevabını tel.den okumuştum eve gidince cevap yazar teşekkür ederim dedim ama sonra koşturmacadan mı nedir unutkanlık baş gösterdi yazamadım. Kusura bakma ne olur. Sağ olasın özelden yazdığın cevap için de buraya yazdığın için de. İçim bir nebze olsa da rahatladı sayende. "Yerce" konusunda söylediklerin de aynı şekilde beni mutlu etti.Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hepimizin gönlüne göre olsun her şey.olumunekankayizsmile

Ben de orayı söylemiştim hannecim hatırlarsan bence de en iyilerden biri o ekibi de çok iyi bildiğim kadarıyla. Hayırlı olsun. Nerde galada mı evleniyorsun?
Sağ ol tatlım evet hatırladım. Valla ben burdan araştırıp sizlere danışıp kayınvalideme söyleyecektim bana şurayı ayarla diye. O da araştırmış soruşturmuş, nişanlımın kuzenleriyle falan buraya karar vermişler. Fikrimi beyan etmedim bu süreçte. Ama sizin önermediğiniz bir yer olsaydı söyleyecektim şurası olsa nasıl olur diye. Teşekkür ederim tekrar vakit ayırıp yazdığın için. Valla havuz başı diye düşünmüştük ama hava koşullarını hesaba kattığımızda kapalı bir alan olsun denildi. Çünkü baktıkları yerlerin kapalı alanları yokmuş,B planı olmayacaktı yani. First Class'ta olacak düğün.

ben balikesirliyim.kuoför elmas ilk defa duyoyorum. cok iyi kuaförler var .elmas yer olarak neresi
Valla canım bilmiyorum yerini. "YERCE"ye yakınmış bildiğim kadarıyla.

hannecim hiç önemi yok canım, zaten düğün telaşınız var, sorun değil. Bahsettiğin düğün salonunda bu yaz arkadaşımın düğünü oldu çok cici yapmışlar salonu çok hoştu her şey, özellikle de yemekleri çok güzeldi. Her masada taze çiçekler, mumlar... İnşallah seninkide aynı güzellikte olur.

Elmas kuaför Anafartalar caddesindeki garanti bankasının çaprazında kalıyor.Ekibinden bahsetmiş bir arkadaş doğru söylemiş çok güzel bir ekibi vardı fakat neredeyse hepsi ayrılıp kendi yerini açtı, yeni kurduğu ekibini bilmiyorum.Balıkesir küçük bir yer ama çok fazla kuaför var.

hannecim hiç önemi yok canım, zaten düğün telaşınız var, sorun değil. Bahsettiğin düğün salonunda bu yaz arkadaşımın düğünü oldu çok cici yapmışlar salonu çok hoştu her şey, özellikle de yemekleri çok güzeldi. Her masada taze çiçekler, mumlar... İnşallah seninkide aynı güzellikte olur.

Elmas kuaför Anafartalar caddesindeki garanti bankasının çaprazında kalıyor.Ekibinden bahsetmiş bir arkadaş doğru söylemiş çok güzel bir ekibi vardı fakat neredeyse hepsi ayrılıp kendi yerini açtı, yeni kurduğu ekibini bilmiyorum.Balıkesir küçük bir yer ama çok fazla kuaför var.

Anlayışın için teşekkürler tatlım. Valla dediin gibi telaştan,stresten, heyecandan her şeyi unututr oldum. Not ediyorum yapalacak işleri hep. Teşekkür ederim canımcım, umarım dediğin gibi benim düğününde de bahsettiğin gibi güzel, cici olur. Allahın izniyle her şey yolunda gider inşallah.
Aaa üzüldüm şimdi yaamafoldumben. İnşallah dediğin gibi iyi bir ekibi vardır yine mafoldumben
İnşallah çok memnun ayrılırım kuaförden.Çok korkuyorum, nazımın geçmeyeceği bir kuaföre gideceğim. Nasıl olacak saç, makyaj bilmiyorum. İnşallah çok güzel olurum:Saruboceq:

insallah gönlüne göre olur. bilen varsa bende kaslarima kirpiklerime kalici makyajh yaptirmak istiyom .balikesir de taninmis iyi yapan memnun kalan yer varsa sevinirim.ben murata giderim her sene , kuaför olarak memnun da kalirim.nejat postanenin yanindakine giderim .

Hanne54 dugun nasildi bende balikesir e gelin gidicem deneyimlerini aktarirsan sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlayışın için teşekkürler tatlım. Valla dediin gibi telaştan,stresten, heyecandan her şeyi unututr oldum. Not ediyorum yapalacak işleri hep. Teşekkür ederim canımcım, umarım dediğin gibi benim düğününde de bahsettiğin gibi güzel, cici olur. Allahın izniyle her şey yolunda gider inşallah.
Aaa üzüldüm şimdi yaamafoldumben. İnşallah dediğin gibi iyi bir ekibi vardır yine mafoldumben
İnşallah çok memnun ayrılırım kuaförden.Çok korkuyorum, nazımın geçmeyeceği bir kuaföre gideceğim. Nasıl olacak saç, makyaj bilmiyorum. İnşallah çok güzel olurum.............

Bende balikesire gelin geliyorum deneyimlerini paylaşımısin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X