• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför fobisi

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kızlar benım maalesef kuafor fobım var Gitmekten cekınıyorum.Tatıldeyken ablamlarıb yanıbdayken gıdıyordum. Hıc sıkıntı yoktu.Bız ayrıldık ben okula baslama derken ayrıldık. Sımdı yaaadıgım sehir ufak bir sehır gıdemiyorum.Gıtsem tek basıma gıderım.Kendın al derseniz ala ala seklı bozuldu Bırı ınce dıgerı kalın sacma sapan seklı oldu. Hep cımbızla al al kalınlastı Ipı beceremıyorum.Aynı sey bıyık bolgesı ıcıbde bıyıgı gecen gun agda ıle aldım hep yara oldu.Cımbız kalınlastırıyor maalesef. Ve kıme gel desem gelmez kendın al derler ben tekte gıdemıyorum.Bırde gıtsem her hafta gıderım.ondanda cekınıyorum. Dalga gecerler dıye

Merhaba kızlar benım maalesef kuafor fobım var Gitmekten cekınıyorum.Tatıldeyken ablamlarıb yanıbdayken gıdıyordum. Hıc sıkıntı yoktu.Bız ayrıldık ben okula baslama derken ayrıldık. Sımdı yaaadıgım sehir ufak bir sehır gıdemiyorum.Gıtsem tek basıma gıderım.Kendın al derseniz ala ala seklı bozuldu Bırı ınce dıgerı kalın sacma sapan seklı oldu. Hep cımbızla al al kalınlastı Ipı beceremıyorum.Aynı sey bıyık bolgesı ıcıbde bıyıgı gecen gun agda ıle aldım hep yara oldu.Cımbız kalınlastırıyor maalesef. Ve kıme gel desem gelmez kendın al derler ben tekte gıdemıyorum.Bırde gıtsem her hafta gıderım.ondanda cekınıyorum. Dalga gecerler dıye
Çekincek bişey yokki bunda ilkte gidip denersin bi kuaförü en kötü kaş kalemiyle idare edersin beğenmezsen eğer. evde ağda falan kendin yaparsan yara olur tabiki utanılcak bişey yok hoşuna bile gider kıl tüy konusunda bnde takıntılıyımdır ne güzel titiz bi bayansın her hafta gitsen en fazla maddi kazancı olur diye sevinir

Kuaför fobisi nedir ya? Neden korkuyorsun mesela?

Valla kaş bıyık için benim de fobim vardı ama çok acıtıyolar diye çekiniyodum ben.sanki 1000 tane iğne saplıyolar gibi..

Sırf bu yüzden kendim almayı öğrendim.gayet de güzel alıyorum hatta ablam bile kaş bıyık için kuaföre gitmiyo artık..

Bendeki de nasıl fobiyse nerdeyse meslek edinmişim korkudan:KK53:

Ya bazıları ayda bır gıdyor ablam yanımda olsa gıderımde bilmıyorum
İstedigin zaman gidersin öyle bir sınırı yok ki. Ablana takilip kalma biraz özgüvenin yüksek olsun artik kuafore gitmek bu kadar zor degil. Keske hergun gidebilsem yani :)

Çekincek bişey yokki bunda ilkte gidip denersin bi kuaförü en kötü kaş kalemiyle idare edersin beğenmezsen eğer. evde ağda falan kendin yaparsan yara olur tabiki utanılcak bişey yok hoşuna bile gider kıl tüy konusunda bnde takıntılıyımdır ne güzel titiz bi bayansın her hafta gitsen en fazla maddi kazancı olur diye sevinir
Erkek calısanlaar falan oluyor cekıncem o bırde tek gıtme fobısı var

İstedigin zaman gidersin öyle bir sınırı yok ki. Ablana takilip kalma biraz özgüvenin yüksek olsun artik kuafore gitmek bu kadar zor degil. Keske hergun gidebilsem yani :)
Canım oradakıler hep bıldıklerımdı burayı hıc bılmıyorum yaa

Axı
Valla kaş bıyık için benim de fobim vardı ama çok acıtıyolar diye çekiniyodum ben.sanki 1000 tane iğne saplıyolar gibi..

Sırf bu yüzden kendim almayı öğrendim.gayet de güzel alıyorum hatta ablam bile kaş bıyık için kuaföre gitmiyo artık..

Bendeki de nasıl fobiyse nerdeyse meslek edinmişim korkudan:KK53:[/QUOTE
Acıtma sorun degıl ya adım atamıyorum bırde cevremdekı herkes karsı kımse anlamıyır

Cok gur

Cok gur canım bazen hafta dolmadan cıkıyor o zamab napucam bılmıyorum
Çıkan kılları tek tek al hergün kontrol et yeni çıkanları farkedersin zaten.
Ayrıca git dene kuaförü tanış, erkek olmayan bi yere git çekiniyorsan.

Çıkan kılları tek tek al hergün kontrol et yeni çıkanları farkedersin zaten.
Ayrıca git dene kuaförü tanış, erkek olmayan bi yere git çekiniyorsan.
Bas edemıyorum gırsem ne dıcem kı bırde kas hakkında cekıncelerım var kalın abuk subuk yerlerdeb kıl cekıyor ama ıkısı aynı degil kasım baya mahvoldu

Bas edemıyorum gırsem ne dıcem kı bırde kas hakkında cekıncelerım var kalın abuk subuk yerlerdeb kıl cekıyor ama ıkısı aynı degil kasım baya mahvoldu
Kuaföre git ve kaşlarıma şekil verir misiniz de. Bu kadar.

Kız ne utanmasııı,annem bir yerden alıp diğer yere geçerken çıkıyor kaşı neredeyse :D kıl,tüy sonuçta neden dalga geçsinler bizimkiler selam verirken kapıdan ağdayı yapıştıracak nerdeyse bıyığın çıkmış diye

Kız ne utanmasııı,annem bir yerden alıp diğer yere geçerken çıkıyor kaşı neredeyse :KK70: kıl,tüy sonuçta neden dalga geçsinler bizimkiler selam verirken kapıdan ağdayı yapıştıracak nerdeyse bıyığın çıkmış diye
Ya canım annem gıtmem taraftarı degıl ve arkadaslarımda ben gıtsem tek gıderım alna bıle dıyor napıcagımı bılmıyorum

Ya canım annem gıtmem taraftarı degıl ve arkadaslarımda ben gıtsem tek gıderım alna bıle dıyor napıcagımı bılmıyorum
valla şu yaşıma kadar bir kere bile ne aldım ne aldırdım,hem kavisli kavisten sonrası seyrek,ışık vuran fotoğraflarda kavisten sonrası yok hitlerin bıyığı gibi bir şey var ya o yüzden kaşla bir bilgim yok :D ama bekle bozukluklar düzelsin biraz çıksın,kuaföre gidip toparlar mısınız de sonra evde her gün bak çıkanı al bence

Back
X