Kuafor

Gidip gösterin.
Sacmalamış yani. Ne kullanmiş olabilirsiniz ki hemen tüyler çıksın,öyle bir mucize yok yani.
Bir daha da gitmeyin oraya. İmkan
varsa lazer epilasyona gidin. Kesinlikle daha hijyenik ve uzun ömürlü bir işlem,sürekli uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Gidip gösterin.
Sacmalamış yani. Ne kullanmiş olabilirsiniz ki hemen tüyler çıksın,öyle bir mucize yok yani.
Bir daha da gitmeyin oraya. İmkan
varsa lazer epilasyona gidin. Kesinlikle daha hijyenik ve uzun ömürlü bir işlem,sürekli uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Epilasyon icin randevumu aldim bile . kesinlikle bi gidip hesabini sorucam bidaha da adimimi atmam

Benimde başıma geldi.Kuaforden çıkıp eve döndüğümde bacağımda boydan bir kıl şeridi görmüştüm.Telefin edip çizgili pijama modeli vermissiniz bacagima demiştim:KK53:Ozur dilediler ve müsait olduğumda telafi ettiler.
Cok tatli anlatmissiniz derdinizi :)) bende oyle bi cevap bekledim fakat oyle bisey olmaz bisey surmussundur dedi

Ben de hiç kollarımı almadım kollarımda tüy yok varda yok arasında belirsiz ama ben adet 12 yaşlarda oldum o zaman tabi tüyler yeni yeni çıktı 31 yaşındayım azalma oldu tek ağda yaptığım için jilet kullanmadım,kuaföre giden tandıklarım ayda bir gider genelde,bir tanesi 1-5 2 ayda gider ciddi azalma oldu diyor ama oda hiç jilet vs kullanmamış onunda etkisi olabilir.
Bende 21 yasindayim ve 12 yasimda det gordum tipki sizin gibi o zamanlar 1 yil jilet kullandim sonrasinda agdaya gectim o zaman bu zaman agda kullaniyorum. Bende de azalma var tabiki ama 1 ay beklesem temiz olamam malesef :(

Sürekli aynı yere gitmeye özen gösteriyorum.10 yılda ikinci yerim su an devam ettiğim güzellik merkezi.İlki kendi şehir değiştirmişti.Boyle olunca resmen gönül bağı oluşuyor adacıyla aramda:oops:

Bende 21 yasindayim ve 12 yasimda det gordum tipki sizin gibi o zamanlar 1 yil jilet kullandim sonrasinda agdaya gectim o zaman bu zaman agda kullaniyorum. Bende de azalma var tabiki ama 1 ay beklesem temiz olamam malesef :KK43:
Zaten ne yapıyorsa jilet yapıyor onu kullanmasaydın belki ciddi azalma olurdu hem daha 21 sin benim yaşıma gelince 20 güne gerek bile kalmıyacak :)

Sürekli aynı yere gitmeye özen gösteriyorum.10 yılda ikinci yerim su an devam ettiğim güzellik merkezi.İlki kendi şehir değiştirmişti.Boyle olunca resmen gönül bağı oluşuyor adacıyla aramda:oops:
Hahah gercekten oyle oluyor ama :)) bende bu olay olmasa ya da guzellikle telafi etmeye calissa devam ederdim fakat bu muameleden sonra asla gitmem babasinin hayrina yapmiyordu sonucta :)

Zaten ne yapıyorsa jilet yapıyor onu kullanmasaydın belki ciddi azalma olurdu hem daha 21 sin benim yaşıma gelince 20 güne gerek bile kalmıyacak :)
o gun nasil farketmediniz alinmamis tuyleri?
Pek dikkat etmedim acikcasi. Sonra kasinmaya baslayinnca ayildim daha sonra da elime batmaya basladilar zaten ayni jilet yapilmis gibi

Iyi çekmemek, doğru surmemek ya da fazla uzun boyda bezle çekmek gibi hataları yaptıysa kili kökten çekmez ve kırar. Kırılan kıl jiletle alınan kol gibi çok çabuk uzar ve kaşıntı yapar. Sanirim bu da o duruma gelmiş. Bunun nesi yalan olabilir, ya da ne sürülebilir allah aşkına? canınızı sıkmayın, ama gidin gösterin bizzat. Ve sonrasında da o kısmı doğruca temizletin. Ücrette vermeyin. Acelesi olan müşteriyi önce alsaydı, ya da isim var deseydi.

Iyi çekmemek, doğru surmemek ya da fazla uzun boyda bezle çekmek gibi hataları yaptıysa kili kökten çekmez ve kırar. Kırılan kıl jiletle alınan kol gibi çok çabuk uzar ve kaşıntı yapar. Sanirim bu da o duruma gelmiş. Bunun nesi yalan olabilir, ya da ne sürülebilir allah aşkına? canınızı sıkmayın, ama gidin gösterin bizzat. Ve sonrasında da o kısmı doğruca temizletin. Ücrette vermeyin. Acelesi olan müşteriyi önce alsaydı, ya da isim var deseydi.
Iste tamda anlatmak istedigim buydu. Kesinlikle boyle oldu jiletle alinmis gibi. Hislerime tercuman oldunuz fakat telefonlarima ve mesajlarima cevap vermeyen biri bunu yapmaz ki :( yanina gidip gostericem ama bakalim ne cevap vericek. hayir anlamadigim bacak bikini koltuk alti ve belimdeki tuyleri aldirmistim her yer ayni jiletlenmis gibi cikti bi yer olsa yine goz ardi ederdim.

Iste tamda anlatmak istedigim buydu. Kesinlikle boyle oldu jiletle alinmis gibi. Hislerime tercuman oldunuz fakat telefonlarima ve mesajlarima cevap vermeyen biri bunu yapmaz ki :KK43: yanina gidip gostericem ama bakalim ne cevap vericek. hayir anlamadigim bacak bikini koltuk alti ve belimdeki tuyleri aldirmistim her yer ayni jiletlenmis gibi cikti bi yer olsa yine goz ardi ederdim.

Ben evlenip gelin geldiğim bu küçük şehirde ağda yapan temiz yer bulamadigim için kendim yapmaya başladım evde ekipmanı alıp. Ilk zamanlar aynı böyle yapıyordum acemilik, konuda okuyunca hemen anladım o yuzden :)

Telefonları açmamak, bu denli kaçmak, yapılan isin arkasında durmamak çok çirkin bir durum. Ya özür dilerim o gün dalgindim ya da acelem vardı dese, eminim tamam deriz. Ama böylelerine gidip göstermek, hatta temizlemek en doğal hak. Evet 50 tl çok değil belki bakınca, ama verilen bir para varsa alınanda bir hizmet var. Eskiden takmazdım ama artık öyle değilim, muhakkak gitmeni tavsiye ederim canım

Artık agdalar rulo şeklinde ,bu yuzden şekerleme olduğunu düşünmüyorum.Buyuk olasılıkla arkadaşın dediği gibi kılı kökünden değil kırarak aldı. Benim gittiğim yerde de fiyat 60 TL.

Ben evlenip gelin geldiğim bu küçük şehirde ağda yapan temiz yer bulamadigim için kendim yapmaya başladım evde ekipmanı alıp. Ilk zamanlar aynı böyle yapıyordum acemilik, konuda okuyunca hemen anladım o yuzden :)

Telefonları açmamak, bu denli kaçmak, yapılan isin arkasında durmamak çok çirkin bir durum. Ya özür dilerim o gün dalgindim ya da acelem vardı dese, eminim tamam deriz. Ama böylelerine gidip göstermek, hatta temizlemek en doğal hak. Evet 50 tl çok değil belki bakınca, ama verilen bir para varsa alınanda bir hizmet var. Eskiden takmazdım ama artık öyle değilim, muhakkak gitmeni tavsiye ederim canım
Aynen oyle canim bi aciklama yapsa telafi etse hic ses etmicem insanlik hali dicem ama yok esimin gelmesini bekliyorum cocuklari ona nirakip gidicem goruncede olmaz oyle sey diyebilicek mi acaba. Bide bisey sorucam kendiniz yapabiliyor muaunuz artik tam anlamiyla. Ben yapamiyorum bi turlu her turlu ekipmanim da var boncuk agda dan tutun rollon agdaya kadar bana tavsiyeniz var mi acaba hem param cebimde kalir hemde boyle insanlarla ugrasmam

Artık agdalar rulo şeklinde ,bu yuzden şekerleme olduğunu düşünmüyorum.Buyuk olasılıkla arkadaşın dediği gibi kılı kökünden değil kırarak aldı. Benim gittiğim yerde de fiyat 60 TL.
Evet canim rollon agdayla bacaklarimi aliyor sir agdayla yani spatulayla surdugu agdayla da bikini ve koltukalti bolgemi aliyor hizli cikma durumu yok zaten butun belirtiler tuylerin baya baya kirildigini gosteriyor

Back
X