• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaför kız

Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Mesaja muhatap olmayacagim diye cevap verdim ama o cevap yazmadi bidaha. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız
bence içinde kalmasın sakince gidip sadece (yaptığın hiç hoş değil) de yeter
önceki kuaförün sana gaz vermek istemiş zaten onla kötü olduğu için eline koz geçince kullanmak istemiş
size mesaj atması hiç hoş değil o işi hallettin mi diye belki hiç takılmayacaktınız
o ısrarla size git hesap sor demesi sizi germiştir ve devamında konuşma ihtiyacı hissetmişsinizdir.
zaten hamile olunca en ufak bşye takılmamak gerek (bebeğe yazık günah)
tabi elimizde değil bunu da anca gidip içimizdekini kusmakla olur yazık bebeğinize şu an eziyet ediyorsunuz.
bebeğinize buna yapana kadar gidin iki tarafa yapın onlar huzursuz olsun
önceki kuaförünüze size gaz vermek istediği için diğerine de sizin yaptığınız iyi niyetli davranışı hak etmediğini yüzüne söyleyin emin olun nasıl rahatlayacaksınız
ben kim olursa olsun sonu ne olursa olsun karşımdakine her zaman kusarım eğer ki haklı olduğuma inanıyorsam
ve inanın hayat daha güzel oluyormuş böyle hiç de pişman olmadım keşke demedim tabi iyi düşünüp tepki vermek gerek haklıyken haksız duruma düşmemek için

Aman bu kuaförler sürekli birbirleri ile kavgalı şaka gibi bir de müşteriyi fişnikleme karşı tarafın üzerine sıçratma huyları çıktı
Canım sen hamilesin ne işin var bu iki s.lakla allah aşkına. Seni piyon gibi oynatmaya kalkıyorlar kendi çıkarları için aklı sıra seni Yeni kızın üzerine salıp müşterilerine rezil edecek haspa.
Aman boşver kavga çıkar arbede olur tekme gelir karnına olan bebeğine olur. Sen kendi menfaatini düşün. Bak kimse seni düşünmüyor

Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Mesaja muhatap olmayacagim diye cevap verdim ama o cevap yazmadi bidaha. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız

Yahu ne alaka yapmayin tabi boyle seviyesiz bir sey. Kendi duymadiginiz, davalik birinin soyledigi ile mi hareket edeceksiniz. Mumkunse ikisinden de uzak durun.

Aranızı bozmak için yapmış besbelli sizde hemen inanmışsınız yaa. Bir de üzerine ne yaptın halletin mi diye üstelemesi sizi kuşkulandırmadı mı. Kendiniz diyorsunuz karakolluk olmuşlar diye bir daha ona gitmeyin diye demiş işte. Hiç mi düşünmüyorsunuz? Kadın niye evine bıraktın diye size manyak desin bu mantıklı mı sizce? bence asıl siz o kadını bırakın. Kavga çıksın istiyor.

Ben inanmıyorum kızın öyle bir şey dediğine sizin için.
Bizler, iyilik gördüğümüz birine minnet duyarız..Deli manyak gibi cümleler yerine:

-Aa ne iyi kız ya beni eve bile bıraktı,deriz.

İçimizde bir şükran bir minnet duygusu gelir.Hele bunu ilk kez gördüğünüz biri yapıyorsa otomatik iyi insan olur gözümüzde.

Kısaca, senin kuaför seni saf sanıyor vesselam.

Kuaförlerarası(!) sorunlara girmeyin. Zaten karakolluk olmuşlar. Bırakın yesinler birbirlerini. Eski kuaförünüze de gitmeyin artık. Sizi belâya bulaştırmaya çalışmış resmen. Arabayla bıraktınız diye size manyak diyen o kız, bir ağzınızı açmanızla size neler yapar kimbilir. Belki üstünüze saldıracak ne biliyorsunuz? Hamileymişsiniz de. Kendinize uzak diyarlardan yeni, cici bir kuaför bulun. Bunlara da bulaşmayın.

Sizin kuaför çok fena bir kadın belli ki.
Ben size deli dendiğini filan sanmıyorum, bunun sallamasyon olması çok muhtemel.
Kuaförünüzün kendi kişisel kavgasına sizi dahil etmesi, sizin halinizi hiç düşünmeden rekabet derdiyle sizi birilerinin üzerine kavgaya göndermesi, ki bir de müşteri önünde olmasını emretmiş hanımefendi, inanılmaz çirkin bir şey. Bu bana yapılsa o kuaförden nefret ederdim, ve bir daha dükkanının önünden bile geçmezdim. Arabayla bıraktığınız kuaföre kızmaya gerek bile yok, o bu konunun dışında. İspatlanmış bir şey yok ortada. İftiraya uğramış olabilir. Tüm fitnelik sizin o kuaförünüzde, o kadından uzak durun bence.

İkisine de gitme kullanıyor seni ne hesap soracaksın elin kuaföründen kaç gün tanıdın tut ki demiş herkesin lafı hesaba alınmaz kendine acımıyorsan bebişe acı

İkisinide bırak
Benımde yaz donemı 3-4 kere gıttıgım kuafor benden 2 kere 500 'er tl borc ıstedı
ılkıne uygun degılım dedım,
2. de cevap vermedım aylar sonra gel agda yapalım dıye mesaj atmıs.
Bende acayıp sınır oluyorum sen kımsınde ben sana borc vereyım yahu duzenlı gıttıgım kuaforum bıle degıl
Evet gereksiz bir samimiyet içine giriyorlar hemen. Bende anlamadım. İyiki borç filan vermemissin

38 haftalık hamilesiniz ve buna mı canınız sıkıldı Allahaşkına? :-) ayy ne kadar önemli bir konu, hemen saçını başını yolun o kızın. Bırakın ya, resmen kuaför sizi maşa gibi kullanma derdinde, sizi kızın üstüne saldırtacak, sonra da kenara geçip gülecek arkanızdan. Belli ki kimseye sökmemiş numarası, sizi de özel durumunuzdan dolayı hassas filan görmüş olabilir. Ne kötü insanlar var ya, Allah hepimizi bu şeytanlardan korusun. Karakolluk olduğu kızla herşeyi konuşmaları da ayrıca cabası. Cennet mahallesi diye bir dizi vardı ya bir zamanlar, tıpkı ordaki karakterlerin arasında kalmış gibisiniz :-) :-) :-)
Aynen :) yok karışmam zaten. Eşime anlattım sakin ha sakin dedi. Seni rezil edip ağızlarında sakız ederler asla Karışma dedi. Aynı sizin gibi.

İşin özü siz yan dükkana gidince konu eski kuaföre gitmiş. Gün geldi araları bozuldu şimdi sizi üstüne salmak istemiyor. Ben her 2 sindede vaz geçin. Kuaförde sorarsa madem bana deli manyak dedi neden o zaman dövmedin dersin.
Aynen bişey derse bu cevabı vericem
Ama artık gitmem ona da. Beni dediginiz gibi zerre kadar düşünse Karnım burnumda halimle kavga etmeme filan müsade etmezdi. Rezillik çıksın istiyor İşte.

Anlamadığım bu iki kuaför karakolluk oldukları halde nasıl bir araya gelip ya da telefonlaşıp '' a canım naber biliyor musun senin müşteri dün bana geldi ahahahahah deli mi ne kıııız beni eve bıraktı manyak mı üf amaaaan '' diye sohbet edebiliyor? Normalde arası bozuk insanlar 3. kişiler ile iletişimi sürdürür hele de karakolluk olanların arasında avukat aracılığıyla devam eder anlayamıyorum.
Canim araları iyi iken konuşmuşlar.
Şimdi araları bozulmuş saç saça baş başa girmişler birbirlerine. Bana şimdi anlatıyor arası bozulunca.

Her iki kuaforude bırakın ne olursa olsun asla ıkısıne de gıtmeyın
Aynen gitmem artık.

Senin kuaför ortalık karıştırmaya uğraşıyor, üzerine birde hamilesin allah korusun kendini bilmeyen insanlar bunlar, fiilen bir harekette bulunurlar olan sana olur...

Bir daha ne diğerine nede kendi kuaförüne uğrama bile...
İkiside birbirinden beter...
Allah korusun . Dediğin gibi bebeğime bişey de olabilir çünkü bunlar daha önce saç saça kavgaya girmiş yumruk tekme vs havada uçuşMuş. Haklısınız hiç muhatap olmayacağım

Aman bu kuaförler sürekli birbirleri ile kavgalı şaka gibi bir de müşteriyi fişnikleme karşı tarafın üzerine sıçratma huyları çıktı
Canım sen hamilesin ne işin var bu iki s.lakla allah aşkına. Seni piyon gibi oynatmaya kalkıyorlar kendi çıkarları için aklı sıra seni Yeni kızın üzerine salıp müşterilerine rezil edecek haspa.
Aman boşver kavga çıkar arbede olur tekme gelir karnına olan bebeğine olur. Sen kendi menfaatini düşün. Bak kimse seni düşünmüyor
Allah korusun. Aynen canım haklısın. .arada kalırım filan bişey olur.. kanama vs gecirebilrm en iyisi uzak durmak..

Aranızı bozmak için yapmış besbelli sizde hemen inanmışsınız yaa. Bir de üzerine ne yaptın halletin mi diye üstelemesi sizi kuşkulandırmadı mı. Kendiniz diyorsunuz karakolluk olmuşlar diye bir daha ona gitmeyin diye demiş işte. Hiç mi düşünmüyorsunuz? Kadın niye evine bıraktın diye size manyak desin bu mantıklı mı sizce? bence asıl siz o kadını bırakın. Kavga çıksın istiyor.
Yok zaten kavga gürültü istiyor ona şüphem yok . Ve bulasmayacagim asla. Bidaha ikisine de gitmem.

Kuaförlerarası(!) sorunlara girmeyin. Zaten karakolluk olmuşlar. Bırakın yesinler birbirlerini. Eski kuaförünüze de gitmeyin artık. Sizi belâya bulaştırmaya çalışmış resmen. Arabayla bıraktınız diye size manyak diyen o kız, bir ağzınızı açmanızla size neler yapar kimbilir. Belki üstünüze saldıracak ne biliyorsunuz? Hamileymişsiniz de. Kendinize uzak diyarlardan yeni, cici bir kuaför bulun. Bunlara da bulaşmayın.
Çok mantıklı. Ben iyilik yaptığım halde bana onu diyen insan . Neler yapmaz kimbilir. Cirkef insanlar bunlar. Uzak durmak lazım.

Sizin kuaför çok fena bir kadın belli ki.
Ben size deli dendiğini filan sanmıyorum, bunun sallamasyon olması çok muhtemel.
Kuaförünüzün kendi kişisel kavgasına sizi dahil etmesi, sizin halinizi hiç düşünmeden rekabet derdiyle sizi birilerinin üzerine kavgaya göndermesi, ki bir de müşteri önünde olmasını emretmiş hanımefendi, inanılmaz çirkin bir şey. Bu bana yapılsa o kuaförden nefret ederdim, ve bir daha dükkanının önünden bile geçmezdim. Arabayla bıraktığınız kuaföre kızmaya gerek bile yok, o bu konunun dışında. İspatlanmış bir şey yok ortada. İftiraya uğramış olabilir. Tüm fitnelik sizin o kuaförünüzde, o kadından uzak durun bence.
Yok bidaha asla. Ne önünden geçerim ne başka bişey. Kendime başka kuaför bulcam

İkisi de normal değil. Belki diğer kuaför kız öyle bir laf bile etmedi, sizin kuaföre sizin onu eve bıraktığınızı falan anlatmış olabilir ya da bu kuaför duymuş olabilir sizi kışkırtmaya çalışıyor olabilir. Müşteri sıfatıyla bu kadar diyalogun içine girdiğim iki kuaföre de gitmezdim ben tekrar.

Okurken aklıma tek ne geldi biliyormusunuz kavgalı oldugu için sizi gaza getirip bence hani kiz belkide güzellikle anlattı beni eve bıraktı falan diye size git kavga et çıkar rezil et demesi buna işaret öbür türlü olsaydı dikkat et bidaha yapma öyle şey iyilik yaramaz derdi belkide hiç anlatmazdi iyi niyetli görmedim o kisidende uzak durun

Kuaforunuz resmen sizi doldurmaya calismis.
Olablr demstr ama kendsinin sorunu oluncami aciklayasi geldi bide sizin onunla birbirinze grmenizi dort gozle bekliyo baksaniza isi gucu birakp halletnmi falan demis. Birak bosverin hamilesiniz siz gercegi biliyosunuz ya biseyleri ispatlamak zorunda deilsinz siz kibarlik insanlik yapmissinz anladysa anlamstr.

Okurken aklıma tek ne geldi biliyormusunuz kavgalı oldugu için sizi gaza getirip bence hani kiz belkide güzellikle anlattı beni eve bıraktı falan diye size git kavga et çıkar rezil et demesi buna işaret öbür türlü olsaydı dikkat et bidaha yapma öyle şey iyilik yaramaz derdi belkide hiç anlatmazdi iyi niyetli görmedim o kisidende uzak durun
Bende inanmıyorum deli olduğunu düşünse niye arabaya binsin bişey yapar diye korkar
Senin müşterin bile bana geldi demiştir
Bu kıskanıp hamile kadını kavgaya sokacak

hiç uğraşmayın zaten aralarında tartışma varmış ne gerek var biraz da maşa aramış olabilir hangisi doğru söylüyor bilemezsiniz eğer bunları gerçekten dediyse siz iyilik yapmışsınız içiniz rahat olsun hamilesiniz gereksiz konulara takılmayın konu açılırsa oralı olmayın ben muhattap olmam de geç böyle laflar ettiyse o onun çirkinliği ama eğer içimde tutamam diyosanızda gidin sorun düzgünce

Back
X