ozaman gidip kuaförle sağlam bir kavga edin, uçların rengini daha güzel açsınlar. üzgünüm söylediğim için ama gerçekten çok kalitesiz duruyor
küçük bir ilde yaşıyorum, burda çoğu arkadaşın gittiği kuaföre saçımı ombre yaptırmak için gittim. aslında bayağı bir araştırmıştım, güvenilir güzel yapan bir yer olsun diye, en sonunda burayı tercih ettim.Tüm çabam saçlarımın kibrit çöpüne benzememesi, geçişlerin kalın olmaması içindi. Bi de bilirsiniz kuafördeki ışıklar, saça verilen dolgunluk vs hata olsa da göremiyorsunuz müşteri olarak, yani ben göremedim. Arkadan fotoğraf çektirdim evde, geçişleri çok özensiz, dip boyası gelmiş saç gibi duruyor. Hayatımda ilk kez bir kuaföre bu kadar para verdim.Düzelttirmek için gideceğim ama memnuniyetsizliğimi belli edince savunmaya geçebilirler mi ki. hatta bu paranın bu saça çok olduğunu, bir miktarın iadesini bile talep edesim var.
Edit: 2.sayfada fotoğraflar mevcut
Evet üzgünüm ama geçişler kötü olmuş. Altları güzel fakat geçiş kısmı cidden kendiniz alıp boyamaya kalkmışsınız gibi. Ama kuaför ikinciye aynı işlemi yapacağı için para iade etmeyi bırak üstüne para ister emin olun. Bence bırakın böyle kalsın.
Ben çok beğendim sadece sarının kötü tonunu kullanmış kirli sarı gibi, bu ton yerine platin sarısına yakım bi renkle ombre yapılıyor o olsa süper ılurdu ama maşallah saçlrınjn kendi güzelliği gürlüğü yeter:) moralini bozma her şeyin çaresi var:)
Ombre gıbı degılde gercekten dıbın gelmıs gıbı olmus moralın zaten bozuk bende bozmak ıstemem ama dıplerı uclara uygunbı renkboyatırsan geçişi güzel olur
Ben çok beğendim sadece sarının kötü tonunu kullanmış kirli sarı gibi, bu ton yerine platin sarısına yakım bi renkle ombre yapılıyor o olsa süper ılurdu ama maşallah saçlrınjn kendi güzelliği gürlüğü yeter:) moralini bozma her şeyin çaresi var:)
yeni halini de link atabilir misiniz, merak ettim.dün gittim. arkaları gösterdim. bu benm hatam değil kesim hatası ara makası var dedi yüzsüz yüzsüz. üstüne basa basa suna yapacak bir şeyim yok mu diyorum yok diyor ya. çalışanları da bakıyor bence kusur yok gayet güzel diyorlar, şaka gibi. baska kuaföre gitme boyatıyosan kendı rengıne boyat bence dedi bide. gittim gerisindeki kuaföre, kesinlikle yalan söylemiş size dedi acıdı resmen yani adamrengi çiğ gibi, istersen bi cilayla bide geçisleri yumuşatarak toplayabilirz dedi. bi 50 de ona verdim. en azından toplandı biraz. küllü sarı, kumrala yakın bişey oldu diğerinden iyidir. ona paramı helal etmiyorum, kesinlikle haksız kazanç
Resimleri gördüm kötü olmuş.. geçici bir çözüm önerebilirim.. watsonlarda ve kuaför malzemeleri satan yerlerde mor şampuan var. Onu alın saçınızda çok bekletmeyin en fazla 5 dk. Sampuan gibi kullanıcaksınız.. hem geçişleri düzeltiyor hemde rengini daha güzel bi sarı yapıyor ama cok bekletirseniz griye döner sarılar..
Bu sampuanı kesfettigimden beri sacıma ombre yaptırmırmıyorum. En son 1 sene önce yapılmıstı
dün gittim. arkaları gösterdim. bu benm hatam değil kesim hatası ara makası var dedi yüzsüz yüzsüz. üstüne basa basa suna yapacak bir şeyim yok mu diyorum yok diyor ya. çalışanları da bakıyor bence kusur yok gayet güzel diyorlar, şaka gibi. baska kuaföre gitme boyatıyosan kendı rengıne boyat bence dedi bide. gittim gerisindeki kuaföre, kesinlikle yalan söylemiş size dedi acıdı resmen yani adamrengi çiğ gibi, istersen bi cilayla bide geçisleri yumuşatarak toplayabilirz dedi. bi 50 de ona verdim. en azından toplandı biraz. küllü sarı, kumrala yakın bişey oldu diğerinden iyidir. ona paramı helal etmiyorum, kesinlikle haksız kazanç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?