yapma pişman olursun canım.
teşekkür ederim arkadaşlar ama mesela nasıl duruyosunuz kuaförün karişısında ? bi arkadaşım domalıyosun felan dedi ? nasıl olcak bu iş yaa?ben kararlıyım yarın gitcem zaten ama bu duruş pozisyonu nasıl oluyo ? tamamen açılıyo mu yani ? iç çamaşırı felan çıkarılıyor mu ?
niye?herkes çok iyi oluyo diyor bana? jilet daha mı iyi ? :44:
Ben hiç ağda yapamadım genital bölgeme, kuaföre hele hiç açamam. Bir senedir lazere gidiyorum, kuaföre açacağıma doktora açarım mantığındayım ben
Eğer imkanın varsa lazeri öneririm, tertemiz oluyor
Allah aşkna güldürdün ya iç çamaşırı çıkmadan nasıl ağda olcakkDD
canım jilet illet kullanma olmayan yerde bile kıl çıkar . sana önerim madem bu aklında o bölgen için epilasyona git. dini açıdan haram belki bu ama ağdacıda her ay açtırcağıma epilasyona gider bi kre açtırırm daha iyi die düşünüyorum .
canım lazere bende gidiyorum 3 seans bitti. azaldı baya tüyler ama tamamen değil senin ne kadar zamanda istedğin gibi oldu
ya dedimya bilmiyorum işte. gülmeyin ne olur yaa .. valla başım belada bu konuyla.. tmm öğrenmiş oldum demkki çıkarcam yani..
epilasyonluk zamanım da yok param da yok maalesef.
canım jilet illet kullanma olmayan yerde bile kıl çıkar . sana önerim madem bu aklında o bölgen için epilasyona git. dini açıdan haram belki bu ama ağdacıda her ay açtırcağıma epilasyona gider bi kre açtırırm daha iyi die düşünüyorum .
niye?herkes çok iyi oluyo diyor bana? jilet daha mı iyi ? :44:
Canım 8 seans girdim, üst kısım bitti, alt tarafta tek tük çıkıyor. Onlar için de her ihtimale karşı 5 seans daha aldım. Seans aralıklarım 3 aya çıktı. Şu an tertemizim bi dahak, seans temmuzun sonunda.
Tamam bitanem şaka yapıyorum bakma sen bana :) ama canım ağdacıya verceğin parayı biriktir sadece o bölge için epilasyona git tüm vücut değil. valla ömür bitmez. benim de durumum yok yazın çalışcam kendi alanımda. anneme de dedim biriktirip gitcem. şimdi kısa süreli çözümler yapıyorum orayı tahriş etmemeye çalışıyorum ağda yaptığımda sivilcelenme oluyor berbat duruyor. tam da temizxlenmiyor açıkçası. bi de o ortamlar temiz değil. doğum yapıyorsun gibi açıyon bacaklarını iğrenç cidden öğğ
ya dediğin gibi bence de çok ama çok iğrenç bi durum ama yapcak bi şey yok emkki ...peki başlamadan önce acıyı azaltmak için bi şeyler sürüyolar mıki acaba ? ya da böle bi şey desem ayıp olur mu ki? ( gerçi oranı açmaktan daha ayıp ne olabilirki)
evet üst kısımlar hemen sonuç veriyor bende senin gibi yaparım artık bitince bikaç seansa daha alırım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?