Kuafördeki kız çocuğu

limonluyesilcay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
11
0
86
İstanbul
19 yaşındayım ve kiloluyum. Bugün gittim kuaförde 5 yaşında bi kız çocuğu vardı kasaya gittim hesabı ödeyip çıkacaktım kız bir anda "hamile misin" diye sordu önce ne diyeceğimi bilemedim "hayır" dedim "o zaman neden böyle hamile gibisin ki" diye tekrardan sordu bişey diyemedim kuaför "aa çok fenasın şimdi çocuklarda böyle işte" falan diye geçiştirmeye çalıştı hemen güneş gözlüğümü takıp dışarı çıktım çünkü çok hassas olduğum bir konu zaten yeterince takıyorum ve şuan isveç diyeti gibi zor bir diyet yapıyorum. Geldiğimde annem çok korktu bana bişey oldu sandı çünkü o kadar kötü oldum ki konuşamıyordum bile. Sürekli sinirlerim bozuluyor ağlamaya başlıyorum. Anneme de söyledim bundan sonra asla bu evden dışarı çıkmam sakın bana dışarı çık deme dedim. Artık dışarı çıkmak istemiyorum çünkü insanların bedenimle ilgili yorum yapmasından bıktım o kadar doldum ki kafayı yemek üzereyim kaldıramıyorum.

19 yaşındayım ve kiloluyum. Bugün gittim kuaförde 5 yaşında bi kız çocuğu vardı kasaya gittim hesabı ödeyip çıkacaktım kız bir anda "hamile misin" diye sordu önce ne diyeceğimi bilemedim "hayır" dedim "o zaman neden böyle hamile gibisin ki" diye tekrardan sordu bişey diyemedim kuaför "aa çok fenasın şimdi çocuklarda böyle işte" falan diye geçiştirmeye çalıştı hemen güneş gözlüğümü takıp dışarı çıktım çünkü çok hassas olduğum bir konu zaten yeterince takıyorum ve şuan isveç diyeti gibi zor bir diyet yapıyorum. Geldiğimde annem çok korktu bana bişey oldu sandı çünkü o kadar kötü oldum ki konuşamıyordum bile. Sürekli sinirlerim bozuluyor ağlamaya başlıyorum. Anneme de söyledim bundan sonra asla bu evden dışarı çıkmam sakın bana dışarı çık deme dedim. Artık dışarı çıkmak istemiyorum çünkü insanların bedenimle ilgili yorum yapmasından bıktım o kadar doldum ki kafayı yemek üzereyim kaldıramıyorum.

bunu kendine yapma yani toplum dışı olma daha kötü olursun kilolarınla mutlu ol ama elinden gelenide yap

Bugün ben de dogdugundan bu yana ilk defa kızımı kuaföre götürüp,
saçlarını kestirdim, başlığı görünce bir garip oldum :)
Biz miyiz acaba dedim içimden :D

Neyse, 5 yaşındaki çocuğun annesi veya bir yakını belki de hamiledir,
ondan size de böyle demiş olabilir.

Ayrıca sen kilonu bu kadar taktıkça kilo vermen de gecikir.

Kendınle her zaman barısık ol ve en onemlısı saglıklı olman gerısı fasa fıso ...

Kac kılosun kı canım ?

kafan boş olmalı ve tamamen kilo vermeye odaklı olmalısın...
Kilo veremeyeceğim hep böyle olacağım diye düşünürsen sen kendi kendini dışlamış olursun toplumdan!
Kilolu olmayı etraftakiler için değil SAĞLIĞIN için istemelisin..
İnşallah herşey istediğin gibi olurrr:)))

Ben normalde gobegimi kapatirim. Saklamak icin elimden geleni yaparim ama bugun gobegimle disari ciktim. Cok mutluydum , ozguvenim tavan yapmis durumdaydi. Erkeklerin kacamak bakislarini gordum cunku gobek disinda orantili bir vucudum var.

Kendinle ve vucudunla mutlu olmak gibisi yok. :nazar:

P.S. 5 yasindaki cocugu takma lutfen. Onlar daha anlamaz ki neyin ne oldugunu.

Son düzenleme:
takma kafanı, bak ben de kiloluyum ve mutluyum :27: sağlığın yerinde olduktan sonra hiiiç takma. çünkü ne kadar takarsan o kadar alıyorsun ve veremiyorsun. elbette dışarıya çıkacaksın, minicik çocugun dediğini dinlemeyeceksin değil mi? çocuklar genelde saf olurlar, kötü niyetle birşey söylemiş olamaz yani, gülümse geç umursama tatlım :34:

Son düzenleme:
çok kilolu da değilsin.. 10 kilo versen fıstık gibi olursun! Sonra korursun o kilonu biraz bi 5 kilo derkenn ooo :))

canım yhaaa bende yasadım bunları otobuste hamıle dıye yer veriolardı bekarken bile hamıle gibi duran bı göbeıım var gitmio bende çok takıodum ona amannnnn ama moralını bozup ağlama bırak o diyeti gıt bı dıyetısyene ver haftada 1.5 kılonu sağlıklı sağlıklı 4 ay sonra en az 20 kg gitmiş olur ve klay bi şekılde zor dıyetlere baslarsın 3 gun sora bırakırsın

takma kafanı, bak ben de kiloluyum ve mutluyum :27: sağlığın yerinde olduktan sonra hiiiç takma. çünkü ne kadar takarsan o kadar alıyorsun ve veremiyorsun. elbette dışarıya çıkacaksın, minicik çocugun dediğini dinlemeyeceksin değil mi? çocuklar genelde saf olurlar, kötü niyetle birşey söylemiş olamaz yani, gülümse geç umursama tatlım :34:

o üstüne gelmiş oldu biraz evet elbette kötü niyetle söylememiştir 5 yaşında çocuk ama sürekli olan bişey bu. mesela hiç tanımadığım bir taksici bile arkadaşlarımla taksiye bindiğimde sen şişmansın yaşın hiç 19 gibi değil diyebiliyor ya da 23 komşunun kızı kola içerken elindeki kolayı bırakıp ayy yok ben içmeyeyim sonra senin gibi olurum ne yaparım sonra diyebiliyor ben insanların bu patavatsızlıklarından bıktım yani hiç mi düşünmez insan konuşurken :(

ya senin olayın da can sıkıcı ama o cocuk takma kafana ne dediğini bilmez yasta

ama ben asıl yetişkinlerin hamilemisin sorularına kafa atasım geliyor
bana demiyorlarda arkadsım var hamile kalmak istiyor yıllardır
ve fiziğide göbekli
kızı bıktırdılar hamile msin hamile msin olursa söyler size ne ya
milletin bu hamilelik merakına gıcık oluyorum

79 kiloyum boyum da 1.65

kilon aman aman fazla degil.aglama hemen moralinin kolay bozulması gibi olaylar yaşıyorsan yaptıgın diyet
zararlı veya uygulamada hatalısın...

Güçsüz düşmüşsün.muhtemelen hiç karbon hidrat almıyorsun bu da seni moralsiz ve alıngan yapar...

Lütfen uyguladıgın diyeti bir kontrol et...günlük her gruptan gerektigi kadar yiyecegin 1300 kalorilik düzenli beslenme diyetlerini temel almalısın.tabii herhangi bir rahatsızlıgın yoksa...

5 yaşında ki çocuga alınmak normal degil.ama zaten sen hassassım durumunda oldugunun farkındasın.

Arkadaşlar yazmış.büyük ihtimalle yanınında birileri hamiledir.veya çevresinde herkes fit haldedir.

çocuklar politik olmayı büyüdükçe öğrenir.pat diye söylerler ...

1..asosyal olma kararın yalnış...kendini kapatma ki hareketli kal...diyetine yardımcı olarak günde en azından 30 dk kesintisiz yürüyüş şart.
2.diyetini gözden geçir.
Saglıklı günler...

Son düzenleme:
o üstüne gelmiş oldu biraz evet elbette kötü niyetle söylememiştir 5 yaşında çocuk ama sürekli olan bişey bu. mesela hiç tanımadığım bir taksici bile arkadaşlarımla taksiye bindiğimde sen şişmansın yaşın hiç 19 gibi değil diyebiliyor ya da 23 komşunun kızı kola içerken elindeki kolayı bırakıp ayy yok ben içmeyeyim sonra senin gibi olurum ne yaparım sonra diyebiliyor ben insanların bu patavatsızlıklarından bıktım yani hiç mi düşünmez insan konuşurken :(

düşünmezler çünkü bazı insanlarımız açık sözlü olmakla, boşboğaz olmak arasında ki farkı anlayamadı henüz. sen hiç takma, aynı zamanda kilolu olmak dünyanın sonu değil ki. gördüğün gibi akıl sağlığı çok daha önemli :9: sen onların dediklerini umursama ha bir de aramız da 10 yaş olduğu için sana bir abla tavsiyesi, kimseye rejimde olduğunu söyleme. sonra "nihayet, eh artık yap tabi rejim, ama bunları yemekle rejim olmaz tatlım ya" laflarını duyup daha da gerilme :60: önce bir doktora gidip kan tahlili yaptır, bak mesela ben de veremiyordum sonra insülin direncimin yüksek olduğunu öğrendim. şimdi ilaç kullanıyorum ve kilo vermeye başladım. yapabiliyorsan günde yarım saat tempolu yürü. inan çaya attığın şekeri 1 tane eksik atsan o bile farkettiriyor.. üzme canını 19 yaşındasın hemen verirsin ve hemen toparlanır vücudun :34:

seninki yine küçücük çocukmuş. bana kocaman mağaza çalışanı sormuştu. görgüsüz kadın. 70 kiloydum suan 60 kiloyum 5 kilo daha vereceğim inş,sizde verirsiniz en yakın zamanda. ama önce bir tiroidlerinize baktırın. ben hipotiroid hastasıymısım. ilaca başlayıp 10 kilo verdim dikkat ederek tabiki.

bu arada canım doğumdan sonra 6ayda 29 kilo vermiş biri olarak söyleyeyim
isvec diyeti son derece sağlıksız ve zararlı
kesinlikle tavsiye edilmeyen bir diyet o diyetle verilen kilolarda hemen geri döner

iyi bir diyetisyen ya da karatay diyetini şiddetle öneririm
diyet listemiz herseyden önce sağlıklı olmalıdır
ve yediğimiz yemekle az ya da cok doymalıyız
isvec diyetinde aç geziyorsun
saglıklı bir diyet ve günde en az yarım saat sıkı bir sporla inan verilmeyecek kilo yok

Bu arada sunu da soylemeden gecemeyecegım ...

Bır arkadasım var bayagı kılolu yanı suan 100 e yaklasmıs durumda dıyebılırım orta boylu ...

Avm lerde X-ray cıhazından gecmıyor bazen guvenlıge ''Hamıleyım'' dıyor cok guluyoruz bırlıkte :9:

Cıddı soyluyorum cok barısık kendısıyle ve ozguvenı cok yuksek ...

nickin limonluyesilcay .. benim tavsiyem: bol bol bu tarz caylar ic, sekersiz olsun. Ben kendime hergün bir termos (1 Litre) hazirlarim onu artik evde oldugumda yavas yavas icerim. Bu istahi kesiyor, abur cubur yemiyorsun. Ana yemeklerimi hic kesmeden 2 Ay icinde 8 Kilo verdim. Isvec diyeti filan hikaye, aclik cektiren diyet islemiyor malesef..

Back
X