ağzım açık kaldı
bu nasıl iş...resmen soygun
Ay şaka mı bu ya nasıl bir kuaför öyle.senin düşünceni almadan öyle bişey yapabilirmi..sen haklısın herhalükarda müşterisin..neden parayı konuşmadın 250 lira boya hiç duymadım ya..ne kuaförmüş o..para tuzağı resmen..saç rengini seçmek senin hakkın.bu hakkı senin elinden alamaz.şikayet et kuaförler odasına falan.belediyeye yada.sana söyliyim altta kalma.sana yapılan bu cok fena haksızlık.kaç yasındasın ve nerede oturuyorsun arkadasım sen
Sen bana bırak ne dmek yahu? Söyle bi fiyat renk bi bilelim demi. Dengesiz böyle böyle adam soyuyor işte. Git şikayet et kuaförlerle ilgili bir birlik var anında kapatırlar dükkanını.
ayrıca kuaförden yana sansızım falan demişsin.bence hangi kuaföre gitsen sen byle oldukça bu durumu yasarsın.kuaförlerde
birincisi :Ne istediğini açık ve net bir şekilde örnek vererek yada timsali olarak resimli olursa daha iyi olur anlatacaksın.bu boya olur saç kesimi olur farketmez.
İkincisiarayı oturmadan ben mutlaka konuşurum..gecen saç kestirecektim 3 yer dolaştım biri 45 tl dedi biri 25 tl .kestirmedim .10 tl ya buldum bi kuaför .oaray kestirdim.
Üçüncüsü:kuaföre özellikle saç boyama yada kesimi için gidersen mutlaka çalışan yeni,tecrübesiz elemanın değil seni oranın uzmanı kimse onun ilgilenmesini iste.biraz pimpirikliyim diyorsun ve tecrübeli elemanın ilgilenmesini istiyorsun.Ben asla tecrübesiz elemana kestirmem.boyatmam..
Bende tabi bunları zamanla öğrendim..bir zamanlar bende çektim.boyadan,yanıktan ne günlerdi.ama simdi kuaföre gidince titizlikle herseyi söylüyorum,pimpirikliyim diyorum.
ee şimdi saçın ne durumda?:26:
Üzülme saçların kökü sende yine uzar elbet ama insanların seni değersiz gibi görüp ezmelerine izin verme..Para da önemli değil aslında ..Önemli olan sensin kimse değerli değil senden unutma canım
canım ya arkadaş haklı uzar merak etme
benim alnım hafif açıktı
kk da makyaj silmek için biri bir tarif vermişti
bende onu kaşlarıma ve açık olan alnıma da sürdüm
saç çıktı saç olmayan yerden
tarifi vereyim istersen
şişenin yarısına gül suyu
yarısına da eşit olacak şekilde zeytinyağı
susam yağı
badem yağı
kullanmadan önce iyice çalkalarsın canım
hiç sıkma canını
bir de ben kuaför sorununa çözümü şu şekilde buldum
devamlı videolar seyrettim
boyamı kendim yapıyorum
kaşlarımı alabiliyorum
saçlarımı kesebiliyorum
2 çeşit de sir makinası aldım
her yerimi de onlarla alıyorum
A aaa şoklardayım !
Benim neden kuaförlerden yana şansim yoksaçlarımı belime kadar uzatmistim 1 yılda sonra arkadaşlarim aklıma geldikçe hepsinden nefret ediyorum beni kuaföre götürdüler uclarından alma muhabbeti varya benimde başıma geldi düz olmadi az daha keseyim az daha azckk alcam diye saclarim omuzlarıma bile degmeyecek kadar kısaldi günlerce agladim üstüne birde boyadi yakti saçimi arkadaslarimin cok güzel oldu değişiklik oldu bak yakıştı demeleri yüzünden kalkamadim ama sinirlendim 5 kurus para vermeden çiktim ordan 1 hatta 2 yil saclarim uzamadi küstü ne yaglar kullaniyorum şuan omuzlarıma anca geldi. Kesimde böyle bir sıkıntı yaşadım
Gecen hafta sacimi boyatayim beslensin daha cabuk uzasın diye kuaföre gittim aynen olayi aktatiyorum size saçımı boyatacaktim dedim tamam dedi oturdum hic ne renk istiyor0sun su fiyat falan konuşma yok ortada sacımi önce acmaya basladi napiyorsunuz görseydim ne renge boyanacagini dedim güzel birsey olcak bosver sen dedi kalakaldim òylece. Fiyati konusalim bari ne kadara boyuyorsunuz dedim tanidik aracılığı ile gittim birde 300 ama sana 250 olur dedi neeeeeeeeeeeeeee bu sacami sen boya yerine ne sürüyorsun kafama dedim ben veremem o kadar naptin dedim veresiye yok dedi sacima basladin madem yarisini sonra getirim üzerimde para yok o kadar dedim bana dediğini duysaniz şok olursunuz O ZAMAN KİMLİĞİNİ BIRAK PARAYI GETIRMEDİĞİN GÜN BU DÜKKANIN CAMINI KIRAR KİMLİĞİNİ İCERI ATAR POLİSİ ARARIM dedi sen kimi tehdit ediyosun be gerizekalı birak sacimi dedim nasıl çıktığımı bilemedim ordan
Çok şansizim kuaför konusunda ya.....
Merhabalar;
Geçmiş olsun öncelikle.
Ben de Ankaradayım hangi semtte gittiniz kuaföre ?
Bu arada ne dilerseniz sorabilirsiniz hatta ben bile boyayabilirim saçınızı para falan da istemem :) Burdaki arkadaşlara boya konusunda çok yardım ettim ne dilerseniz sorabilirsiniz, her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?