Saç Rengi ve Saç Boyama kuaförlerden çektiklerim...

Tesekkur edeim aklimdasin artik :) sinca oldu bu olay sen neresindesin

Daha önce yazdınız mı bilmiyorum ama bu konu yeni açılmış, genellikle kendi konumdan yardım ediyorum çok soru geliyor fırsat buldukça diğer konulara da yazmaya çalışıyorum :)

Daha önce yazdınız mı bilmiyorum ama bu konu yeni açılmış, genellikle kendi konumdan yardım ediyorum çok soru geliyor fırsat buldukça diğer konulara da yazmaya çalışıyorum :)

bir kez denk gelmiştim senin konularını biliyorum ordan yazmaya Çalışırım Sorum oldukça Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlardan yıllardan beri gezmediğim gitmediğim kuaför kalmadı.yaparız sen bana bırak diyenler,ben hallederim diyenler,dışarıdan çok klas görünüp içine girdiğinizde hijyen adına hiçbişey göremediğim sonunda da cüzdanımı boşalttığım ve mutsuz olduğum bu yüzden randevularımı iptal ettiğim günler oldu.neymiş bu kuaförler artık aramayı kesmiştim artık kuaföre gitmemeye sadece yurtdışına çıktığımda yaptırmaya karar verdim.sonra sevdiğim bi arkadaşımla buluştum saçlarını çok beğendim ve o soruyu sordum.NEREDE YAPTIRDIN SAÇINI?o da benim mağdur olduğumu bildiğinden bak buraya kesinlikle git dedi yeni şubeleri çok güzel dizayn edilmiş kendini evinde gibi hissediyorsun ve seni çok iyi anlarlar dedi.bahçecik tarabya daha önce gitmemiştim zaten yeni açılmış.korkarak gittim.dışarıdan baktığımda çok güzel bi bahçe yapmışlar,çiçekçi gibi sankiiçerinin dekorasyanu çok rahatlatıcı zen havası var,çok profeyonel bi yaklaşımla beni 15 dk dinlediler.ne istediğimi anladılar.ilk önce kesim yaptırdım gerçekten ilk defa istediğim şey oldu.sonra bi risk daha alıp boya yaptırdım çok enterasan bi 15 dk daha dinlediler ilk defa beni dinleyen anlamaya çalışan birini gördüm.ve boyamda muhteşem oldu.acaba röfle yapıp saçımı açtırsam mı diye düşündüm fakat bana şuan saçımın röfle için uygun olmadığını 4-5 ay röfle yapılamaması gerektiğini anlattılar gerçekten bi kez daha şok oldum röfle yapmak istemeyen bi kuaför tanıdım.bahçecik tarabya ekibine ve metin beye çok teşekkür ederim.

Arkadaşım, saç çıkarması ıçin verdiğin tarif beni heyecanlandırdı. Eşim için kullanmak istiyorum özellikle.biraz daha ayrıntılı anlatır mısın yapımını ve kullanımını?? :))

öncelikle selamlar çok yer gezdim ama ataken civarın da hem ekip hem kalite hemde güleryüz acısından kuafor selahattin & gül tek geçerim özellikle selahattin beyin öenrileri ve kesimleri çok basarılı kızlar kesinlikle tavsiye ederim her konuda güvenebilirsiniz ama randevu almak zorundasınız cok yogun 0532 606 88 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…