Kuaförlerin gelinleri yolması

Ve erkekler yatırım yaptığı emek verdiği kadından da kolay kolay vazgeçemiyor.

Evin ne zaman hallolacağı belli değil. Bir ev için aylarca ayrı kalmak istemiyoruz. 30 lu yaşlar için bunun ufak bir detay olduğunu düşünüyorum

Saçlarım Köprücük kemiği hizasında. Teşekkür ederim zaten düz bir duvak alacağım zorlamaz diye düşünüyorum
Sacinizi acik mi birakacaksiniz? Yoksa topuz mu? Buna karar verdiyseniz gelinlikcinize sac modelini gosterin, duvaga modele uygun toka dikiyorlar.

Mutluluklar dilerim.

Sırbistan da güzel bir seçenek vizesiz

Ayy ben bayılırım kış tatiline.

Buz pateni, sıcak şarap, corn dog, atlı karınca, kayak, ellerim üşümüş burnum kırmızı

Kesinlikle eline cebine soksun beyefendi
Hem saç makyaj yaptırın
Hemde öyle kalkıp Antalya tatili değil yurtdısı balayı talep edin. Bedavaya giderseniz kıymetiniz olmaz.
İnsan para harcadığı yatırım. Yaptığı yere titizlenir

Buz pateni, sıcak şarap, corn dog, atlı karınca, kayak, ellerim üşümüş burnum kırmızı
novi sad zaten sirbistan
ozellikle sehir belirttim çünkü belgradin noel zamani bir esprisi yok ama novi sadda harika bir noel pazari var

*ama vizesiz ulkelerde favorim tiflis noel pazari
tam şenlik havasinda ve koskocaman

E yatak odasını siz almışsınız. Onu alabilirdi.
Bu arada anneniz haklı bence. Zaten hiç masraf yapmamış karşı taraf. Hiç değilse kuaförü karşılar o da.

novi sad zaten sirbistan
ozellikle sehir belirttim çünkü belgradin noel zamani bir esprisi yok ama novi sadda harika bir noel pazari var

*ama vizesiz ulkelerde favorim tiflis noel pazari
tam şenlik havasinda ve koskocaman
Ah evet, novi sad diyince balkanlarda birkaç bölgenin de ismiydi, Yeni şehir anlamına geliyor sanırım, Sırbistan’ın şehrinden bahsettiğini kaçırmışım.

Biz de balkanlar düşünüyoruz ama soğuğa hiç alışkın değilim. Bir keresinde tatilde İstanbula gitmiştik kar yağmıştı soğuktan ağlamıştım doğuda ben kendimi düşünemiyorum.

Zaten kuaföre gideceğim de gelin olduğumu belirtmesem mi diye sormuştum.Yurtdışına gideceğiz zaten nişanlım öyle istedi. Bu arada yurtdışı tatili bile Antalyadan daha hesaplı zaten.

Mahalle kuaförlerinin makyaj yapabildikleri falan yok. Ben onlardan iyi yapıyorumdur. Profesyonel make up artisti olmayacaksa hiç olmasın daha iyi ki onlara zaten güç yetmez.
Kendiniz yapın bence gayet güzel olur. Duvağı da kız arkadaş, kuzen kimse yok mu takıp sabitler.

Annenle aynı fikirde olduğumu söyledim. Nişanlın neden ödemiyor diye sormadım. Meseleye sadece para olarak da bakma. Sunulan konfor ile alakalı.

Burada bir sürü böyle konu var, ki reelde de böyle. Verdikçe istenen, vermekten vaz geçince suçlanan, yapmasaydın ben mi yap dedim diye pişman edilen bir sürü insan var. Bunlar insan doğasında olan şeyler.

Sen anneni dinle. Sadece evlilikte değil her tür ilişkide, her şeyi tek taraflı yüklenmek bir süre sonra yıpratıyor. Ha diyorsan ki her şeyi ortak yapıyoruz. O zaman annen boş konuşuyor ne diyeyim.

Mahalle kuaförüne gitmem zaten de caddede yine makul fiyatlı iyi bir yere giderim benim derdim adı gelin olunca aynı saçın parasının 4 5 kat artmasında

Bu dedikoduyu acilen anlatmalısın bu hafta kaossuz kaldı bünyem hejdjdj :) nasıl geri alsın diye para verdi

Ben bu konuda anneye hak verdim nedense. Hediye almakla ev düzmek arasında uçurum var konu sahibi. Bir sehpa için sinirinizi bozan adam, evi baştan aşağı düzerken kriz geçirtirdi. Mesela yatak odasını niye siz aldınız? Bunu beğendim diyip geçmeniz gerekirdi. Burada olay kendine masraf yaptırmak değil, sorumluluk almasını sağlamak sizinle, beraber geçireceğiniz hayatla ilgili sorumluluk. Bana kalsa yatak odası olayında sizin ağzınızı açmanıza bile gerek yoktu eş adayı direkt ödemeliydi bu zamana kadar hiç elimi taşın altına koymadım diyip. Bu bir red flag.

Ayrıca şunu anlamıyorum belki siz netleştirirsiniz… İnsan niye bu kadar özel bir gününde saçının başının makyajının da özenli olmasını istemez? Neden mahalle kuaförü? Bir saatlik nikah da olsa beş saatlik düğün de olsa. Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz bir günlük de olsa kendinize para harcamaya kıyamıyorsunuz?

Mahalle kuaförü için 10 bin çok bencede o konuda haklısınız. Birkaç kuaförden fiyat alın isterseniz belki aşağı yukarı aynı fiyatlara çok daha iyi bir yer bulursunuz.

Mahalle kuaförüne gitmem zaten de caddede yine makul fiyatlı iyi bir yere giderim benim derdim adı gelin olunca aynı saçın parasının 4 5 kat artmasında
O konuda katılıyorum. Hadi gelinden fazla alınmasını da anlarım daha fazla özeniyorlardır falan filan ama birkaç bin fazla olur ama 4 5 kat nedir el insaf.
Müşteri kaybettikçe ve insanlar gelin olduklarını gizledikçe akılları başlarına gelir umarım diyeceğim ama maalesef fiyatları daha da arttırıyorlar sanki.

Yatak odası olayında senin evine ne alınmalı ne alacağız diye sordu bende bir eksik yok sadece mutfağı yenilerim bir de yatak odasını alırım senlik bir şey yok deidm. Koltuk altı değiştirelim diye sordu bende yeni eve alırız dedim. Açıkçası ben müsaade etmedim yatak odası almaya da zaten direkt ben alacağım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…