Kuaförlerin gelinleri yolması

Anam ne 22 yıl dirsek çürütüp doktor mühendis öğretmen oluyorsunuz
Açın bir kuaför güzellik merkezi daha fazla kazanın
Hademenin öğretmenden fazla kazandığı bir memleket düşünün
Konu sahibi benim kanımca evde yaptığın maşa ve kendine yakışan güzel bir makyaj çoğu kuaförün yaptığı sözde profesyonel makyajdan daha iyi
Gelin tanıyorum kuaförden sonra eve gelip tüm makyajını silip tekrar yaptı
Eğer gerçekten iyi malzeme kullanmayıp işin ehline yaptırmayacaksanız evinizde yapın daha iyi
10 bin 20 bin artık ya hep ya hiç

Sehpa Almayalım demedi kendince öneri sundu güya. Ben alırız deyince tamam alırız dedi ama fikri bile aptalca yani bir sehpanın nesini evinden getirmek istedi. benim eşyalarımı kullanacağız diye iyice öğrenci evi kafasına bürüdü kendini. Çünkü televizyonunu yeni almıştı ben evimde televizyon izlemiyorum ve televizyonum yok. Yeni aldım getireyim mi diye sordu ben de olur zaten kullandığım bir şey değil dedim. Sanırım kaprisli olmak gerekiyor ya her şeye tamam tamam deyince bu erkekler genele vurmak istiyor. Koltuklar için de evime ne alınacağını sordu ben de hiçbir şeyin lazım olmadığını söyledim bir tek yatak alacağımı onu da benim alacağımı söyledim. Gardrop da aynı şekilde yeni evde alınacak. koltuklar evime uygun olmaz daha sonra alırız demiştim. Benim evime gelmesi de benim kararımdı. Çünkü onun evine gitsem mobilyalar sabit kalırdı diye düşünüyorum ben eve taşınalı 1 yıl bile olmadı her şeyim 0

Sanirim aile size ev vermis ama henuz o eve gecemiyorsunuz, siz evlenmeden esya almayalim evime uymaz diye dert ediyorsunuz (ara ara boyle detaylar okudum)

Siz o, size verilen evi gidip gorun olculerini alin tez vakitte ve nisanlinizi esya alisverisine götürün ve esyalari aldirin.

Esyalar mobilyacida, beyaz esyacida dursun, cok uygun rakamlara ellerinde bekletiyorlar zaten.

Baslikta biri yazmis, prenses gibi davranmazsaniz prenses muamelesi gormezsiniz diye cok hakli buldum. Hatta bence gidin en pahali kuaforde sac makyaj yaptirin, gelin oldugunuzu belirtmeseniz dahi yaptirin bunu.

Evet ev verildi ama biz o evde oturmayacağız o satılacak başka ev alınacak. Henüz ortada ev olmadığı için koltuk almadık. Benim evim de dayalı döşeli diye ihtiyaç duymadık. Nişanlım sordu ne alacağız ne yapacağız diye ben de ihityacımız olmadığını şu anlık idare edeceğimizi söyledik. Ben sebep oldum biraz da.

Sırf düğünde mecbur paraya kıyılıyor diye insanların zaafindan faydalanıyorlar. Genelde damat tarafı ödüyor ya. Damat tıraşı da öyle, dümdüz normal erkek tıraşı işte ama parası kaç katı kimbilir.

Duvak takmanın zor olduğunu düşünmüyorum bu arada, YouTube'da falan vardır. Nasıl bir saç düşünüyorsunuz? Doğal dalgalı ya da düz topuz falansa evde cok rahat yapılır bence

Bu adam işini sevmeyen, ayrılmak isteyen ama ne yapacağını tam bilmeyen, arkadaşının evden yaptığı işe özenen adam mı?

Ben evlenirken 2-3 kuaförde ve Bağdat caddesinde iyi bir güzellik salonunda makyaj denettim, ona göre beğenirsem eve çağıracaktım. Makyajlar o kadar korkunç oldu ki en son gözümü koyun gözü gibi boyamışlardı. Malzemelerimi alıp makyajımı evde yaptım, saçıma da balerin topuzu yaptırdım. Duvağımı da arkadaşım takmıştı ama gerçekten çok güzel olmuştu.

Satın alınan ev kimin adına olacak? Şundan soruyorum, ev zaten benim diye geçim anlamında yillarca sana dayanmasın, Allah korusun tabii ama en kötü senaryoda ayrılık olursa ev de gider, sen adama baktığınla kalırsın.. Evlilik arifesinde saç makyaj konusunda bunları yazmak hoş değil ama konu oralara geldiği için söylemek istedim..

Boşanınca boşandıktan sonra edinilen mal olduğu için yarı yarıya paylaşılıyor ki

ben gratiste yaptirdim sac makyaj binyuz falan ödedim
o bile cok ama neyse

*merak edenler icin guzel oldum, tavsiye ederim
Mac'te de böyle bir şey vardı ya, hatta o tutarda ürün de hediye ediyorlardı. Hem makyaj hem ürün iyi bence. Fiyatını bilmiyorum ama 10 bin de değildir herhalde ya.

Mac'te de böyle bir şey vardı ya, hatta o tutarda ürün de hediye ediyorlardı. Hem makyaj hem ürün iyi bence. Fiyatını bilmiyorum ama 10 bin de değildir herhalde ya.
10 binden de fazlaydi göz ayri yüz ayri fiyat istemişlerdi ozel gun makyajinda (ama benim muhitim nisantasi, belki baska yerlerde daha uygundur)
o kadar makyaj alisverisi yapan biri olmadığım icin bana kârli gelmedi

10 binden de fazlaydi göz ayri yüz ayri fiyat istemişlerdi ozel gun makyajinda (ama benim muhitim nisantasi, belki baska yerlerde daha uygundur)
o kadar makyaj alisverisi yapan biri olmadığım icin bana kârli gelmedi
Aaa olabilir fiyat algım kayboldu benim. Ama iyi görüneceksem 10 bini de verirdim ben olsam Mac'e Kuaförüm deyip gerçekten çok berbat makyajlar yapanlar var hem de böyle fiyatlar çekiyorlar. Gratis ya da Mac gibi yerlerde en azından bir standardı vardır. Angry Bird gibi kaşlarla çıkmazsın en azından, çıkmazsın di mi?

Bu işlerde becerikli bir arkadaşın, tanıdığın varsa o yapsın. Hatta gönlü hoş olsun diye ya yemek ısmarla, ya güzel bir hediye al.

Böyle biri yoksa saçını, makyajını sen yap.

Bu arada bence kuaförlerin çoğu gelin makyajını fazla abartılı yapıyor. Gelin yüz nakli olmuş gibi görünüyor. Birkaç saatlik yüz nakline o para çok.

Höh yani fiyat farkına bak. Yaptıkları makyaj da makyaj olsa , 12 yaşında kızların yapacağı tarzda bir şey.

Saç makyajı kendim yapmam o gün stresli oluyor yapamam falan riske atmam. Nişanda da gitmedim zaten kuzenim yapmıştı bu kez gitmeyi düşünüyorum sadece duvağı evde taktırmaya karar verdim

İnsan yüz kez evlenmiyor size katılıyorum bazı şeylerde para verilmeli bir gelin makyajıyla normal yapılan saç makyaj aynı olmuyor bir zahmet para verin yayani
Yok valla aynı oluyor.
İstemede bir kuaföre gidip sadece makyaj yaptırdım, tesettürü evde biz yapacaktık o yüzden istemem olduğunu söylemedik o zamanın parasıyla 400tl verdim.
Nişanda tesettürü mecbur orada yaptırcağımız için nişanı söyledik. Aynı malzemelerle aynı makyajı yaptı ve 750tl aldı

Ama burada bu konudan sonra çok pişman olanlar var, haberin olsun.

Mesela şu an ben kendi evimdeyim, her şeyim var. Ama düğün yapmayacaksak bile toplu yemek ücretini , ufak tefek ihtiyaçları damat tarafının yapmasını beklerim. Çünkü ben karşı tarafı sıfırdan ev kurma derdinden kurtarmış oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…