Kuaförüm vajinan yaşına göre küçük dedi

Luteb1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
129
133
33
32
Evet bayanlar tam olarak konu bu. Normalde ağdamı kendim yaparım fakat bu sefer üşenip kuaföre gittim kuaförleri bilirsiniz müşteriyle sohbet muhabbet etmeyi severler ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın falan diye konuşurken birden vajinan yaşına göre küçük dedi (26 yaşındayım bu arada) ben dondum kaldım öyle bişey de diyemedim. Normalde de minyon biriyim zaten gerek sima gerek fizik olarak herkes yaşımı duyunca şaşırıyor. Mesela saat ya da bilekten bağlamalı ayakkabı giyerken hep ekstre delik açıyorum en sona taksam da büyük geliyor. Aslında bundan rahatsızlık duymadım bugüne kadar hatta hoşuma bile gidiyordu yaşımı göstermemek. Ama bu mesele kafama çok takıldı yarın birgün evlendiğim zaman ilk ilişkide canım yanıcak bunu zaten kabullendim ama hep mi canım yanıcak? Doktora gitsem diye düşündüm ne diycem hele sekreteri erkek olursa çok utanırım derdimi anlatamadan çıkarım bu dert midir onu da bilmiyorum lütfen bi akıl verin uzun olduysa kusura bakmayın lütfen 🙏

Evet bayanlar tam olarak konu bu. Normalde ağdamı kendim yaparım fakat bu sefer üşenip kuaföre gittim kuaförleri bilirsiniz müşteriyle sohbet muhabbet etmeyi severler ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın falan diye konuşurken birden vajinan yaşına göre küçük dedi (26 yaşındayım bu arada) ben dondum kaldım öyle bişey de diyemedim. Normalde de minyon biriyim zaten gerek sima gerek fizik olarak herkes yaşımı duyunca şaşırıyor. Mesela saat ya da bilekten bağlamalı ayakkabı giyerken hep ekstre delik açıyorum en sona taksam da büyük geliyor. Aslında bundan rahatsızlık duymadım bugüne kadar hatta hoşuma bile gidiyordu yaşımı göstermemek. Ama bu mesele kafama çok takıldı yarın birgün evlendiğim zaman ilk ilişkide canım yanıcak bunu zaten kabullendim ama hep mi canım yanıcak? Doktora gitsem diye düşündüm ne diycem hele sekreteri erkek olursa çok utanırım derdimi anlatamadan çıkarım bu dert midir onu da bilmiyorum lütfen bi akıl verin uzun olduysa kusura bakmayın lütfen
Kız güldürdün beni sen o kuaföre diploman nerede canım göremiyorum deseydin....

Ne saçma bir yorum ve muhabbete girmiş hatta saçmalamış bende 33 bitti yaşım herkes 25 gösteriyorsun diyor ayaklarim minik minyonum ama bir doktorda şeyin küçük demedi

Takıldığını değmez ayrıca en fazla çatı kemiğin dar olabilir onda da normal doğum yapamazsın o kadar evlenince ağrı filan olmaz...

Evet bayanlar tam olarak konu bu. Normalde ağdamı kendim yaparım fakat bu sefer üşenip kuaföre gittim kuaförleri bilirsiniz müşteriyle sohbet muhabbet etmeyi severler ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın falan diye konuşurken birden vajinan yaşına göre küçük dedi (26 yaşındayım bu arada) ben dondum kaldım öyle bişey de diyemedim. Normalde de minyon biriyim zaten gerek sima gerek fizik olarak herkes yaşımı duyunca şaşırıyor. Mesela saat ya da bilekten bağlamalı ayakkabı giyerken hep ekstre delik açıyorum en sona taksam da büyük geliyor. Aslında bundan rahatsızlık duymadım bugüne kadar hatta hoşuma bile gidiyordu yaşımı göstermemek. Ama bu mesele kafama çok takıldı yarın birgün evlendiğim zaman ilk ilişkide canım yanıcak bunu zaten kabullendim ama hep mi canım yanıcak? Doktora gitsem diye düşündüm ne diycem hele sekreteri erkek olursa çok utanırım derdimi anlatamadan çıkarım bu dert midir onu da bilmiyorum lütfen bi akıl verin uzun olduysa kusura bakmayın lütfen
🤭🤭🤭🤭 çok komik gerçekten.
1 bu sadece kuaför jinekolog değil saçma bir cümle kurmuş
2 evlendiginizde genital boldenizin dışının çok küçük olması içeri esnemeyecek anlamına gelmez. Erkekler pek dışıyla ilgilenmezler. Canım yanacak tabunuzu yıkın.
3 evet dr girmelisiniz ancak her kadın bence ilk adetten itibaren en az yılda bir defa genel bir kontrolden geçmeli.
4 hiç utanılacak bişey değil Dr için zaten sizin genital bölgeniz bir et parçası .orası sadece sizin için özel.

Kız güldürdün beni sen o kuaföre diploman nerede canım göremiyorum deseydin....

Ne saçma bir yorum ve muhabbete girmiş hatta saçmalamış bende 33 bitti yaşım herkes 25 gösteriyorsun diyor ayaklarim minik minyonum ama bir doktorda şeyin küçük demedi

Takıldığını değmez ayrıca en fazla çatı kemiğin dar olabilir onda da normal doğum yapamazsın o kadar evlenince ağrı filan olmaz...

ben kuaföre takilmadim ama 26 yasinda bir kadinin böyle bir sacmaliga takilmasina takildim.

kuaför hanim, yas/vajina boyutu matrixi gelistirmis galiba :)

O işler dışardan bakmayla belli olmuyor. Kuaförün iş güzarlığı 😂

Kuaförünüz baya bir cahilmiş ,175 boyun bir kadının 35 numara ayakkabı giymesi ne denli imkansız sa ,miyon yapıdaki bir kadının da yapısına göre vajinası vardır ,kalkıp bir de dert etmişsiniz kendinize bunu

Çok güldüm yorumunuza yaa :KK70:

hahahah- ama gercekden sasiriyorum bazi konulara- yahu 26 yasinda bir kadin böyle bir sacmaliga nasil takilirda burda konu acar?
vajinanin tombullugu ile cinselik ne alaka?
vajina yasa göre nasil kücük olur? yani 26 yasinda bir kadinda "bebek" vajinasimi var?
kafamda deli sorular-
bilemedim- yaklasik 20 yildir Saunaya giderim ve ulusarasi hemen hemen her ülkeden vajina görmüsümdür- daha yasina göre kücük vajina görmedim :)
siyahi vajina,
sarkik vajina,
dudaksiz vajina bile gördüm ama yasa köre kücük vajina görmedim.

erkekler birbirlerine bamya patlıcan falan der ama kadınların vajinan küçük - eltiminki karpuz kadar - görümceminki şeftali kadar dediğini de hiç duymadım.Yahu 26 yaşına geldiniz de ne bu böyle gidin biraz kitap okuyun yazı okuyun.Minyon olanın canı acır 150 kilo olursan çük rahat girer diye bir kural yok

erkekler birbirlerine bamya patlıcan falan der ama kadınların vajinan küçük - eltiminki karpuz kadar - görümceminki şeftali kadar dediğini de hiç duymadım.Yahu 26 yaşına geldiniz de ne bu böyle gidin biraz kitap okuyun yazı okuyun.Minyon olanın canı acır 150 kilo olursan çük rahat girer diye bir kural yok

birde kaptirmis kendini, yok zaten genc gösteriyorum, bileklerim ince, yok zaten aciyacagini kazdim beynime vs. - kurdugu analogi beni benden aldi.
bu minik vajinali kizimiza umarim bamyali cikar- bari iki minik mutlu mesut yasasinlar :)

Bende kuaförüm bin tane vajina görmüşümdür hiç biriyle vajinasi hakkında konusmadim😁Ayrıca kişiden kişiye ırktan ırka genlerden dahi değişir şekli büyük küçük oluşu daha neler yaa siz konusacak bir şey bulamadınız herhalde 😮😃

Vajinismus geliyorum diyor...

Gerçi ülkemizdeki erkeklerin penis boyu ortalaması 25 cm olduğu için minyon kadınların endişe etmesi normal...

26 yaşındasınız, azıcık okuyun, öğrenin, doktora gidin, kendinizi geliştirin. Cahillik kader değil tercihtir bu devirde.

Kuaförün söylediği şeyin "yaşına göre ayakların küçük" demekten bir farkı yok. Sanki karşısındaki çocukmuş da gelişme sorunu varmış gibi konuşmuş sayın profesör...

Back
X