Ben olsam gitmezdim oraya.
ayy şöyle kuaförlere bi uyuz oluyorumki anlatamam
bende geçen bu tip bişey yaşadım bayramda aradım kuaförü açıkmış gittim fön çektirdim benden iki katı fiyat aldı sonraki gitmemde sordum neden ogün öyle aldınız diye. cevap şu "o gün bayramdı" bende bana özelmi çalışıyosunuz bayram da ne alaka dedim bi dahada gitmedim.
bence baska bi kuaför bak o kuaför bana pek kafa dengi gelmedi
ayy şöyle kuaförlere bi uyuz oluyorumki anlatamam
bende geçen bu tip bişey yaşadım bayramda aradım kuaförü açıkmış gittim fön çektirdim benden iki katı fiyat aldı sonraki gitmemde sordum neden ogün öyle aldınız diye. cevap şu "o gün bayramdı" bende bana özelmi çalışıyosunuz bayram da ne alaka dedim bi dahada gitmedim.
bence baska bi kuaför bak o kuaför bana pek kafa dengi gelmedi
yarın git kuaföre ,sacını yaparken sohbet etmeye baslarsınız zaten ..arada lafını söyle . de ki : dün sizi aramım sebebi yoğun oldugunuzu düsündüm ,kendimi hatırlatmak adına fiyatı söyledim. baskasılya karsıtırmayın diye. ama gördüm ki sizin buna ihtiyacınız yokmuş . ne olursa olsun müsteriyle daha nazik konuşulmasına inanırım dersin gülümseyerek , olur biter. dert etme ,sacını begenmezsen senin en dogal hakkın ,söyle yani .
hayır ilk kez gitmedim o gittiğim kuaförde kendi kuaförüm değildi o kuaförden sonrada hangi kuaföre söylesem güldü bu uygulamaya çok saçma dedi. sizin gittikleriniz özel demekkidemek siz ilk defa bayramda kuaföre gittiniz , çünkü türkiyenin her yerinde her kuaför bayram gününde çift katı para alır .size özel değil ...
Saçmalığa bak bayram diye iki katı fiyatBen fiyatı tekrar belirttim çünkü bakarsın yarın giderim 200 der belli mi olur yani ona göre paramı ayarlıcam sonuçta
Babasinin hayrina yapiyo sanki allah allah, gitme bence sakin 150 tl ne yazik -.-
Ukala tavırları hic sevmem .kuaför lerin bu hareketlerine gelemem hic.bence gitme.ondan başka kuaför mu yok.benim kuaforum el üstünde tutuyor musterilerini.n demek ya .
hayır ilk kez gitmedim o gittiğim kuaförde kendi kuaförüm değildi o kuaförden sonrada hangi kuaföre söylesem güldü bu uygulamaya çok saçma dedi. sizin gittikleriniz özel demekki
aynen iyi yapmışsın yarın arkadaşın dediği gibi tatlı bi dille uyarabilirsin
ben tek bir şehirde yasamadım , bi sürü sehirde yaşadım .ve her yer böyledi çift katı. kk kadınlarına soralım bakalım bi ????
Bende bir çok yerde bayramlarda kuaföre gittim ama fiyat artışı uygulamasını ilk defa duydum. Yani Türkiye'nin her yerinde böyle bir uygulama yok bazı yerlerde var demek ki.
fiyat artısını bende ılk duydum
yalnız bu kız sacına ne yaptıracakmıs 150 tl ben anlamadım
zaten sacı koyu renk gıbı resımde oyle gorunuyor
sacını acıcıuyla actırmasını onermıyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?