bende seye ıfrıt oluyorum ya sen kuaforsun kafamda 2 saat rofle paketı atıyorsun asık suratla ıkı muahbbet et ne sen yorgunlugunu anla ne ben asagıda uykudan mayusayım sonucta kuaforler rahatlamamız ıcın var
benım gıttıgım kuafordede sacımı boyayan hatunda erkekte her defasında laf atmasan konusmazlar boyle bısıler
Kuaförler ve doktorların genel olarak böyle bir ortak psikolojileri olduğunu söyleyebilirim.
"Sen kimsin de bana işimi öğretmeye kalkıyorsun. Elimdesin işte; istersem seni kuşa çeviririm. "
Alacaksın makası kim kimi kuşa çeviriyormuş göstereceksin.
Hayır zaten iki senede bir giderim; her seferinde de bunlardan denk geliyor.
ben tek bir şehirde yasamadım , bi sürü sehirde yaşadım .ve her yer böyledi çift katı. kk kadınlarına soralım bakalım bi ????
yarın git kuaföre ,sacını yaparken sohbet etmeye baslarsınız zaten ..arada lafını söyle . de ki : dün sizi aramım sebebi yoğun oldugunuzu düsündüm ,kendimi hatırlatmak adına fiyatı söyledim. baskasılya karsıtırmayın diye. ama gördüm ki sizin buna ihtiyacınız yokmuş . ne olursa olsun müsteriyle daha nazik konuşulmasına inanırım dersin gülümseyerek , olur biter. dert etme ,sacını begenmezsen senin en dogal hakkın ,söyle yani .
ben tek bir şehirde yasamadım , bi sürü sehirde yaşadım .ve her yer böyledi çift katı. kk kadınlarına soralım bakalım bi ????
banada hep konusmak ıstemeyenlerı denk gelıyor yahubence müşteri konuşmak isterse konuşmalılar.
mesela bazen gittiğimde ben konuşmak istemiyorum. saçımı hemen yapsın gidiyim modunda oluyorum kimseyle konuşasım olmuyor.
kuaför konuşunca sinir oluyorum. bazıları da çok konuşuyor çünkü.
müşteriye göre davranmalılar. konuşmak isteyenle konuşsunlar istemeyenle konuşmasınlar.
konu sahibi yerinde olsam o kuaföre gitmezdim. başka iyi kuaför mü yok.
telefonda böyle davranan yüzüne nasıl davranır bilemedim.
anladım kuzenım yaptırmıstı karamel kahve gıbı bısey boyattı sonrada araya uclarına ısıltı attırmıstı ancak saclarının cok yıprandıgından bahsettı bende rofle yaptırıyorum ama bende oyle cıtırık bı goruntu olusmuyorArkadaşlar yormlarınız için hepinize teşekkür ederim :) Saçlarıma ne yaptıracağımı soranlar olmuş kumral tonları düşünüyorum siyahtan çok sıkıldım boya siliciyle saçtaki boyayı akıtıp yapıcam demişti
bi konuda kendimden eminsem tabi ki sonuna kadar düsüncemlerimi savunurum .banada sizin verdiginiz cvplar çok garip geldi .ben mi seçip buluyorum bayram günü ekstra para alanları ,hayret..
banada hep konusmak ıstemeyenlerı denk gelıyor yahuıslem bıtene kadar 3-4 konu konusuyorsak 2-3 cumlelı bu kadar uyuzlar
anladım kuzenım yaptırmıstı karamel kahve gıbı bısey boyattı sonrada araya uclarına ısıltı attırmıstı ancak saclarının cok yıprandıgından bahsettı bende rofle yaptırıyorum ama bende oyle cıtırık bı goruntu olusmuyor
sıyahtan cok sıkılmadıysan ucları actırıp ısıltı attırsan ?
bırde boyanı evdemı yapmıstın neva color zor akıyor cok sene once yanlıslıkta sacım mavı sıyah boyanmıstıda :26:
Ben olsam ben de öyle söylerdim.
Gerçekten teyit ettirmeye çalışmışsınız.
Anlıyorum temkinli olmak istiyorsunuz ama kendinizi karşınızdakinin yerine koyarsanız belki farklı düşünürsünüz..
Kuaför öyle bişeyde demişti istersen bu saçın üstüne ışıltı atarız hafif diye.. Daha önce kendim koleston siyahla boyamıştım ne yazk ki kolestonda çok kalıcı bi boyadır
neva color cok ıyı degıl fakat cok zor akıyor omo matıkte dıplere gelmeden cıtılemıstı annem aylarca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?