kuantum cekim yasası ve irade

Bence bu yaşadığın elinde garanti gördüğün bir şeyi kaybetmenin verdiği duygu. Bir kaç zaman sonra bunu göreceksin. Geçmişe takılmadan önüne bak, böyle saçma sapan şeyler düşünerek belki karşına çıkacak harika bir adamı kaçırıyorsundur kimbilir 😊
tabiki haklı olabilirsin ama düsünmeden nasıl duracağım bilmiyorum

tabiki haklı da olabilirsin.. düşünmeden nasıl edeyim bilmiyorum
Haklıyım ablacım senden büyüğüm hepimiz geçtik bu yollardan 😊 kafanı hiç bulandırma. Mesela benim felsefem hep ileri bakmak; geçmişe takılı kalınca, keşkelerle yaşayınca hayat insana zindan oluyor. İleri bakınca ve pozitif bir yaklaşımın olunca güzellikler seni buluyor. Ama vah vah tüh tüh bi daha kimseyi sevemem yok bir daha beni seven olmaz vay ben bu kraliyet ailesi mensubunu nasıl kaçırdım dersen karşına da kimse çıkmaz çünkü istemsiz itersin gelecek kişiyi de.

Haklıyım ablacım senden büyüğüm hepimiz geçtik bu yollardan 😊 kafanı hiç bulandırma. Mesela benim felsefem hep ileri bakmak; geçmişe takılı kalınca, keşkelerle yaşayınca hayat insana zindan oluyor. İleri bakınca ve pozitif bir yaklaşımın olunca güzellikler seni buluyor. Ama vah vah tüh tüh bi daha kimseyi sevemem yok bir daha beni seven olmaz vay ben bu kraliyet ailesi mensubunu nasıl kaçırdım dersen karşına da kimse çıkmaz çünkü istemsiz itersin gelecek kişiyi de.
bu hissetiğim duygudan nefret ediyorum beni öyle kötü etkiliyor ki.. gönül rahatlığıyla düşünemiyorum bile herifi geri döner diye ahahahhahsha

tabiki haklı olabilirsin ama düsünmeden nasıl duracağım bilmiyorum
O yataktan çıkarak başlayabilirsin
Salya sümük için güzel sıcak bir duş
Farkli uğraş alanları
Pozitif düşünce ve enerjiyi.
Negatiflik saçan insanlardan ve olaylardan uzak durmak.

Yüzüne kapanan kapılara böyle uzun uzun bakarsan , önündeki açık kapıları göremezsin guzel bacım

ya cidden adamın meraklısı falan da değildim yoğun calısıyordu cokta vakit ayıramıyorduk birbirimize.. bi duydum baskası olduğunu yıktı gecti beni adam
Eee köşede dursa bile ordan egon besleniyordu. O gidince o kısım boşluk kaldı sende de bir uyarıcı devreye girdi “aha köşedeki başkasını buldu şimdi napcass?” bunlar ondan. Şunu düşün bu sümüklü için kendime bunu yapmaya değer mi canım kendim? 😊

O yataktan çıkarak başlayabilirsin
Salya sümük için güzel sıcak bir duş
Farkli uğraş alanları
Pozitif düşünce ve enerjiyi.
Negatiflik saçan insanlardan ve olaylardan uzak durmak.

Yüzüne kapanan kapılara böyle uzun uzun bakarsan , önündeki açık kapıları göremezsin guzel bacım
basladım bugün doğru düzgün biseyler yemeye.. vital bulgularım düştü herif yüzünden kendime gelemiyorum resmen

Eee köşede dursa bile ordan egon besleniyordu. O gidince o kısım boşluk kaldı sende de bir uyarıcı devreye girdi “aha köşedeki başkasını buldu şimdi napcass?” bunlar ondan. Şunu düşün bu sümüklü için kendime bunu yapmaya değer mi canım kendim? 😊
o kadar haklısınız ki benim salak kalbim ne zaman anlar bilemiyorum

o kadar haklısınız ki benim salak kalbim ne zaman anlar bilemiyorum
Lütfen erken anlasın kuzum çünkü daha çok gençsin ve her şeyi değiştirebilecek güce sahipsin. Bak gir burdaki konuları bir oku. Nasıl mutsuz, saygısız, sevgisiz evlilikler ve ilişkiler yaşıyorlar insanlar. Sırf kalbin(aslında egon) istiyor diye inat edince o insanlar gibi mutsuz oluyorsun ve bir bakıyorsun ki senelerin heba olmuş gitmiş. Ama sen ne kadar güçlü ve kendine güvenen bir kadın olursan ve kimseye ihtiyaç duymazsan hayatta, o zaman insanlar pervane oluyor etrafında 👩🏻‍🤝‍👩🏼

Hayatında biri varken sizinle de mi görüşmüş yoksa siz yokken hayatına biri mi girmiş? Bu kısmı tam anlayamadım. İlki ise aşırı karaktersiz bir hareket. Ha ikincisi olsa ne fark eder şu an hayatında biri var sizin çekim yasası yalan olur.

Hayatında biri varken sizinle de mi görüşmüş yoksa siz yokken hayatına biri mi girmiş? Bu kısmı tam anlayamadım. İlki ise aşırı karaktersiz bir hareket. Ha ikincisi olsa ne fark eder şu an hayatında biri var sizin çekim yasası yalan olur.
ikincisi.. ciddi birsey yoktu arada takılıyorduk flörtümsü biseydi yani.. düşünmem onu ve ilişkisini etkilemez değil mi yani. olacağı varsada benden kaynaklı olmaz diye ümit ediyorum

Lütfen erken anlasın kuzum çünkü daha çok gençsin ve her şeyi değiştirebilecek güce sahipsin. Bak gir burdaki konuları bir oku. Nasıl mutsuz, saygısız, sevgisiz evlilikler ve ilişkiler yaşıyorlar insanlar. Sırf kalbin(aslında egon) istiyor diye inat edince o insanlar gibi mutsuz oluyorsun ve bir bakıyorsun ki senelerin heba olmuş gitmiş. Ama sen ne kadar güçlü ve kendine güvenen bir kadın olursan ve kimseye ihtiyaç duymazsan hayatta, o zaman insanlar pervane oluyor etrafında 👩🏻‍🤝‍👩🏼
cok cok doğru.. sadece onu bu sürecte düşünmemek elimde değil.. dediğinize gercekten katılıyorum..

İlla ki o kişiyi takmayın kafanıza geçmişte bekarken sizin gibi ben de aramda birşeylerin olmasını istediğim kişilerin iyi ki olmamış iyi ki iyi ki dediğim günleri çok iyi biliyorum. Ayrıca çekim gücüne önceden hiç inanmazdım saçma sapan derdim ama artık inanıyorum kesinlikle çekim gücü var.

ikincisi.. ciddi birsey yoktu arada takılıyorduk flörtümsü biseydi yani.. düşünmem onu ve ilişkisini etkilemez değil mi yani. olacağı varsada benden kaynaklı olmaz diye ümit ediyorum
Öyle bir yeteneğiniz varsa buradaki kadınların dertlerine bir el atsanız ne iyi olur.

Back
X