kuantum cekim yasası ve irade

Ben bu çekim yasası konularına çok ilgiliyim. Fakat belli bir kişiyi çekmek için işlemez çekim yasası çünkü kimsenin kalbindeki sevgiyi iradesini düşüncelerini değiştiremeyiz. Sana tavsiyem önce bağ kesme çalışması yap ( internette bulabilirsin) sonra ho'oponopono uygula buda o kişi ile ilgili bilinç altını temizler. Bol bolda meditasyon yap bu şekilde ruhun huzur bulur rahatlarsın çabuk atlatırsın unutman kolaylaşır. Hayatına birinin girmesini çekmek istiyorsan nasıl birini istediğini hayal et hayallerini yazıya dök olumlamalar yap gerisini Allah a bırak.
Bol bol meditasyon olumlama bağ kesme ve Allah'a CC bırakmak öyle mi . Yapmayın Allah CC aşkına. Yirmi yıllık dini gorevliyim böyle bir şey duymadım.

Bu konunun bağlama büyüsünden farkı yok :)
Çekmezsiniz kimseyi merak etmeyin.
Çekim yasası vesaire öyle şeyleri de çok uğraşmayin derim. Gencecik kizsiniz karşınıza illaki birileri çıkacak.

yazıldı mi bilmiyorum bence bu konuda çekim yasasından daha önemli olan şey şu
sizin sevgilisi olduğunu bildiğiniz/ sizi sevmediğini bildiğiniz biri için o ya da bu şekilde çaba harcamaniz .
bu olay ciddi bir değersizlik kodunuz olduğunu gösteriyor.
kendine gerçekten değer vermeyen kimseye de ben evrenin değer verdiğini görmedim.
çekim yasası vb şeylere inanırım , çekersiniz istediklerinizi ama bu değersizlik üzerinde çalışmadiginiz sürece hiçbir size ait olmaz , anlık anlık gelir gider.

yazıldı mi bilmiyorum bence bu konuda çekim yasasından daha önemli olan şey şu
sizin sevgilisi olduğunu bildiğiniz/ sizi sevmediğini bildiğiniz biri için o ya da bu şekilde çaba harcamaniz .
bu olay ciddi bir değersizlik kodunuz olduğunu gösteriyor.
kendine gerçekten değer vermeyen kimseye de ben evrenin değer verdiğini görmedim.
çekim yasası vb şeylere inanırım , çekersiniz istediklerinizi ama bu değersizlik üzerinde çalışmadiginiz sürece hiçbir size ait olmaz , anlık anlık gelir gider.
Çekebileceğini bilmesin aman. Vicdan yapıyor, benim yüzümden ayrılırsa etik olur mu bu çekim vs. Çekmekten de korkuyor 🙃

Çekebileceğini bilmesin aman. Vicdan yapıyor, benim yüzümden ayrılırsa etik olur mu bu çekim vs. Çekmekten de korkuyor 🙃
kendini öyle avutuyor bence
hayatımızda erkeklerden çok daha farklı sorunlarımız var
kendi ayaklari üzerinde duran , değerleri olan , değerlerine göre yaşayan kendini gerçekten önemli bulan ve değer veren bir kadın olmak gibi
erkek sorunlari bunları halledince o kadar önemsiz geliyor ki
keşke bütün genç kizlarimiza bunu anlatabilsem

Bol bol meditasyon olumlama bağ kesme ve Allah'a CC bırakmak öyle mi . Yapmayın Allah CC aşkına. Yirmi yıllık dini gorevliyim böyle bir şey duymadım.
Bağ kesme çalışması hayal kurarak yapılıyor hayal kurmak , olumlama yapmak , meditasyon yapmak günah mı yada şirk koşmak mı insanın ruhunu rahatlatmasında neden bir kötülük olsunki. bunlar bana psikolojik olarak iyi geliyor rahatlatıyor şimdi ben günahkârımı oluyorum Ruhun huzur bulur Allaha bırakırsın teslimiyet anlamında söyledim

Yaptığınız şey imajinasyon/tezahür. Evet çok çok etkilidir ancak konuya hakim olmadığınız halde, püf noktalarını içsel olarak gerçekleştirmişsiniz.

Doktor Joe Dispenza’nın bu konudaki yaşadıkları bana göre tek güçlü örnektir.

Din değil zaten bu sistem. Evrenin enerjiden oluştuğunu herkes bilir ama. Nice hocalar var bu konulardan da gayet haberdarlar.

Düşünce bile enerjiden oluşur. Vaktiniz olursa direkt reddetmek yerine incelemenizi tavsiye ederim. Konuya çok hakim olsanız eminim yok diye kestirip atamazsınız. Bilimsel deneyler, testler boşuna yapılmadı.

bence ders çıkar ve hayatına bak. bir daha da istediğin halde istemiyormuş gibi yapma. çok hevesli gözükmeden de ilgisine karşılık verebilir, bi yeşil ışık yakabilirdin. senden ışık görmeyince vazgeçip hayatına devam etmiş. erkekler de insan, tabii ki karşılık alamayınca gidecek. bazen fazla acımasız davranıp cepte görüyoruz, kendimizi vazgeçilmez sanıyoruz. hiç gerek yok kimse vazgeçilmez değil. hiçbir şey yaşamadığın birini bu kadar düşünmene de gerek yok. acı çekeceksen bari bundan sonra yaşanmışlığın olan insan için çek :D yaşanmışlık olmayana değmiyor.

Çekim yasasına inanırım ama belirlediğim bi adamı kendime çekmek anlamında hiç kullanmadım.Bu bence saçmalık
Çekim yasasında hayırlı şeyler vardır,sevgilisi olan adamı sevgilisinden ayırmanın hayrı nedir

Sen soğuk yapınca adam gitmiş başkasını bulunca geri istiyorsun gibi bir durum çıkıyor konudan. Bitmiş gitmiş unut artık.

Yaptığınız şey imajinasyon/tezahür. Evet çok çok etkilidir ancak konuya hakim olmadığınız halde, püf noktalarını içsel olarak gerçekleştirmişsiniz.

bana kitapları çok sıkıcı gelmişti
bu adamın anlattıklarını özet olarak öğrenebileceğim bir yer var mı acaba 💙

Etkli olur mu benim durumum içinde.. Çünkü bir sürü makale vs buldum ama inanın anlayamıyorum.. Düşündüğüm ve hayalini kurduğum herseyin birsekilde oldugunu gördüm.. simdi gercekten rahat değilim

Din değil zaten bu sistem. Evrenin enerjiden oluştuğunu herkes bilir ama. Nice hocalar var bu konulardan da gayet haberdarlar.

Düşünce bile enerjiden oluşur. Vaktiniz olursa direkt reddetmek yerine incelemenizi tavsiye ederim. Konuya çok hakim olsanız eminim yok diye kestirip atamazsınız. Bilimsel deneyler, testler boşuna yapılmadı.
Din değilse sistem Allah'a bırak sözünüzü takıldım ben. Nice hocalar vardır doğrudur ne kadar doğru bunlar ben inanmıyorum siz bilirsiniz inanmak size kalmış. Sadece meditasyon ile dini bağdaştıramiyorum

Bağ kesme çalışması hayal kurarak yapılıyor hayal kurmak , olumlama yapmak , meditasyon yapmak günah mı yada şirk koşmak mı insanın ruhunu rahatlatmasında neden bir kötülük olsunki. bunlar bana psikolojik olarak iyi geliyor rahatlatıyor şimdi ben günahkârımı oluyorum Ruhun huzur bulur Allaha bırakırsın teslimiyet anlamında söyledim
Bakın dini olarak bakarsanız bunlar bu isimlendirilenler var mı ?
Yok
Kur'an da da meditasyon vs yok. Sadece uyarı mahiyetinde söyledim. Günahkâr olur olmaz bişey demedim. Ama dini iyi bilmek gerekir yanlış yapmayalım inşallah. Sevgiler

iyi geceler hanımlar. direk konuya giriyorum.. 3 bucuk 4 aydır görüştüğüm biri var fakat ciddi değildik. sadece sohbet ediyorduk ve arada görüşüyorduk bana ilk baslarda gercekten cok ilgiliydi.. Cokta önemsemiyormusum gibi yaptım ama bende ilgilendim.. sonralardan ilgisi azaldı ben tatil için sehir dışına cıktım aralarda yazdı bana döndüğümde görüşelim diye konustuk.. sonra 1 ay kadar iletişime gecmedik ben döndüm ve öğrendim ki hayatında biri var... öğrenince zaten iletişimi kestim.. ama kendimi öyle üzgün hissediyorum ki kac gündür kendime gelemedim.. normalde kuantum cekim yasası falan bilmem ama hayal ettiğim zihnimde canlandırdığım bircok seyin gercekleştiğini biliyorum.. ve günlerdir onu hayal ediyorum canım yanıyor bildiğiniz.. birkac video falan izledim resmen yaptığım şey tezahür yani.. hayatında biri var ve ciddi gibi de yani sosyal medya hesabını gizliye aldı birtakım kişileri cıkardi takipten.. benim onu düşünmem artık normal mi.. asıl sorum şu kızlar.. onu düşünmem ve birliktyemişim gibi hayal etmem onun iradesini etkiler mi.. işin gercekten iç yüzünü bilmiyorum. bilgi sahibi olanlar lütfen aydinlatsın.. son birkac gündür kuantum cekim yasasını falan arastırdığım için aklıma takıldı bu soru bilmesem zaten öğrendiğimden beri her gece kafamı yastığa koyduğumda onu görüyorum..

O kişiyi düşünmek doğru değil. Çekim yasası öyle birşey hiç değil. Siz size uygun olduğunu düşünüyorsunuz ama belki de değil 😅 siz size uygun birisinin hayatınıza girmesi için çekim yasasını kullanın bence. Bu haliyle iyi niyetten çıkmış oluyor.

Din değilse sistem Allah'a bırak sözünüzü takıldım ben. Nice hocalar vardır doğrudur ne kadar doğru bunlar ben inanmıyorum siz bilirsiniz inanmak size kalmış. Sadece meditasyon ile dini bağdaştıramiyorum
Evet din değil. Evreni yaratan Allah. Enerjiyi, yasaları yaratan yine O. Sistemi öyle bir yaratmış ki Kadir’i Mutlak Yaradan, kelimeler yetmez anlatmaya. Herhangi bir konuyu bilgi sahibi olmadan, incelemeden reddetmek hiç bana göre değil. O yüzden size selametle diyorum .

Evet pozitif düşünceye inanıyorum. İyi düşün iyi olsun en çok söylediğim cümlelerden biridir. Fakat buna daha derin manalar yükleyip çekim yasası demek. Yada iyi düşünmek yerine özellikle bir şeye fokuslanıp onu elde etmeye çalışmak mantığıma aykırı.
O çekim yasası yapanlar , şöyle bir yalı z kilyonlar için fln yapsalar keşke . Olumlu düşünmek vs güzel şeyler ama bununla kafayı bozanlar var dediğiniz gibi . Bir de çok para dönüyor bı arkadaşım instadan birina baya para vermişti neymiş kadın geri döndürecekmis adamın aklına onu sokacakmış asdf

tabiki haklı olabilirsin ama düsünmeden nasıl duracağım bilmiyorum
Düşünmemek izin zorlamayin kendinizi aklınıza geliyorsa oturun düşünün zaten bir düşüncede uzun süre kalamazsiniz belki düşünmek için kendinize zaman verebilirsiniz. Şu saatte şu kadar dakika düşüneceğim gibi. Bedeninizi dinleyin gevşeme egzersizleri yapın , yürüyüş yapın ve bırakır zorlamayın. Şu anda aşk acısından daha çok hırs var gibi

Back
X