Sizin o zaman yaşadıklarını şuan ben yaşıyorum tıpatıp aynı durumdayım.6. Aydan sonra normale dönmeye başladığını yani???? WC, yemek , ev işi vs. Y rahat olmaya basladimi. Bide kucağı gerçekten surunmeye başlarsa biraktimi ????
kesinlikle çok büyük farkla düzeliyorlar.. ama işte o zamanda hep sokak istiyorlar. ya da etkinlik.. yani annelik ömür boyu zor..
mutlu olunca onlar sağlıkları yerinde olunca hepsini idare ediyoruz işte..
Valla tam beş aydır evde hapis gibiyim.İnşallah dediğimiz gibi düzelir ve bende artık evden dışarı cikabilirim.O yüzden duzelsin de hep dışarı çıkmak istesin hiç sorunddeğil yaniiiiiiii
Valla tam beş aydır evde hapis gibiyim.İnşallah dediğimiz gibi düzelir ve bende artık evden dışarı cikabilirim.O yüzden duzelsin de hep dışarı çıkmak istesin hiç sorunddeğil yaniiiiiiii
avm de bebek odasına gidip gömleğimi çıkarıp onda salladığım günler var sıpayı
yani akıllı çocuk elbette vardır ama çok çok az %2 falandır yani o derece..
avm de bebek odasına gidip gömleğimi çıkarıp onda salladığım günler var sıpayı
yani akıllı çocuk elbette vardır ama çok çok az %2 falandır yani o derece..
Bak sen yaramazaaaaa...O dereceydi yaniiii.O zaman disari ciktigindan bisey anlamamissindir zqten.Oyle durumlarda en guzeli evde olmak.İste bu yuzden ben bu aylarda evde olamyi tercih ediyirum.Cok bunaldim ama ne yapayim.Disarda oyle rezillik cekmekten iyidir.
Bak sen yaramazaaaaa...O dereceydi yaniiii.O zaman disari ciktigindan bisey anlamamissindir zqten.Oyle durumlarda en guzeli evde olmak.İste bu yuzden ben bu aylarda evde olamyi tercih ediyirum.Cok bunaldim ama ne yapayim.Disarda oyle rezillik cekmekten iyidir.
yardım edecek arada bikaç saat bakacak biri yok mu?? bir hava alırsın toparlanırsın.. ona daha verimli bir anne olursun..
bu arada her çıktığımızda eşimle dediğimiz bir daha çıkmak yok ama yine çıkardık yine rezil olurduk