Mrb arkadaşlar ... Oğlum dün beşinci ayını bitirdi ve 35 haftalık dünyaya gelen bir bebek olduğu için ilk dört ay kolik atağı vardı yeni yeni geçiyor ve bu yüzden kucağa çok alıştı. Dışarı çıkamaz oldum çünkü hep kucak istiyor ve bebek arabasını kesinlikle reddediyor.Buda benim moralimi bozuyor ..... Acaba zaman geçtikçe kendini bildikce bebek arabasında duru mu alışır mi yoksa ben her dışarı çıktığında surekli kucagimdami taşımak zorunda kalicam lütfen benim durumumu yaşayan arkadaşlar varsa bana önerilerini ve tesellilerini bekliyorum....
Böyle yazınca kuzucuklarım geldi aklıma onlarda öylekucakta daha güvvenli olduğu için tercih ediyordur..5 aylık henüz ,kucağa alıştırma diyenlere kulak asmayın..kendini hazır hissettiğinde çevresine daha çok ilgi duyduğunda inecektir kucaktan..
oğlum da kolikti ve maşallah epey kilolu iri bir bebekti..ben de hep kucağüımda taşıdım..dert etmemeye çalıştım,sonra kendisi indi zaten ama hiçbir zaman sevmedi puseti..yürümeyi öğrenince elimden tutup gezdi..puset taşımaktan daha kolay boşverin..
biraz da huy meselesi,5 yaşına geldi,hala mesela uyurken koynuma girip uyur,terleriz falan ama öyle seviyor rahat ediyor..
İnanın su halimde o kucağı istemeyeceği gunleri iple cekiyorym.Çünkü gerçekten çok zoooorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?